ΓΕΥΣΗ

Τρώγοντας σασλίκ στους “Κουμπάρους” στο Μενίδι

Πεντανόστιμα (ρώσικα) σουβλάκια, σπιτική ρώσικη, Πασχάλης Τερζής και ένας αγιασμός αυτοκινήτων.

Ο Anthony Bourdain αλλάζει την εστίαση της Νέας Υόρκης

Ετοιμάζει μια τεράστια ανοικτή αγορά φαγητού με κουζίνες από όλο τον κόσμο.

Transform Today

Πρωτοπόροι καλλιτέχνες από τον κόσμο της τέχνης, σε συνεργασία με την Absolut. Nέα πρόσωπα που εμπνέουν μια νέα γενιά δημιουργικής έκφρασης.

Τα σαλιγκάρια της Escargot de Crète

Μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης σαλιγκαριών στο Ρέθυμνο.

Η πρώτη ελληνίδα κυνηγός-τρούφας

Η Παυλίνα Κλαδοπούλου, γοητεύτηκε από τον συναρπαστικό τρόπο ανεύρεσής τρούφας σε φυσικό πεδίο και αφιέρωσε τη ζωή της στην ανεύρεση, παραγωγή και τυποποίηση του πολύτιμου υπόγειου μανιταριού.

Το καλύτερο street food της πόλης σε ένα μεγάλο πάρτι

Το τελευταίο Σάββατο του μήνα σε ένα event που φιλοδοξεί να γίνει γαστρονομικός θεσμός. Με την υποστήριξη της Popaganda.

Χριστόφορος Πέσκιας

O σεφ και ιδιοκτήτης των εστιατορίων πBox αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Οι πράκτορες του Pimm’s ξαναχτυπούν

Αυτή τη φορά σε γνωστό διαδικτυακό σταθμό

Η Οινοποιία Μπουτάρη και η Popaganda σας κάνουν δώρο έξι φιάλες κόκκινου κρασιού

Κάνουμε μια προσθήκη στο γιορτινό σας τραπέζι, που θα κάνει τη μέρα των Χριστουγέννων ακόμα πιο απολαυστική!

Τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας (Μέρος ‘Β)

Δοκιμάσαμε δεκάδες σουβλάκια από τις ψησταριές της πόλης και καταλήξαμε στην απόλυτη λίστα με τα καλύτερα του εθνικού μας φαγητού.

Ένα νέο εντυπωσιακό μαγαζί άνοιξε σήμερα το πρωί στο Κέντρο

Θυμίζει έντονα Νέα Υόρκη και σερβίρει κεφτέδες και κοκτέιλ.

H οικοτεχνία Μέλιντρα

Μια μια οικογένεια που μεταμορφώνει τους άγριους καρπούς της οροσειράς του Γράμμου σε κορυφαία προϊόντα.

Cake a Wish: το κέικ σου γίνεται πραγματικότητα

Η Χριστίνα Βίδου παρασκευάζει σπιτικές τούρτες που μοιάζουν με ποπ γλυπτά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει τις κόρες της (οι οποίες χορεύουν με Cure).

H υστερία με το kale*

*Λαχανικό με ευεργετικές ιδιότητες που κάνει τους New York Times και τη Guardian να παραληρούν, την Γκουίνεθ Πάλτροου επίσης, ενώ ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Ελλάδα.

Είναι αυτή η πιο ωραία (και φθηνή) πίτσα στην πόλη;

Ο πιτσαϊόλο από την Ανκόνα, Αντρέα Σεράνι, ξεφουρνίζει καθημερινά πεντανόστιμες αυθεντικές ιταλικές πίτσες στο συνοικιακό Nonna Edda της Καισαριανής σε τιμές εξευτελιστικά φθηνές.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ποτήρια

Μια ποπ χαρτογράφηση των "εθνικών ποτών" στις χώρες του πλανήτη. Χικ!

Η οινική επανάσταση του botilia.gr

Μια καινούρια πλατφόρμα δίνει πρόσβαση στα μέλη της σε εξαιρετικά, δυσεύρετα και συχνά συλλεκτικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα σε τιμές οινοποιείου.

Τα 12 καλύτερα street food σε όλο τον κόσμο

Ένα ταξίδι στα "βρώμικα" του πλανήτη Γη.

O Mr. Jam και οι μαρμελάδες του

Και μια συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης.

Κωνσταντίνα Φάκλαρη

Η ταλαντούχα σεφ του Sq. Cafe Bar & Food αποκαλύπτει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στην πόλη. Και ένα στη Σαντορίνη.

Η Κωνσταντινούπολη στου Γκύζη

Ένας Τούρκος οικονομολόγος που βρήκε πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα έστησε με άλλους πέντε ένα εστιατόριο με καταπληκτική ανατολίτικη κουζίνα στην Αθήνα.

To Pie Works και η Popaganda σας κάνουν δώρο 3 γεύματα για δύο άτομα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι λιχουδιές από τα Pie Works μας σπάνε τη μύτη!

Εις υγείαν τη Θεσσαλονίκης

Εκατό παραγωγοί κρασιού από όλη τη χώρα εκθέτουν στην Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας (Μέρος ‘Α)

Δοκιμάσαμε δεκάδες σουβλάκια από τις ψησταριές της πόλης και καταλήξαμε στην απόλυτη λίστα με τα καλύτερα του εθνικού μας φαγητού.

Μελοπωλείο

Η οικογένεια Γκοράνη παράγει εξαιρετικές ποικιλίες μελιού.

Διονύσης Αλέρτας

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην πόλη. Και φυσικά τα καλύτερα γλυκά. Που είναι τα δικά του.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.