Οι Κυβερνήσεις Πέφτουνε, Μα ο Οικονόμου Μένει…

Το στέκι του Κωστή Παπαγιώργη και του Αλέκου Φασιανού, εκεί που ο Σημίτης έτρωγε παρέα με τον Βέλτσο και ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός, είναι η ταβέρνα με τα πιο ξακουστά λαδερά της Αθήνας και τον κύριο Κώστα, τον πιο αγαπητό οικοδεσπότη.

Λίγα burgers ακόμα….αυτή τη φορά Boston Burger Bar στα Άνω Πετράλωνα.

Νέο μπεργκεράδικο στην πόλη, φυσικά πήγαμε για αυτοψία: μπιφτέκι ζουμερό, μερίδες μεγάλες, τιμές χαμηλές.

Μπορεί η Σαμ να Τα Έχει Με Λάθος Αγόρι, αλλά μαγειρεύει υπέροχα

Ένα νέο εστιατόριο, με το πιο πρωτότυπο όνομα στην αθηναϊκή εστίαση, σερβίρει στο Μεταξουργείο υπέροχα πιάτα σε λογικές τιμές ενσαρκώνοντας την έννοια του ελληνικού μπιστρό.

Αυτό το κοκτέιλ θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο τις γιορτές

Η Popaganda σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class σας παρουσιάζει το Bulleit Rye Whiskey Nutty Rye Eggnog.

Δρόμοι στρωμένοι από Σοκολάτα

Έχουν το ίδιο όνομα, είναι στην ίδια γειτονιά και κατευθύνονται και τα δύο από τον ίδιο άνθρωπο: την Πελαγία Κόντζογλου. Δεν είναι υπερβολή, αλλά χωρίς τις δύο σοκολάτες, το κέντρο δεν θα ήταν ίδιο.

Στην «Πνύκα» βρήκαν τη θεϊκή συνταγή του ψωμιού και την εφάρμοσαν στους ανθρώπους

Αλέθεται σε έναν μοναδικό πετρόμυλο για να μη καίγεται το αλεύρι και γίνεται ακόμη καλύτερο τη δεύτερη μέρα που ωριμάζει η ζύμη.

Chapeau: Τρώγοντας σαν την Amelie στο Χαλάνδρι

Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου καταθέτει την εμπειρία της στη γαλλική κουζίνα με απογειωτικές τάρτες αλλά και μια επιλογή με τα καλύτερα πιάτα από το εστιατόριό της στο Παρίσι.

Μέχρι και άγιο κολάζουν τα φαγητά της Φάμπρικας του Ευφρόσυνου

Το deli restaurant που βρίσκεται στο Κουκάκι βασίζεται σε μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και διαμορφώνει τις συνταγές του επηρεασμένο από την λιτότητα της αγιορείτικης κουζίνας.

Το DIY cocktail delivery γεννήθηκε από μια κοινή επιθυμία σε ένα πάρτι σε ταράτσα

Στις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα της Drinkworks παρέχει την πιο πρωτοποριακή ιδέα για εταιρικό δώρο και όχι μόνο..

Το Βαρούλκο Seaside μας περιμένει για ρεβεγιόν στις στολισμένες σάλες του

Η ανανεωμένη ομάδα της κουζίνας του δημιούργησε ένα εορταστικό μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από τη θάλασσα και όχι μόνο.

Όταν οι προβατίνες και τα καλαμάρια συνάντησαν τους Motorhead

Η Ηλιάνα Δανέζη μας ενημερώνει για event-βάλσαμο για την ψυχή των μεταλάδων που δεν αποχωρίζονται τα πηρούνια τους.

ΓΕΥΣΗ 10.12.2016 POPAGANDA

Το Colibri στο Κάιν: H Μεγάλη Σύμπραξη της Γειτονιάς του Μετς

Κάθεστε στη δημοφιλή μπάρα της γειτονιάς του Α' Νεκροταφείου και δε θέλετε απλά ξηρούς καρπούς με το ποτό σας; Η ακαταμάχητη κουζίνα της περιοχής σας ετοιμάζει πίτσες, σαλάτες, μπρουσκέτες και σάντουιτς ακριβώς απέναντι...

Πήγαμε σε Σεμινάριο Παρασκευής Γύρου. Αυτό.

Ο Βασίλης Κ. Κουρουμιχάκης προσήλθε αγχωμένος ότι τα burgers και οι τσιμιτσάνγκες απειλούν το εθνικό μας street food. Αφού ενημερώθηκε για κοπές, μαρινάδες, ψησίματα, δοκίμασε κι έφυγε ήσυχος...

Το FINE Drinking mag αναδεικνύει την εμπειρία του ποτού ως τάση και όχι ως μόδα

Ο Θάνος Πουρναρούς του Baba Au Rum μιλάει για το νέο, δίγλωσσο περιοδικό της ομάδας του που απευθύνεται σε όσους βλέπουν με αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

Η Οινοποιία Μπουτάρη και η Popaganda σας κάνουν δώρο έξι φιάλες κόκκινου κρασιού

Δεύτερη ημέρα χριστουγεννιάτικων διαγωνισμών σας έχουμε κάτι ιδιαίτερο που σίγουρα θα καταναλωθεί στο λεπτό.

