Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Η μικρή Τοσκάνη βρίσκεται στην Κρήτη

Στον Αδελιανό Κάμπο του Ρεθύμνου, η Agreco Farm είναι ένα όνειρο από άλλη εποχή.

Mikònu beers: Οι νέοι μικροζυθοποιοί των Κυκλάδων ενώνουν την Ξάνθη με το Βέλγιο σ’ ένα μπουκάλι ανοιχτόχρωμης ξανθιάς

Οι Janos Bako και Άγγελος Φερούς απέκτησαν πείρα σε ζυθοποιεία της Σκωτίας, της Αργεντινής και της Ισπανίας, έχουν δημιουργήσει έξι ετικέτες με υλικά από διάφορα μέρη του κόσμου και επέλεξαν ως έδρα τους τη Μύκονο «για την τρέλα της».

Nomikos Estate: Παραδοσιακά προϊόντα made in Santorini

Ο Γιάννης Νομικός καλλιεργεί σαντορινιά φάβα, ντοματάκι και φυστίκι στη Σαντορίνη, ακολουθώντας τα βήματα της οικογένειας του. Η γη της Σαντορίνης είναι ζωή και δίνει ζωή σε όσους ξέρουν να τη φροντίζουν. Καλώς ήρθατε στο Κτήμα Νομικού!

Πατατούλες τρώμε; Πατατούλες Καρπός φροντίδας με καλό σκοπό

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε τις πατατούλες Καρπός φροντίδας το εκλεκτό ελληνικό προϊόν που βοηθά στο καλύτερο μέλλον των μικροκαλλιεργητών της χώρας μας;

Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: Ένα Απόσταγμα με Ιστορία και Μεράκι

To Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, η ιστορία και τα μυστικά του

Θαλασσίτης: ένα κρασί από το βυθό της Σαντορίνης

Οι βυθισμένες φιάλες του εξαιρετικού Ασύρτικου της Γαίας ανασύρθηκαν από τα 25 μέτρα βάθος και είναι έτοιμες για να τις πιεις.

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου της Πατριάρχου Ιωακείμ είναι ο παράδεισος των Αθηναίων τυροφάγων

Δοκιμάσαμε πιάτα με νόστιμα ελληνικά τυριά κι άλλα προϊόντα εγχώριας παραγωγής και κάναμε κουβέντα με τον Κυριάκο Κωσταρέλο για την premium κατεύθυνση που οφείλει να πάρει το τοπικό artisanal στο διεθνές γευστικό στερέωμα.

Μια χειροποίητη μπύρα με Κεφαλονίτικη ψυχή

Η πρώτη μικροζυθοποιία Κεφαλονιάς και Ιθάκης εμφιαλώνει ήδη μια εξαιρετικά γευστική pale lager και φιλοδοξεί να κάνει όλη την Ελλάδα να λέει «πιάσε μια Κεφαλονίτικη».

Κυνηγώντας τα (λευκά, ροζέ και κόκκινα) διαμάντια του νομού Δράμας

Τα επτά σπουδαία οινοποιεία της περιοχής άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες σε μια διαδρομή που πέρασε μέσα από τον πολιτισμό και την εμπειρία της οινογευσίας. Η Γιώτα Παναγιώτου ήταν εκεί.

Αυτή δεν είναι Άλη μια ακόμα μπύρα

Μια παρέα τεσσάρων φίλων ίδρυσε την πρώτη μικροζυθοποιία της Θεσσαλονίκης.

Septem: Η μικροζυθοποιία από την Εύβοια παράγει μια μπύρα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Δύο αδέρφια έφτιαξαν στον τόπο καταγωγής τους μια πρότυπη μικροζυθοποιία που παράγει απαστερίωτη μπύρα, η οποία δεν σταματά να κατακτά διεθνή βραβεία.

