Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν ακούμε την φράση «Θετική Ενέργεια»; Καλά μαντέψατε, η Amita Motion. Και φυσικά, τι καλύτερο από την διοχέτευση αυτή της θετικής ενέργειας στην μουσική; Η Αmita Motion το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και εδώ και χρόνια στηρίζει έμπρακτα την νέα γενιά, παροτρύνοντάς τη να ανακαλύψει την θετικότητα και την ζωντάνια που κρύβει μέσα της. Έτσι, επιστρέφει και φέτος με ένα ξεχωριστό concept, που θα δώσει την ευκαιρία σε δύο Boy Bands να ζήσουν την πιο θετική εμπειρία της ζωής τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα μέσα από τον διαγωνισμό Amita Motion BACK 2 BANDS. Έτσι, ανατρέπει τα μουσικά δεδομένα με σύνθημα -τι άλλο;- το «Είμαστε Θετική Ενέργεια».

Τι είναι, όμως, το Amita Motion BACK 2 BANDS; Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη διαδικασία ακροάσεων, οι αγαπημένοι Έλενα Παπαρίζου με τους Kings (Universal Music) και η Ελένη Φουρέιρα με τους Playmen (Panik Records) επιστρατεύτηκαν σε ρόλο scouter, και επέλεξαν τους νέους μουσικούς που ξεχώρισαν περισσότερο, όπου και θα τους καθοδηγήσουν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας για να αναδειχθεί το πιο θετικό Boy Band της Ελλάδας.

The Starboys

Τα νικητήρια Boy Bands είναι οι The StarBoys και οι The Players! Από την όλη διαδικασία δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο αγαπημένος παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς, που αποτελεί την καλύτερη έμπνευση για να αναδείξουν οι νέοι καλλιτέχνες την δημιουργικότητα και την θετική τους ενέργεια. 

The Players

Και εμείς που δεν είμαστε μουσικοί; Μην ανησυχείτε, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που θα αναδείξουμε το επόμενο Boy Band της Ελλάδας, συμμετέχοντας ενεργά  σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού μέσα από τις επίσημες σελίδες των δύο συγκροτημάτων  στο Facebook

https://www.facebook.com/ThePlayersOfficialPage/

https://www.facebook.com/TheStarBoysOfficialPage/

Και αφού αναδειχθεί το πιο θετικό Boy Band της Ελλάδας, μετά τι;  Το νικητήριο συγκρότημα του Amita Motion Back 2 Bands θα κερδίσει ένα ετήσιο δισκογραφικό συμβόλαιο της αντίστοιχης εταιρείας του καλλιτέχνη που το εκπροσωπεί. Η εταιρεία θα αναλάβει την παραγωγή ενός single, μαζί με το video clip του. Φυσικά, και τα δύο συγκροτήματα που θα φτάσουν στην τελική φάση, θα ζήσουν μέσα από την Amita Motion την θετική ενέργεια και την μοναδική εμπειρία της live μουσικής, παίζοντας ζωντανά στον μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2017.

Μπείτε κι εσείς τώρα στο thetikienergeia.gr και στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook για να ενημερώνεστε καθημερινά για την πορεία του πιο θετικού διαγωνισμού καθώς και για να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα 2 συγκροτήματα!

ΑΜITA MOTION. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

#back2bands #amitamotion #eimastethetikienergeia #toxeis

Μπείτε στην πιο Θετική Παρέα:

Facebookamitamotion
Twitter@amitamotion
Instagramamitamotion
Snapchatamita_motion
YouTubeAmitaMotionOfficial
Websitethetikienergeia.gr/Back2Bands