Για τον Αλέξανδρο Τζαχρίστα ο τρύγος είναι γιορτή και η οινολογία συναρπαστική

Ο οινολόγος της ομηρικής «πολυάμπελου Μαντινείας» μας μιλάει για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα των κρασιών αλλά και για το «Οροπέδιο» που πήρε το χρυσό στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Το νέο wine bar της Αθήνας αγαπάει τις φυσαλίδες

Η Γιώτα Παναγιώτου πήγε στο Warehouse CO2 και χάθηκε σε ένα σύμπαν γεμάτο με σπουδαία αφρώδη κρασιά από την Ελλάδα μέχρι την Τασμανία.

Το κρασί είναι για τον Κωνσταντίνο Στεργίδη ο βασιλιάς των γεύσεων που γέννησε το «Οινόραμα»

Ο δημοσιογράφος του κρασιού και διοργανωτής της μεγαλύτερης έκθεσης ελληνικού κρασιού στην χώρα μιλάει στην Popaganda.

Η Noctua ζυμώνεται στο πρώτο μικροζυθοποιείο της Αθήνας

Στην οδό Πειραιώς μια παρέα νέων που βρίσκεται πίσω από την ετικέτα με την κουκουβάγια μας μίλησε για ποιοτικές μπύρες που παρασκευάζονται με πολύ κόπο και μεράκι.

Το Cocktail Courier είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να σερβίρεις κάτι πιο ενδιαφέρον από απλή μπίρα ή κρασί

Ενώ οι περισσότεροι αγαπούν να βγαίνουν έξω και να απολαμβάνουν cocktails, αν χρειαζόταν να δημιουργήσουν το τέλειο Gin and Tonic ή μια δροσιστική Μαργαρίτα στο σπίτι, μάλλον δεν θα ήξεραν από πού να ξεκινήσουν.

World Class στο σπίτι

Οι οδηγοί αυτοί σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε World Class ποτά στο σπίτι - Από τα βασικά έως τις πιο περίπλοκες τεχνικές.

SPIRITS 27.01.2017 POPAGANDA

Αυτό το κοκτέιλ θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο τις γιορτές

Η Popaganda σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class σας παρουσιάζει το Bulleit Rye Whiskey Nutty Rye Eggnog.

Το DIY cocktail delivery γεννήθηκε από μια κοινή επιθυμία σε ένα πάρτι σε ταράτσα

Στις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα της Drinkworks παρέχει την πιο πρωτοποριακή ιδέα για εταιρικό δώρο και όχι μόνο..

Το FINE Drinking mag αναδεικνύει την εμπειρία του ποτού ως τάση και όχι ως μόδα

Ο Θάνος Πουρναρούς του Baba Au Rum μιλάει για το νέο, δίγλωσσο περιοδικό της ομάδας του που απευθύνεται σε όσους βλέπουν με αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

World Class 2016: Μια fine drinking εξτραβαγκάντσα στο τροπικό Μαϊάμι

Ο Φώτης Βαλλάτος πέρασε μια εβδομάδα ανάμεσα στους καλύτερους bartender του πλανήτη και μεταδίδει ενθουσιασμένος τόσο για το επίπεδό τους, όσο και για το ότι αναμιγνύουν υποδειγματικά στα σέικερ τους το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Πως πίνουμε ουίσκι σήμερα

Ο Ewan Morgan, διευθυντής των Diageo Masters Of Whisky και ο Tom Jones, ο global ambassador του Johnnie Walker, απαντούν σε μερικά κομβικά ερωτήματα για τον βασιλιά των ποτών.

Ο Hidetsugu Ueno θα μπορούσε να ήταν σαμουράι (αν δεν ήταν bartender)

Ένας από τους πιο επιδραστικούς bartender στον κόσμο και κριτής στον διαγωνισμό World Class, μιλάει στην Popaganda για την αξία της απλότητας, την διαφορετική ιδιοσυγκρασία των Γιαπωνέζων και γιατί πάντα θα ρωτάει τον πελάτη αν του αρέσει το ποτό του

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.