Αυτή η γυναίκα είναι η master distiller του πιο γνωστού ελληνικού τσίπουρου

Η Ιωάννα Τσιλιλή μας μυεί στον κόσμο του αποστάγματος που κάνει νέα καριέρα στα cocktail bar σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Τι δουλειά έχει μια βότκα να φτιάχνεται στην Ελλάδα, Γιώργο Σπηλιόπουλε;

Η 40 41 είναι η πρώτη βότκα που παράγεται στην Ελλάδα (σε ένα απ’ τα πρώτα οινοπνευματοποιεία που άνοιξαν ποτέ στη χώρα). Ο εμπνευστής της εξηγεί πώς τα 120 χρόνια εμπειρίας της εταιρείας, χώρεσαν όλα σ’ ένα μπουκάλι.

Στο μυαλό της μπύρας Νήσος

Ο Αλέξανδρος Κουρής μοιράζεται ένα μεγάλο έρωτα με την Μάγια Τσόκλη, την Ελίνα και το Κωστή Δάλα. Έναν έρωτα με αντικείμενο του πόθου την μπύρα, την Τήνο και τη Νήσος. Τρία πράγματα που είναι ένα.

Οι γκουρμέ μαρμελάδες μιας διαφημίστριας και μιας βιολόγου

Δυο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη άφησαν την καριέρες του και ασχολήθηκαν με την παρασκευή πρωτότυπων μαρμελάδων και chutneys.

η φρέσκια μπύρα της χίου

ο μάνος και ο ιάκωβος θα μπορούσαν να φτιάχνουν και νουντλς αλλά τελικά έφτιαξαν μπύρα

Μέλαν ακροκώλιον: προσούτο made in Karpenisi

Η αλλαντοποιία Στρεμμένου και τα αλλαντικά που κάνουν θραύση παγκοσμίως μπαίνοντας σφήνα στην Ιταλική αγορά του προσούτο.

Η φέτα της Χήρας στον Πειραιά που τρελαίνει όλη την Αττική

Η ιστορία της ξεκινάει το 1936 τότε που η κ. Σωτηρία από τα Βίλια μένει χήρα και κληρονομεί το τυροκομείο του συζύγου της -ένα μαγαζί 10 τετραγωνικών με ένα δωμάτιο για σπίτι και ένα τυροπωλείο.

Στάνη: το καλύτερο γιαούρτι των τελευταίων 80 χρόνων στην Αθήνα

Βρίσκεται σε ένα στενάκι πίσω από την Ομόνοια και την ποιότητά του έχουν εκθειάσει μεταξύ άλλων το National Geographic και το Lonely Planet.

Τα σαλιγκάρια της Escargot de Crète

Μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης σαλιγκαριών στο Ρέθυμνο.

H οικοτεχνία Μέλιντρα

Μια μια οικογένεια που μεταμορφώνει τους άγριους καρπούς της οροσειράς του Γράμμου σε κορυφαία προϊόντα.

O Mr. Jam και οι μαρμελάδες του

Και μια συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης.

Μελοπωλείο

Η οικογένεια Γκοράνη παράγει εξαιρετικές ποικιλίες μελιού.

Δοκιμάσαμε το καλύτερο γιαούρτι του κόσμου που παράγεται στο Άργος

Έτσι περιέγραψαν στο περιοδικό New Yorker το γιαούρτι που παράγει μία μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία από την ελληνική επαρχία.

Η φάρμα που προμηθεύει με κρέας και αβγά τα καλύτερα εστιατόρια

O Δάμης Πειθής έστησε στην Φθιώτιδα μια βιολογική φάρμα και βρέθηκε αθόρυβα στις λίστες παραγγελιών των σεφ της Αθήνας. Αυτή είναι η ιστορία του.

Ένας Ολλανδός στο Αμύνταιο

Ο Laurens Hartman αποφάσισε να αφήσει την χώρα του και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα για να δημιουργήσει μερικά πολύ ιδιαίτερα κρασιά. Τον συναντήσαμε στον αμπελώνα του.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.