Οι Σαΐτες έξι πρώην ανέργων

Ένα ακόμα συνεταιρικό καφενείο προστίθεται στην λίστα της νέας αθηναϊκής τάσης που πυροδότησε η κρίση. Αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη.

Το ζαχαροπλαστείο που γλύκαινε το Χρηματιστήριο

Χειροποίητα σοκολατάκια και σπιτικά λικέρ με πρώτες ύλες από τις βουνοκορφές των Αγράφων.

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου

Το Noma της Κοπεγχάγης επανάκτησε τη θέση του στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Τα γκαραντί σάντουιτς του Guarantee

Ένας πρώην ανθυποπλοίαρχος φτιάχνει εδώ και 26 χρόνια τα καλύτερα σάντουιτς της Αθήνας σε ένα μικρό μαγαζί στο Κουκάκι.

Τα βιωματικά γευστικά εργαστήρια του WWF

Το Σάββατο 3 και 10 Μαΐου το WWF Ελλάς μας προσφέρει τα μυστικά για μια «Καλύτερη Ζωή».

Για δεκατιανό στου Τomas (sis-kebab)

Στις 24 Απριλίου «γιορτάζεται» η Γενοκτονία των Αρμενίων. Επισκεφθήκαμε ημέρα Σάββατο 26/4, ένα άξιο τέκνο της κοινότητάς τους. Τον Τόμας στο Νέο Κόσμο που σερβίρει κεμπάπ και θυμάται.

Η Εντίθ Πιάφ, η πίπα του Μαγκρίτ και μύδια αχνιστά στο κέντρο της Αθήνας

Στο Bistrot le mignon που φέρνει παριζιάνικο αέρα στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Pane Salame: μία αυθεντική paninoteca στο Κολωνάκι

«Ό, τι υπάρχει σε ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο στο κάνουμε σάντουιτς με αυθεντικές ιταλικές συνταγές» λέει ο εμπνευστής του Antonio Tuttera.

O Αστέριος Κουστούδης και τα καλύτερα πιάτα της πόλης

O σεφ του εστιατορίου GB Roof Garden μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Τα καλύτερα γαστρονομικά blog του κόσμου

Σύμφωνα με την ετήσια ψηφοφορία του περιοδικού Saveur.

Στάνη: το καλύτερο γιαούρτι των τελευταίων 80 χρόνων στην Αθήνα

Βρίσκεται σε ένα στενάκι πίσω από την Ομόνοια και την ποιότητά του έχουν εκθειάσει μεταξύ άλλων το National Geographic και το Lonely Planet.

Ο ναός των ελληνικών αποσταγμάτων λειτουργεί στο Βόλο

Ο Ανδρέας Διακοδημήτρης αφού γύρισε τον κόσμο, δοκίμασε τάπας στη Βαρκελώνη και ήπιε παλαιωμένες γκράπες στη Ρώμη άνοιξε ένα τσιπουράδικο- ύμνο στη γνώση της γεύσης- με εξαιρετικό φαγητό.

Η εβδομάδα που το Ψυρρή γεμίζει κρέατα και τυριά ναξιώτικα

Η Ελένη Μπαμπούνη που διατηρεί έναν πάγκο με τυριά που φέρνει από το νησί της μας μιλάει για το ετήσιο ραντεβού στην οδό Μιαούλη.

H νέα φιάλη του Dewars

Nέο look, ίδια γεύση.

ΓΕΥΣΗ 09.04.2014 POPAGANDA

Το «μυστικό» ταβερνείο του Ψυρρή που τρως με 3,5 ευρώ

Είναι κρυμμένο πίσω από ένα τυπικό ψιλικατζίδικο του κέντρου και σερβίρει ένα νόστιμο σπιτικό φαγητό κάθε μέρα.

Στο ιστορικό καφενείο του Μιχάλη στην Αίγινα

Θαλασσινές ιστορίες, με ούζο και μεζέδες.

Sani Gourmet: Από το Πεκίνο στη Ρώμη, μία μπουκιά δρόμος

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει με ένα αφιέρωμα στον Δρόμο του Μεταξιού προσκαλώντας 8 αναγνωρισμένους σεφ για να αναζητήσουν το αόρατο νήμα που συνδέει το Πεκίνο με τη Ρώμη.

Οι χειροποίητες πίτες της Σοφίας στο Παλαιό Φάληρο

Τρία αδέλφια από το Μέτσοβο φτιάχνουν παραδοσιακές χειροποίητες πίτες με υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και ξεπουλάνε. Την προηγούμενη εβδομάδα πούλησαν 892 κομμάτια χορτόπιτας.

Η πιο νόστιμη πίτσα του Ιστορικού Κέντρου είναι εδώ

Το εξαιρετικό School Pizza bar της πλατείας Αγίας Ειρήνης κλείνει σήμερα ένα χρόνο και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.

Ο Ρενάτο Μεκόλι μαγειρεύει εκεί που κάποτε έτρωγε ο Τσόρτσιλ, η Σοφία Λόρεν και ο Τάιρον Πάουερ

Ο Ιταλός σεφ του ιστορικού Βασίλαινα μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Ουζερί του Λάκη – Το «κρυμμένο μυστικό» της πλατείας Βικτωρίας

Ένα αυθεντικό ουζερί που σερβίρει για πάνω από 30 χρόνια το απόσταγμα της ελληνικής ψαροφαγίας σε τιμές περασμένης δεκαετίας.

Οι Διασπορείς διασώζουν σπόρους σπάνιων παραδοσιακών ποικιλιών

Ο Ανδρέας Δρανδάκης μαζί με μία ομάδα εθελοντών από την Κρήτη προσπαθεί να επαναφέρει τους "χαμένους" καρπούς στην ελληνική αγροτική παραγωγή.

Αυτό είναι το πιο αυθεντικό ταϋλανδέζικο της πόλης

Βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που ο Άρης (Νίκος Κούρκουλος) φιλούσε παθιασμένα τη Λόλα (Τζένη Καρέζη).

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος ξέρει από καλό φαγητό

O σεφ του, βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο, μυκονιάτικου Bill and Coo, μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Εδώ που συχνάζουν ναυτικοί και άλλα κακοποιά στοιχεία

Στο μεγάλο Περιστέρι υπάρχει ένα μικρό, αλλά παρεϊστικο μαγαζί με πολύ ωραίους μεζέδες και φτηνό αλκοόλ.

Μια Βόλτα απ’ το Μονοπώλιο

Οι pioneers της εστίασης των Πετραλώνων (Κάτω) είναι στα άνω τους.

Η πιο νόστιμη φοκάτσια της πόλης

Πήγαμε στο Focaccino της Κηφισιάς και δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα.

Η αποδόμηση του μεζέ

Τρώει ο Ντεριντά τσίρο; Του Βασίλη Χαμάμ

Το καλύτερο ελληνικό κοκτέιλ πάει στην Αβάνα

Ο διαγωνισμός του Havana Club Grand Prix ανέδειξε την ελληνική συμμετοχή και έτσι το Miramar Agria θα ταξιδέψει στην Μέκκα των Cocktails.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.