Ένα τριήμερο στα αμπέλια

Ο οινοποιός Νώντας Σπυρόπουλος και η συγκίνηση της μετατροπής ενός καρπού σε εκλεκτό κρασί.

Το χέρι του asador

Στην Αργεντινή τα barbecue με μοσχάρι μοιάζουν με αρχαιοελληνικές σπονδές. Α, και ποτέ δεν χρησιμοποιούν λάδι και ρίγανη.

Η απομυθοποίηση μιας καλής πρόθεσης

Χρήσιμα ηθικά διδάγματα για το άνοιγμα ενός εστιατορίου. Του δικού μου.

Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως

Το πρωτοπόρο στην χρήση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων εστιατόριο, επιστρέφει δριμύτερο.

Φάγαμε ένα από τα καλύτερα burger της Αθήνας

Μια Παρασκευή βράδυ στο Yellow της Κηφισιάς.

Κινέζικο φαγητό πεζοδρομίου μόνο 1,5 ευρώ

Όχι στην καρδιά της Σαγκάης, αλλά σε αυτή της Αθήνας.

Ο ταλαντούχος κύριος Χαμάμ

Είναι Ελληνο-Παλαιστίνιος, έχει μαγειρέψει για τον Thurston Moore, έχει κερδίσει διαγωνισμό μαγειρικής στο Tate Modern και πιστεύει στην έννοια της διασποράς ως κινητήρια δύναμη πίσω από την εξέλιξη του φαγητού.

Ένας Ολλανδός στο Αμύνταιο

Ο Laurens Hartman αποφάσισε να αφήσει την χώρα του και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα για να δημιουργήσει μερικά πολύ ιδιαίτερα κρασιά. Τον συναντήσαμε στον αμπελώνα του.

Η ταβέρνα ποτέ δεν πεθαίνει

Η αέναη εκδίκηση του απλού σπιτικού φαγητού.

Μία κορυφαία λίστα

Η λίστα κρασιών του Μεγάλη Βρεταννία βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες στον πλανήτη. Ο Ευάγγελος Ψωφίδης, head sommelier είναι ο άνθρωπος πίσω από την μεγάλη επιτυχία.

Αλήθεια, τι κρύβεται πίσω από την ιστορία της μπύρας με το κόκκινο αστέρι;

Κάθε μέρα, περισσότερες από 25 εκατομμύρια μπύρες σερβίρονται σε 192 χώρες παγκοσμίως. Είναι η ξανθιά της Heineken που έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα.

Είδαμε από κοντά πως φτιάχνεται το λαχταριστό Texas BBQ

Μπήκαμε στην κουζίνα του Goody’s Burger House στο Ρέντη και παρακολουθήσαμε από κοντά πως ετοιμάζεται το πιο γευστικό burger της πόλης.

1 21 22 23
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.