Θαλασσίτης: ένα κρασί από το βυθό της Σαντορίνης

Οι βυθισμένες φιάλες του εξαιρετικού Ασύρτικου της Γαίας ανασύρθηκαν από τα 25 μέτρα βάθος και είναι έτοιμες για να τις πιεις.

Στο Petite Fleur η σοκολάτα έχει νότες καραμέλας και μπισκότου

Το μαγαζί που μοιάζει να ξεπήδησε από το Παρίσι του '30 παρασκευάζει νόστιμα ροφήματα από φρέσκο γάλα και γνήσια κουβερτούρα Valhrona υπό τους ήχους του Miles Davis.

Valentine’ s Day στο Varoulko Seaside

Η ομάδα του Varoulko Seaside παρουσιάζει ένα μενού με δημιουργικά πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε στην ατμοσφαιρική σάλα του εστιατορίου με θέα τα φώτα της Μαρίνας του Μικρολίμανου. Love is Delicious!

ΓΕΥΣΗ 09.02.2017 POPAGANDA

Ανακαλύψαμε την πιο ωραία συνταγή για μηλόπιτα. Και είναι στου Ζωγράφου!

Το Chocolatata μετακόμισε πρόσφατα από την Κεφαλονιά στην Αθήνα φέρνοντας μαζί του όλες εκείνες τις γλυκές λιχουδιές που το έκαναν αγαπητό στο νησί του Ιονίου.

Τι καλό θα τρώμε από εδώ και πέρα στο Big Mouth του Χαλανδρίου;

Ο ανανεωμένος πολυχώρος δεν άλλαξε μόνο τις εικαστικές του παρεμβάσεις αλλά πλέον σερβίρει νόστιμα πιάτα για όσους εκτιμούν το προσεγμένο φαγητό στα μπαρ.

Cascara: H Λατινική Αμερική βρίσκεται στα Μελίσσια

Δοκιμάσαμε το μενού του νέου industrial-vintage εστιατορίου και μεταδίδουμε.

10+1 σεφ μας λένε τι θα μαγειρέψουν και τι θα δοκιμάσουν στο 2o Dine Athens Restaurant Week

Για 12 ημέρες, 120 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές και σας καλούν να τα γνωρίσετε από κοντά. Εσείς, θα μείνετε μέσα;

World Class στο σπίτι

Οι οδηγοί αυτοί σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε World Class ποτά στο σπίτι - Από τα βασικά έως τις πιο περίπλοκες τεχνικές.

SPIRITS 27.01.2017 POPAGANDA

Στο Crudo μάθαμε τι εστί ωμοφαγία

Άνοστες ρίζες και ραπανάκια; Αμ δε! Τα ζουμερά πορτομπέλο και τα πικάντικα ρολάκια από φύλλο ρυζιού στο πρώτο αποκλειστικά vegan και ωμοφαγικό take away και delivery της Αθήνας, θα σας κάνουν να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε.

Για δυό στιγμές στου «Γιώργου»

Αν ο Τζάρμους βόλταρε στο κέντρο της Αθήνας θα ‘χωνε μέσα σίγουρα τον Ίγκι και τον Τομ για να τα πουν με την ησυχία τους πίνοντας (γενναίο) ροζέ κρασί και τρώγοντας (αμίμητους) λαχανοντολμάδες από τα χεράκια της κυρίας Γιώτας.

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου της Πατριάρχου Ιωακείμ είναι ο παράδεισος των Αθηναίων τυροφάγων

Δοκιμάσαμε πιάτα με νόστιμα ελληνικά τυριά κι άλλα προϊόντα εγχώριας παραγωγής και κάναμε κουβέντα με τον Κυριάκο Κωσταρέλο για την premium κατεύθυνση που οφείλει να πάρει το τοπικό artisanal στο διεθνές γευστικό στερέωμα.

Η «μαγειρική ποίηση» του Carlo Mirarchi προσγειώνεται για ένα βράδυ στο Vezene

Ένας από τους σπουδαιότερος σεφ της Νέας Υόρκης, εγκαινιάζει στις 19 Ιανουαρίου το Embrace, μια σειρά από φιλανθρωπικά events με καλεσμένους τα δυνατότερα μυαλά της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής.

Οι Κυβερνήσεις Πέφτουνε, Μα ο Οικονόμου Μένει…

Το στέκι του Κωστή Παπαγιώργη και του Αλέκου Φασιανού, εκεί που ο Σημίτης έτρωγε παρέα με τον Βέλτσο και ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός, είναι η ταβέρνα με τα πιο ξακουστά λαδερά της Αθήνας και τον κύριο Κώστα, τον πιο αγαπητό οικοδεσπότη.

Λίγα burgers ακόμα….αυτή τη φορά Boston Burger Bar στα Άνω Πετράλωνα.

Νέο μπεργκεράδικο στην πόλη, φυσικά πήγαμε για αυτοψία: μπιφτέκι ζουμερό, μερίδες μεγάλες, τιμές χαμηλές.

Μπορεί η Σαμ να Τα Έχει Με Λάθος Αγόρι, αλλά μαγειρεύει υπέροχα

Ένα νέο εστιατόριο, με το πιο πρωτότυπο όνομα στην αθηναϊκή εστίαση, σερβίρει στο Μεταξουργείο υπέροχα πιάτα σε λογικές τιμές ενσαρκώνοντας την έννοια του ελληνικού μπιστρό.

