Ένα εστιατόριο με πολλά Prosopa κλείνει δύο δεκαετίες ζωής στο Γκάζι

Το πιο cozy εστιατόριο της περιοχής διαθέτει ένα μενού εμπνευσμένο από τη μοντέρνα διεθνή κουζίνα, είναι ιδανικό για ποτό μετά τη δουλειά, για prive γεύματα και για κυριακάτικες μεσημεριανές συναντήσεις.

To PΟ’ Boys BBQ φέρνει τη Νέα Ορλεάνη στου Ψυρρή

Το πολυσυζητημένο food truck αφού διέγραψε λαμπρή πορεία στα αθηναϊκά food festivals, απέκτησε μόνιμη στέγη στο κέντρο της πόλης.

The Salty Pig: Εκεί που το «κάπνισμα» δεν απαγορεύεται, επιβάλλεται

Η νέα άφιξη στην οδό Ιπποκράτους αυτοσυστήνεται ως «γρηγοράδικο», έρχεται όμως να μάθει στους Αθηναίους να τρώνε εκλεκτά κρέατα (όπως λαχταριστό αυθεντικό brisket ή «τραβηχτό» χορινό) με τον «καπνιστό» τρόπο που δεν έχουν συνηθίσει.

Lunch Box στο γραφείο: 12 ιδέες για όλα τα γούστα

Δείξε μου το ταπεράκι σου να σου πω ποιός είσαι!

Αυτή την Καθαρά Δευτέρα το τραπέζι σου θα είναι γεμάτο λιχουδιές

Σπιτικές φυσικά. Φέτος θα κάνεις τη διαφορά!

Το φρούτο που αντικαθιστά το κρέας και λατρεύουν οι vegans

Πολλοί ισχυρίζονται πως θα σώσει εκατομμυρια ανθρώπους από την πείνα, άλλοι ότι είναι η νέα υπερτροφή και άλλοι ότι είναι σκέτο θαύμα.

ΓΕΥΣΗ 17.02.2018 Lady Papaya

The Pie Shop: Ένα μικροσκοπικό μαγαζί στην οδό Βουλής ξέρει συνταγές απ’ όλο τον κόσμο και τις προσφέρει σε χειροποίητη ζύμη

Ένας έμπειρος σεφ έφτιαξε αλμυρές και γλυκές συνταγές από την Κορσική μέχρι τη Τζαμάικα για ένα μαγαζί που έχει σύνθημά του το “bake the world a better place”.

Πώς ένας Καναδός skater έπεισε την Έρη Καρακούση να φτιάχνει νόστιμα, vegan γλυκά;

Στις DIY Punk συναυλίες (πρέπει να) υπάρχουν και DIY vegan κουζίνες όπως η πολλά υποσχόμενη "Εri Bakes Vegan".

6 μυστικά για τη σφολιάτα που (ίσως) δε γνωρίζατε

Η "βασίλισσα" των φύλλων ζύμης, θέλει αγάπη και προσοχή.

Nomikos Estate: Παραδοσιακά προϊόντα made in Santorini

Ο Γιάννης Νομικός καλλιεργεί σαντορινιά φάβα, ντοματάκι και φυστίκι στη Σαντορίνη, ακολουθώντας τα βήματα της οικογένειας του. Η γη της Σαντορίνης είναι ζωή και δίνει ζωή σε όσους ξέρουν να τη φροντίζουν. Καλώς ήρθατε στο Κτήμα Νομικού!

Το Smak ήρθε για να σβήσει το πεϊνιρλί από τον κατάλογο των junk food

Μια παρέα νέων με καταγωγή από τη Δράμα προσφέρουν δική τους φρέσκια ζύμη αργής ωρίμανσης που ψήνεται μπροστά μας σε καυτή πέτρα για να την καταναλώσουμε ζεστή με αλμυρή αλλά και με γλυκιά γέμιση.

Première: Υψηλή γαστρονομία με την Αθήνα «στο πιάτο»

Ένα σπουδαίος Έλληνας σεφ (Μιχάλης Νουρλόγλου) και ένα συναρπαστικό μενού φτιαγμένο από τις εικόνες της μνήμης του.

