World Class: Ο διαγωνισμός που αποθεώνει την κουλτούρα του fine drinking

Ο πιο επιδραστικός bartender του κόσμου, Alex Kratena και ο περυσινός νικητής του ελληνικού τελικού Αλέξης Σιμωνίδης, μιλούν στην Popaganda για τον σημαντικότερο θεσμό στον χώρο του ποιοτικού ποτού.

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις και ένα mentoring session στο Athens Fine Drinking

Ζήστε την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής ποιοτικού ποτού και γνωρίστε από κοντά την μοναδική κουλτούρα fine drinking!

World Class Bartender Of The Year 2017: Ο Πάνος Κανατσούλης κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού στην πόλη του Μεξικό

O bartender από το The Clumsies επικράτησε στην τελική δοκιμασία “Pop-up bars” και –συμπληρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία της τελικής τριάδας του διαγωνισμού– αναδείχθηκε επάξια ως ο Έλληνας Bartender of the Year 2017

«Ξυπόλητος» στη Λούτσα

Μια ψαροταβέρνα με φημισμένη ψαρόσουπα, προϊστορία γλεντιών με τον Τσιτσάνη και τη Μπέλλου και με τη θαλασσινή αύρα να νοτίζει το δέρμα σου.

Ένα Σάββατο στη Street Food Town της Αθήνας

Φλεγόμενα woks, μαύρα μπεργκερόψωμα και δροσερές Estrella στο δεύτερο Π-Σ-Κ του μεγάλου φεστιβάλ για το «φαγητό δρόμου» στο Γκάζι. Ραντεβού το επόμενο, και τελευταίο, Σαββατοκύριακο!

Ξέρουμε που θα πίνετε τα κοκτέιλ σας αυτό το τετραήμερο (18-21/5)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Athens Fine Drinking by World Class, τη μεγάλη γιορτή του ποιοτικού ποτού που επιστρέφει στην Αθήνα και μετατρέπει το Παλαιό Χρηματιστήριο σε ένα μεγάλο μπαρ.

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το Athens Fine Drinking by World Class

H μεγάλη γιορτή του ποιοτικού ποτού που επιστρέφει στην Αθήνα και μετατρέπει το Παλαιό Χρηματιστήριο σε ένα μεγάλο pop up μπαρ.

World Class: Η ώρα του ελληνικού τελικού

Ποιος θα αναδειχθεί κορυφαίος Έλληνας bartender της χρονιάς και θα μας εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού που διαμορφώνει την κουλτούρα του fine drinking;

Γιατί η Αθήνα είναι στο επίκεντρο της διεθνούς fine drinking κουλτούρας

Μπαρ στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου, bartenders σε guest εμφανίσεις στα σημαντικότερα μπαρ του πλανήτη, events παγκόσμιας εμβέλειας και τουρίστες που έρχονται στην Αθήνα για να δουν από κοντά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπαρ σκηνές.

Το τέλειο ποτό θέλει και το perfect serve του

Μιλήσαμε με τρεις κορυφαίους Αθηναίους bartenders για τη νέα τάση του σερβιρίσματος των ποτών που απαιτεί προσήλωση στην παραμικρή λεπτομέρεια και απογειώνει την απόλαυση.

Το νέο σπουδαίο μενού του Varoulko Seaside (+ το πιο πολυαναμενόμενο μπαρ του Πειραιά)

Η Γιώτα Παναγιώτου δοκίμασε τις νέες δημιουργίες του Λευτέρη Λαζάρου και ενώ αναμένεται η άφιξη του Mary Pickford, του καλοκαιρινού cocktail bar σε συνεργασία με το Baba Au Rum που θα εγκατασταθεί στην μαγική ταράτσα του εστιατορίου.

Mr. Pug’s Canteen: Η νέα street food μανία έφθασε στην Αθήνα

Ο Φώτης Βαλλάτος επισκέφθηκε το ολοκαίνουριο Mr. Pug’s Canteen στο Χαλάνδρι και μεταδίδει ενθουσιασμένος από τα μαγικά αφράτα ψωμάκια (bao buns) που αφουγκράζονται άψογα την απόλυτη street food τάση των ημερών μας. 

Για τον Αλέξανδρο Τζαχρίστα ο τρύγος είναι γιορτή και η οινολογία συναρπαστική

Ο οινολόγος της ομηρικής «πολυάμπελου Μαντινείας» μας μιλάει για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα των κρασιών αλλά και για το «Οροπέδιο» που πήρε το χρυσό στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Το Κιουζίν μας ξανασυστήνει την ελληνική κουζίνα

Χρησιμοποιώντας (μεταξύ άλλων) κοπανιστή Μυκόνου, αρσενικό Νάξου, καρύδια Βόλου, πηχτόγαλο Χανίων και λούζα Τήνου μια νέα κουζίνα στο Κολωνάκι μαγειρεύει γνώριμες συνταγές με γκουρμέ προσέγγιση.

Το νέο wine bar της Αθήνας αγαπάει τις φυσαλίδες

Η Γιώτα Παναγιώτου πήγε στο Warehouse CO2 και χάθηκε σε ένα σύμπαν γεμάτο με σπουδαία αφρώδη κρασιά από την Ελλάδα μέχρι την Τασμανία.

