ΑΓΟΡΑΈχεις instagram; Φύτεψε μια πορτοκαλιά!

Έχεις instagram; Φύτεψε μια πορτοκαλιά!

Το Cointreau μας καλεί να ποστάρουμε με το hashtag #1orange1tree για καλό σκοπό!

To οτι η Laeticia Casta είναι δραστήρια ήταν ευρέως γνωστό, πρόσφατα ωστόσο, μάθαμε ότι η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αναλάβει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και τον ρόλο της Aristic Director του Cointreau και μας καλεί να ονειρευτούμε, να τολμήσουμε και να δημιουργήσουμε!

Σε αυτό το πλαίσιο η artistic director του all time classic ποτού, συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα και δημιουργό του “One Heart One Tree”, Naziha Mestaoui και δημιούργησαν το project #1orange1tree το οποίο παρουστηκε και επίσημα στη χώρα μας και έχει σαν στόχο την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας της Σενεγάλης με την οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών το Cointreau.

Τα βήματα είναι απλά:

1) βγάζετε μια φωτογραφία με ένα πορτοκάλι,

2) την ανεβάζετε στο Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #1orange1tree, και συγχαρητήρια!

Μόλις φυτέψατε μαζί με το Cointreau μια πορτοκαλιά στη Σενεγάλη!

Θέλετε να παρακινήσετε και άλλους να το κάνουν; Εύκολο! στο ίδιο post, κάνετε mention μια φίλη / φίλο σας, παροτρύνοντας τους να κάνουν το ίδιο και να ενισχύσουν το σκοπό.

Εμείς φυτέψαμε πάντως την πορτοκαλιά της Popaganda εσύ;

 

Την έναρξη κήρυξε επίσημα, διαδικτυακά, η ίδια, η Laeticia Casta μέσα από ένα χαρούμενο boomerang, με βασικό στοιχείο το πορτοκάλι, και συνοδευόμενο από το ανάλογο hashtag, κάλεσε τις φίλες της Naomi Campbell και Eva Longoria, να συμβάλλουν και εκείνες στον ευγενή αυτό σκοπό, και με τη σειρά τους να καλέσουν και άλλους φίλους τους να βοηθήσουν. Εκείνες ανταποκρίθηκαν και συνέχισαν με επιτυχία την πρό(σ)κληση. Έτσι στη λίστα προστέθηκαν και άλλες celebrities όπως Naomie Harris, Jasmine Sanders, Terence Jenkins, Cindy Crawford κ.ά.

Cointreau λεπτομέρειες.

 

Η Ντίνα Νικολάου, ο Φώτης Βαλλάτος και η Γεωργία Καρούκη ποζάρουν για το #1orange1tree.

Παράλληλα, το Cointreau συνεργάστηκε με το θρυλικό, λονδρέζικο, εμπορικό κέντρο, Liberty. Τα δυο all time classic brands, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με αφορμή το #1orange1tree, με τη δημιουργική ομάδα του Liberty να εμπνέεται από το θέμα, και να δημιουργεί ένα ακόμα, πολυπόθητο και ευφάνταστο Pattern, αποκλειστικά για το Cointreau. Το pattern έντυσε εσωτερικά ένα συλλεκτικό ξύλινο, σκαλιστό, κουτί το οποίο περιελάμβανε, ένα αρωματικό κερί πορτοκαλιού, επίσης παραγωγής του Liberty, καθώς και τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία ενός τέλειου Cointreau cocktail, ενώ ολοκληρωνόταν με ένα custom βιβλίο συνταγών cocktails. Το συλλεκτικό gift box πωλούνταν αποκλειστικά στο Liberty, ενώ κυκλοφόρησε σε περιορισμένα τεμάχια. Για την αγορά κάθε κουτιού, το Cointreau αναλάμβανε τη δενδροφύτευση 50 πορτοκαλιών.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.