ΓΕΥΣΗ 07.12.2016 POPAGANDA

Το Sweet Spot και η Popaganda σας κάνουν δώρο ένα gingerbread house

Το πιο λατρεμένο Χριστουγεννιάτιο δώρο-ζαχαρωτό.

ΓΕΥΣΗ 01.12.2016 POPAGANDA

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος στους 100 καλύτερους σεφ του κόσμου

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του Sushimu του Συντάγματος στη λίστα του έγκριτου γαλλικού περιοδικού «Le Chef». (+16 φωτογραφίες από το σπουδαίο εστιατόριό του)

ΓΕΥΣΗ 29.11.2016 POPAGANDA

World Class 2016: Μια fine drinking εξτραβαγκάντσα στο τροπικό Μαϊάμι

Ο Φώτης Βαλλάτος πέρασε μια εβδομάδα ανάμεσα στους καλύτερους bartender του πλανήτη και μεταδίδει ενθουσιασμένος τόσο για το επίπεδό τους, όσο και για το ότι αναμιγνύουν υποδειγματικά στα σέικερ τους το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Πως πίνουμε ουίσκι σήμερα

Ο Ewan Morgan, διευθυντής των Diageo Masters Of Whisky και ο Tom Jones, ο global ambassador του Johnnie Walker, απαντούν σε μερικά κομβικά ερωτήματα για τον βασιλιά των ποτών.

Nikkei: Η αθηναϊκή απογείωση της Περουβιανής κουζίνας 

Το εστιατόριο του Κολωνακίου αφουγκράζεται την γαστρονομική τάση που σαρώνει τον πλανήτη και παρουσιάζει μια πεντανόστιμη περιπετειώδη κουζίνας που αγαπάει ταυτόχρονα τον μινιμαλισμό της Ιαπωνίας και τον μαξιμαλισμό της Λατινικής Αμερικής.

Οι λαχταριστοί Lukumades της Αιόλου μας ετοιμάζουν νέες γευστικές εκπλήξεις

Αν τους έχετε ήδη δοκιμάσει, θα επιστρέψετε για τον νέο τους κατάλογο ή μπορείτε να τους μεταφέρετε όπου θέλετε με την βοήθεια του Lukumades Cantine.

Τις Κυριακές το ΙΤ δεσμεύεται σοβαρά με τα αυγά

Το αγαπημένο brunch επέστρεψε στο στέκι της οδού Σκουφά με νέες προτάσεις κάνοντας μας να δηλώσουμε πως “We Are Eggaged”.

Ο Hidetsugu Ueno θα μπορούσε να ήταν σαμουράι (αν δεν ήταν bartender)

Ένας από τους πιο επιδραστικούς bartender στον κόσμο και κριτής στον διαγωνισμό World Class, μιλάει στην Popaganda για την αξία της απλότητας, την διαφορετική ιδιοσυγκρασία των Γιαπωνέζων και γιατί πάντα θα ρωτάει τον πελάτη αν του αρέσει το ποτό του

Το Bill & Harry’s φτιάχνει αυθεντική carbonara και ριζότο με γαρίδες και bresaola στη γειτονιά της Αργυρούπολης

Ένα εστιατόριο - cocktail bar με βιομηχανική αισθητική που τιμά τις βέρες ιταλικές συνταγές στα Νότια Προάστια.

Αυθεντικό μεξικάνικο street food στην Κηφισιά

Το Ancho Mexican Grill καταφέρνει (επιτέλους!) να τιθασεύσει την πολύπαθη κουζίνα του Μεξικό και να μας σερβίρει το τέλειο burrito.

Ο Ποπάυ φτιάχνει τυρόπιτες στα Κάτω Πετράλωνα

Ένα πρότυπο οικογενειακό εργαστήριο σφολιάτας με χειροποίητες πίτες που γίνονται ανάρπαστες.

H Σύρος πιο νόστιμη από ποτέ

Γεύσεις, αρώματα και εντυπώσεις από το φεστιβάλ γαστρονομικού πολιτισμού Syros GrEATings.

To Σούζυ Tρως σερβίρει τις πιο νόστιμες γαρίδες κανταΐφι σε μια μονοκατοικία του Κορυδαλλού

Το μαγαζί που πήρε το όνομα του από την χαρακτηριστική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου στην «Παριζιάνα» έχει μικρό κατάλογο και διαλεχτές πρώτες ύλες.

Μια διαφορετική καντίνα πάρκαρε στη Θεσσαλονίκη 

Με σήμα κατατεθέν την ασπρόμαυρη ριγέ τέντα και σπεσιαλιτέ το «Sallonika», τσουρέκι λουσμένο με καυτή πραλίνα.

Γιατί δεν βρίσκουμε ποτέ τραπέζι στο Μαύρο Πρόβατο;

Ο θρίαμβος ενός χώρου σύγχρονης, ελληνικής κουζίνας με value for money φιλοσοφία και θαμώνες από τον Τζέρεμι Άιρονς μέχρι τον φοιτητή της διπλανής γκαρσονιέρας.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.