Η «Μαργαρώ» στον Πειραιά παραμένει εδώ κι 70 χρόνια το πιο νόστιμο τηγάνι της πόλης

Αν με την παραγγελία «γαρίδες, κουτσομούρα, σαλάτα» αισθάνεστε βασιλιάδες, εμπρός για το στέκι που άνοιξε μια Μυκονιάτισσα το 1944 και συνεχίζουν με την ίδια φροντίδα ο γιος και τα εγγόνια της μέχρι σήμερα.

Garden4: Στον Χολαργό ξέρουν πως πρέπει να είναι το σωστό burger

Με σήμα κατατεθέν το XXXL, το Garden4 στον Χολαργό ξέρει να κρατάει τις υποσχέσεις που δίνει.

Για brunch και κοκτέιλ στο Spollati

Νόστιμες μπρουσκέτες, αβγά benedict, burger, απεριτίφ και λαχταριστά κοκτέιλ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Ο «Κάκιας» στην Σαλαμίνα είναι ο βασιλιάς των φρέσκων οστράκων και ψαριών

Μια ψαροταβέρνα που αποτελεί τον ιδανικό λόγο για να επισκεφτείς τo «εξοχικό του Πειραιά» και σερβίρει 52 διαφορετικές ετικέτες ούζου.

Το Street Kitchen είναι η νέα έδρα του comfort food στον Πειραιά

Με χορταστικά σάντουιτς, δροσερές σαλάτες και πεντανόστιμα γλυκά η νέα άφιξη της Ακτής Θεμιστοκλέους παρουσιάζει το comfort food σε μια πιο δημιουργική εκδοχή του.

The Artisans: Στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τους εραστές της ποιότητας

100 τυχεροί προσκεκλημένοι του νέου media brand μυήθηκαν στα μυστικά του εκλεκτού καφέ από τον Γιάννη Ταλούμη της TAF, απολαμβάνοντας το πολύτιμο ρούμι Zacapa ανάμεσα στα απαλότερα κασμίρια της Falconeri.

Στα Μπακαλιαράκια του Δαμίγου έχουν κάθε μέρα 25η Μαρτίου

Η ιστορική ταβέρνα, που άνοιξε πριν 152 χρόνια, σερβίρει φρέσκο μπακαλιάρο Νορβηγίας και ο Χατζιδάκις τη χαρακτήριζε «τόπο προσκυνήματος».

Cupola: Το Παγκράτι βρήκε επιτέλους το ιταλικό του….

Στη θέση του Cucina Povera έρχεται μια νέα ομάδα να διδάξει πως πλάθεται η ναπολιτάνικη πίτσα και η αληθινή καρμπονάρα.

Γιατί η «Αναθεματισμένη Μαίρη» ήταν τόσο ξεχωριστή;

Χάρη στην «Κακή Περουβιανή» μάλλον. Ή αλλιώς, πως ένα Bloody Mary σου μαθαίνει να πίνεις σωστά.

Spiti mas: ένα μαγαζί όνομα και πράμα

Στο Spiti mas στου Ψυρρή μπορείς να δουλέψεις, να διαβάσεις με την ησυχία σου ένα βιβλίο, να κοιμηθείς, να φας κι ένα burger. Όπως δηλαδή θα έκανες και στο σπίτι σου.

Το κρασί είναι για τον Κωνσταντίνο Στεργίδη ο βασιλιάς των γεύσεων που γέννησε το «Οινόραμα»

Ο δημοσιογράφος του κρασιού και διοργανωτής της μεγαλύτερης έκθεσης ελληνικού κρασιού στην χώρα μιλάει στην Popaganda.

Σερσέ Λα Φαμ: Ένα νέο αστικό καφενείο στο κέντρο της Αθήνας

Μια υπέροχη μείξη της παλιάς Αθήνας και του παριζιάνικου ρομαντισμού, με παραδοσιακούς μεζέδες και "ψαγμένα" αποστάγματα από όλη την Ελλάδα.

Τα μεσημέρια της Κυριακής γίνονται πιο νόστιμα στο Brown’s

Η μοντέρνα brasserie του Divani Caravel αλλάζει τα δεδομένα του brunch προσφέροντας έναν κατάλογο με αέρα πολυτέλειας.

Το Dizer αποκαλύπτει τα μυστικά του καφέ στην Πεύκη

Ιδιαίτερα αρωματικά blends και προσεχτικά διαλεγμένοι μονοποικιλιακοί, σούπερ brunch και θεϊκά γλυκά σε ένα στέκι αυστηρά αντικαπνιστικό.

Το Ohh Boy θέλει να γλυκάνει το Παγκράτι

Ένας νέος χώρος στην Αρχελάου επιλέγει προσεκτικά πρώτες ύλες δημιουργώντας έναν κατάλογο που καλύπτει ποικίλα διατροφικά γούστα καθώς και το ιδανικό περιβάλλον για όσους δεν θέλουν να βγουν έξω μόνο για έναν καφέ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.