Εργένικο Thanksgiving

Όταν η Ημέρα των Ευχαριστιών συναντά την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

ΓΕΥΣΗ 28.11.2013 Natachef

Τα γκουρμέ σάντουιτς του Σαν Φρανσίσκο

Ένα μαγαζί στον Κεραμεικό ανεβάζει πολύ τον πήχη του street food σερβίροντας 25 σάντουιτς με εκλεκτές πρώτες ύλες.

Τα δέκα πιο ακριβά εστιατόρια του κόσμου

Εκεί που ένα γεύμα για δύο άτομα κοστίζει περισσότερο από τον βασικό μισθό στην Ελλάδα.

Ανδρέας Λαγός

Ο αγαπημένος σεφ αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην πόλη λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο.

Οι masters του καφέ

Τρεις παιδικοί φίλοι εισάγουν εκλεκτούς κόκκους καφέ από χώρες της Λατινικής Αμερικής, τους καβουρδίζουν οι ίδιοι και παρασκευάζουν μερικά από καλύτερα χαρμάνια που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα.

Η ώρα του Beaujolais Nouveau

Η Αθήνα γιορτάζει φέτος περισσότερο από ποτέ την έλευση του "πρώτου κρασιού" της σεζόν σε απόλυτη εναρμόνιση με τους Γάλλους. (+1 λίστα με τα μαγαζιά που θα προσφέρουν Beaujolais από απόψε το βράδυ)

ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ: Rock ’n’ roll housewife

Η Natachef επέστρεψε στο σπίτι των παιδικών της χρόνων και μαγειρεύει Crumble με μήλα, κυδώνια και crème anglaise.

ΓΕΥΣΗ 21.11.2013 Natachef

Σεφ με καφετιέρα

Η φωτογράφος Jody Anderson ανακάλυψε έναν εναλλακτικό τρόπο μαγειρέματος.

Ο χρησμός των Δελφών

Μια νέα μικροζυθοποιία με βάση τη Χαλκίδα, έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο της "άνοιξης" της ελληνικής μπύρας. Μας μιλάνε οι δημιουργοί της.

Η φάρμα που προμηθεύει με κρέας και αβγά τα καλύτερα εστιατόρια

O Δάμης Πειθής έστησε στην Φθιώτιδα μια βιολογική φάρμα και βρέθηκε αθόρυβα στις λίστες παραγγελιών των σεφ της Αθήνας. Αυτή είναι η ιστορία του.

Γκίκας Ξενάκης

Ο σεφ του εστιατορίου Aleria αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην πόλη.

Insert coin, get a potato

Ένας αυτόματος πωλητής θα προσφέρει τηγανητές πατάτες.

H συνταγή της ημέρας

Τηγανιά κοτόπουλου με πιπεριές και καπνιστή πάπρικα.

The Souvlaki Reviewers

Δυο φίλοι με μια κάμερα στο χέρι επισκέπτονται τις ψησταριές της πόλης, δοκιμάζουν (σχεδόν) τα πάντα, βαθμολογούν, και προσπαθούν να καταρτίσουν την λίστα με τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας.

Χρόνης Δαμαλάς

Ο σεφ του Kiku αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην πόλη.

Μαγειρεύοντας αιγυπτιακά στην Πλάκα

Κυριακή απόγευμα στην Πλάκα με φάττα οριεντάλ και τη λυτρωτική φωνή της Ουμ Καλσούμ στα ηχεία.

Ένα ελληνικό ελαιόλαδο στα καλύτερα του κόσμου

Με τη συσκευασία των Designers United να σαρώνει στα βραβεία design.

Η μανία με τα ντόνατ

Δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα ντόνατ στην Αθήνα.

Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας

Μερικά καλά λόγια για τους σαράντα- παρά κάτι- χρόνια φουρναρέους που τους αξίζουν τα εύσημα.

Μια Κάππαρη στο Θησείο

Ο σεφ Μανώλης Θλιβερός μαγειρεύει ψαρονέφρι με κρασί Σάμος και μανιτάρια.

Τρώγοντας μυαλά καβουριού στο Δυτικό Λονδίνο

Ο παππούς μου, ένα καβούκι και ένας μαλαισιανός κομμωτής.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.