Οι γκουρμέ μαρμελάδες μιας διαφημίστριας και μιας βιολόγου

Δυο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη άφησαν την καριέρες του και ασχολήθηκαν με την παρασκευή πρωτότυπων μαρμελάδων και chutneys.

Μέλαν ακροκώλιον: προσούτο made in Karpenisi

Η αλλαντοποιία Στρεμμένου και τα αλλαντικά που κάνουν θραύση παγκοσμίως μπαίνοντας σφήνα στην Ιταλική αγορά του προσούτο.

Τα σαλιγκάρια της Escargot de Crète

Μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης σαλιγκαριών στο Ρέθυμνο.

H οικοτεχνία Μέλιντρα

Μια μια οικογένεια που μεταμορφώνει τους άγριους καρπούς της οροσειράς του Γράμμου σε κορυφαία προϊόντα.

O Mr. Jam και οι μαρμελάδες του

Και μια συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης.

Μελοπωλείο

Η οικογένεια Γκοράνη παράγει εξαιρετικές ποικιλίες μελιού.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.