ΣΙΝΕΜΑΔείτε 15 old-school flyers για τις συναυλίες των Twisted Sister πριν γίνουν εμβλήματα τ...

Δείτε 15 old-school flyers για τις συναυλίες των Twisted Sister πριν γίνουν εμβλήματα του glam metal

Προθέρμανση για τη διπλή προβολή στο Gimme Shelter Festival του Gagarin, στην οποία δεσπόζει το "We Are Twisted F***ing Sister" για την μπάντα που έγραψε το "We're Not Gonna Get It".

We Are Twisted F***ing Sister

Θεωρήθηκαν οι «Grand Funk Railroad του glam» και «οι New York Dolls του metal». Κάποιοι δεν τους έπαιρναν τόσο στα σοβαρά, ενώ άλλοι δεν σταματούσαν να δίνουν εύσημα. Ο λόγος για τον glam metal θίασο των Twisted Sister, η φήμη των οποίων εκτοξεύτηκε στις αρχές των 80s, αν και η μπάντα ήδη είχε ήδη πορεία δέκα χρόνων παίζοντας σε bars του Long Island. Πριν λοιπόν κάνουν την έκρηξη με hits όπως το “We’re Not Gonna Get It” που πλέον έχει περάσει στο πάνθεον της 80s καλτίλας, το γκρουπ έδινε 4 shows τη βραδιά, 6 φορές την εβδομάδα, παίζοντας διασκευές σε bowling alleys του New Jersey, σε beach bars του Long Island και στα μεγάλα clubs των προαστίων. Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστούν στην τηλεοπτική εκπομπή “The Tube”, και καριέρα τους κατόπιν να εκτοξευτεί.

Το ντοκιμαντέρ του Andrew Horn, We Are Twisted F***ing Sister που θα προβληθεί τη Δευτέρα 13/11 στα πλαίσια του φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ Gimme Shelter στο Gagarin 205 καταγράφει τα πρώτα χρόνια της πορείας των Twisted Sister, από τις αρχές των 70s μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και ο σκηνοθέτης χτίζει την αφήγηση μέσα από διάφορες συνεντεύξεις. 

https://www.youtube.com/watch?v=HbZqh6-meHQ&feature=youtu.be

Αν βλέποντας το trailer της ταινίας ήδη δεν βλέπετε την ώρα να γνωρίσετε μία αθέατη πλευρά της μπάντας μέσα από το ντοκιμαντέρ, εντείνουμε την αγωνία λίγο ακόμα, με μερικά flyers από αυτήν ακριβώς την περίοδο της καριέρας των Twisted Sister, κειμήλια μιας άλλης εποχής που το promotion ήταν πολύ πιο απλό κι άμεσο…

Θα προηγηθεί η προβολή ενός ντοκιμαντέρ για έναν cult θρύλο του metal που δεν είναι άλλος από τον Bobby Liebling, frontman των Pentagram. Το ντοκιμαντέρ των Don Argott και Demian Fenton με τίτλο Last Days Here καταγράφει και εξιστορεί τις μέρες δόξας αλλά και την πτώση της προσωπικότητας που σημάδεψε τη hard rock σκηνή για 36 χρόνια. Έζησε απομονωμένος στο υπόγειο των γονιών του για χρόνια και ξέφυγε από αυτό μπαίνοντας στη σκηνή του underground heavy metal και με τη βοήθεια του φίλου και manager του Sean ‘Pellet’ Pelletier.  Οι δύο σκηνοθέτες προσπαθούν εδώ να ρίξουν λίγο παραπάνω φως στου σκοτεινούς δαίμονες της ιδιαίτερης αυτής μουσικής προσωπικότητας.  

https://www.youtube.com/watch?v=RwaYcp2uYLU&feature=youtu.be

Gimme Shelter Festival: LastDaysHere & We Are Twisted F* Sister
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου
Gagarin 205, Λιοσίων 205
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00. Για τις ταινίες θα μιλήσουν ο Χάκος Περβανίδης και ο Νίκος Τραγάκης από το Metal Hammer.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.