Αυτό το κοκτέιλ θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο τις γιορτές

Η Popaganda σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class σας παρουσιάζει το Bulleit Rye Whiskey Nutty Rye Eggnog.

Δρόμοι στρωμένοι από Σοκολάτα

Έχουν το ίδιο όνομα, είναι στην ίδια γειτονιά και κατευθύνονται και τα δύο από τον ίδιο άνθρωπο: την Πελαγία Κόντζογλου. Δεν είναι υπερβολή, αλλά χωρίς τις δύο σοκολάτες, το κέντρο δεν θα ήταν ίδιο.

Στην «Πνύκα» βρήκαν τη θεϊκή συνταγή του ψωμιού και την εφάρμοσαν στους ανθρώπους

Αλέθεται σε έναν μοναδικό πετρόμυλο για να μη καίγεται το αλεύρι και γίνεται ακόμη καλύτερο τη δεύτερη μέρα που ωριμάζει η ζύμη.

Chapeau: Τρώγοντας σαν την Amelie στο Χαλάνδρι

Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου καταθέτει την εμπειρία της στη γαλλική κουζίνα με απογειωτικές τάρτες αλλά και μια επιλογή με τα καλύτερα πιάτα από το εστιατόριό της στο Παρίσι.

Μέχρι και άγιο κολάζουν τα φαγητά της Φάμπρικας του Ευφρόσυνου

Το deli restaurant που βρίσκεται στο Κουκάκι βασίζεται σε μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και διαμορφώνει τις συνταγές του επηρεασμένο από την λιτότητα της αγιορείτικης κουζίνας.

Το DIY cocktail delivery γεννήθηκε από μια κοινή επιθυμία σε ένα πάρτι σε ταράτσα

Στις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα της Drinkworks παρέχει την πιο πρωτοποριακή ιδέα για εταιρικό δώρο και όχι μόνο..

Το Βαρούλκο Seaside μας περιμένει για ρεβεγιόν στις στολισμένες σάλες του

Η ανανεωμένη ομάδα της κουζίνας του δημιούργησε ένα εορταστικό μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από τη θάλασσα και όχι μόνο.

Όταν οι προβατίνες και τα καλαμάρια συνάντησαν τους Motorhead

Η Ηλιάνα Δανέζη μας ενημερώνει για event-βάλσαμο για την ψυχή των μεταλάδων που δεν αποχωρίζονται τα πηρούνια τους.

ΓΕΥΣΗ 10.12.2016 POPAGANDA

Το Colibri στο Κάιν: H Μεγάλη Σύμπραξη της Γειτονιάς του Μετς

Κάθεστε στη δημοφιλή μπάρα της γειτονιάς του Α' Νεκροταφείου και δε θέλετε απλά ξηρούς καρπούς με το ποτό σας; Η ακαταμάχητη κουζίνα της περιοχής σας ετοιμάζει πίτσες, σαλάτες, μπρουσκέτες και σάντουιτς ακριβώς απέναντι...

Πήγαμε σε Σεμινάριο Παρασκευής Γύρου. Αυτό.

Ο Βασίλης Κ. Κουρουμιχάκης προσήλθε αγχωμένος ότι τα burgers και οι τσιμιτσάνγκες απειλούν το εθνικό μας street food. Αφού ενημερώθηκε για κοπές, μαρινάδες, ψησίματα, δοκίμασε κι έφυγε ήσυχος...

Το FINE Drinking mag αναδεικνύει την εμπειρία του ποτού ως τάση και όχι ως μόδα

Ο Θάνος Πουρναρούς του Baba Au Rum μιλάει για το νέο, δίγλωσσο περιοδικό της ομάδας του που απευθύνεται σε όσους βλέπουν με αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

Η Οινοποιία Μπουτάρη και η Popaganda σας κάνουν δώρο έξι φιάλες κόκκινου κρασιού

Δεύτερη ημέρα χριστουγεννιάτικων διαγωνισμών σας έχουμε κάτι ιδιαίτερο που σίγουρα θα καταναλωθεί στο λεπτό.

ΓΕΥΣΗ 07.12.2016 POPAGANDA

Το Sweet Spot και η Popaganda σας κάνουν δώρο ένα gingerbread house

Το πιο λατρεμένο Χριστουγεννιάτιο δώρο-ζαχαρωτό.

ΓΕΥΣΗ 01.12.2016 POPAGANDA

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος στους 100 καλύτερους σεφ του κόσμου

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του Sushimu του Συντάγματος στη λίστα του έγκριτου γαλλικού περιοδικού «Le Chef». (+16 φωτογραφίες από το σπουδαίο εστιατόριό του)

ΓΕΥΣΗ 29.11.2016 POPAGANDA

World Class 2016: Μια fine drinking εξτραβαγκάντσα στο τροπικό Μαϊάμι

Ο Φώτης Βαλλάτος πέρασε μια εβδομάδα ανάμεσα στους καλύτερους bartender του πλανήτη και μεταδίδει ενθουσιασμένος τόσο για το επίπεδό τους, όσο και για το ότι αναμιγνύουν υποδειγματικά στα σέικερ τους το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.