Μπήκαμε Στο Ψητό

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες και φωτογραφίες απ' όλο τον κόσμο όπου φυλές και φίλοι μαζεύονται μαζί γύρω από τη φωτιά εδώ και 31.000 χρόνια.

Η Αθήνα Στα Κάρβουνα: 20 Ψησταριές Για Την Τσικνοπέμπτη

Μια λίστα με τα καλύτερα μέρη σε όλη την Αττική για την ημέρα που θα καούν τα κάρβουνα.

ΓΕΥΣΗ 07.02.2018 POPAGANDA

Στο The Saints Θα Ανακαλύψεις Τον Πιο Αγνό Τρόπο Ζωής

Δίπλα στον Πύργο τον Λευκό, στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε ένα zerowaste, cruelty-free, βιολογικό εστιατόριο, με μπουφέ που σκοπεύει να γίνει πολύ περισσότερα από αυτά. Γιατί η καλοσύνη περνάει απ’ το στομάχι.

«Παγωτό -14»: Μια οικογενειακή επιχείρηση που γνωρίζει όλα τα μυστικά του καλού παγωτού

Βρίσκεται στο κέντρο της ΑΘήνας, σερβίρει παγωτό ακόμα και μέσα σε φύλλο κανταΐφι και δεν θες να φύγεις αν δεν δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις.

Μοτοκούζι: Πώς να μη συμπαθήσεις ένα συνεργατικό καφενείο που πήρε το όνομά του από τους Στέρεο Νόβα;

Ομάδες γραφής, μαθήματα αγγλικών, σχέδια για θεατρικές παραστάσεις και νόστιμα πιάτα με πρώτες ύλες από μικροπαραγωγούς ανά την Ελλάδα. Αυτή είναι η συνταγή που ακολουθεί μία ομάδα από ανήσυχους Περιστεριώτες.

Πώς Ψήθηκα να Ψήνω κι Έγινα η Ψυχή του BBQ…

Τσικνοπέμπτη έρχεται, μην το φοβηθείτε! Κάντε #fearlessgrilling και κερδίστε όλα τα απαραίτητα για το τραπέζι σας από την Hellmann's.

I Cake You: Είναι το νέο μαγαζί στα Εξάρχεια που για να προλάβεις μπισκότο πρέπει να κάνεις κράτηση

Φτιάχνει καθημερινά χειροποίητα cookies που γίνονται ανάρπαστα, νόστιμες αλμυρές πίτες, το πιο τέλειο milkshake και σερβίρει μερίδες δημητριακών που δεν θα βρείτε στην αγορά.

LAF: Η σούπα που έλειπε από το κέντρο, μας έρχεται από τη Λατινική Αμερική

Η νέα λύση για street food στο κέντρο της Αθήνας μας συστήνει γεύσεις της Λατινικής Αμερικής πέρα από τα tacos και τα burritos.

Pink Elephant: Το νέο ινδικό του κέντρου σερβίρει σε ένα νεοκλασικό του 1870

Σ' ένα σπίτι των Εξαρχείων σχεδιασμένο από τον Τσίλλερ, το εστιατόριο που ξεκίνησε από το Χαλάνδρι προσφέρει αρωματικά πιάτα της αυθεντικής ινδικής κουζίνας.

Δύο δάσκαλοι yoga δημιούργησαν το Φυτικό Βασίλειο

Εκεί όπου με δυο μπουκιές -ή και περισσότερες- μπορείς να βρεις το «ζεν» σου.

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον θεσμό των FNL Best Restaurant Awards που αξιολογεί τη γαστρονομική σκηνή της χώρας.

Hoocut: Εκεί που τυλίγουν σουβλάκια οι πέντε σεφ της Cookoovaya

Ανταπόκριση από το νέο «καυτό σημείο» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης που θα σερβίρει, μεταξύ άλλων, ψιλοκομμένη προβατίνα μέσα σε τυλιχτή πίτα.

2 Χρόνια Nolan: 1 Πάρτι + 1 Βίντεο

Έχουν υποδεχθεί πάνω από 50.000 πελάτες που έφαγαν 3.5 τόνους θράψαλα και 43.200 αβγά πίνοντας περισσότερα από 13.000 μπουκάλια κρασί. Να μην κάνουν κι ένα πάρτι;

ΓΕΥΣΗ 08.01.2018 POPAGANDA
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.