Ένα Kiku δεν φέρνει την άνοιξη. Πέντε όμως;

Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ανδρίτσος έχουν σκοπό να γεμίσουν τον τόπο με Kiku. Γιατί όχι;

10 εστιατόρια (και μια έξτρα πρόταση) που κάνουν το «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» πράξη

Του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα 10 αθηναϊκά εστιατόρια σας ανοίγουν κι άλλο την όρεξη για το αντικείμενο του πόθου σας.

Σαράντα χρόνια Πειναλέων: ζυμωμένος με μεράκι και μνήμες

Ο Μακάριος Αβδελιώδης, ο άνθρωπος πίσω από την ιστορική ταβέρνα, αφηγείται πώς έκανε δεύτερη πατρίδα του την οδό Μαυρομιχάλη

Το πρώτο Restaurant Week της Αθήνας είναι γεγονός

Για μία εβδομάδα, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές και σας καλούν να τα γνωρίσετε από κοντά. Εσείς, θα μείνετε μέσα;

H 7 Food Sins είναι η πρώτη gastro pub της Αθήνας

Στο νούμερο 1 της Πλατείας Φιλομούσου Εταιρείας στην Πλάκα ένα όμορφο νεοκλασικό στεγάζει εδώ και λίγους μήνες αυτή την pub που μοιάζει με εστιατόριο.

Nolan – H νέα γαστρονομική έκπληξη του κέντρου

Street food ατμόσφαιρα και κουζίνα που μπλέκει ιδανικά την Ελλάδα και την Ιαπωνία με πιάτα που θα έκαναν "καριέρα" σε εστιατόρια βραβευμένα με Michelin.

Φιλίππου, Κεντρικόν, Παλιά Αθήνα: Η Αστική Ευγένεια στο Πιάτο σας

Comfort food στα ελληνικά σημαίνει αστική κουζίνα με μαγειρευτά και νοσταλγική ατμόσφαιρα θαλπωρής.

Πως θα τα περάσεις φέτος τα Χριστούγεννα στο Καφεοίνο;

Έφτασε η ώρα να μάθεις ποια ονόματα θα σε περιμένουν πίσω από τα decks στο local στέκι των Άνω Πατησίων αυτές τις γιορτινές μέρες.

Λόλα, να ένα σάντουιτς

Η Λόλα, το αγαπημένο στέκι των Κάτω Πετραλώνων, απέκτησε αδελφάκι που σερβίρει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα σάντουιτς της Αθήνας, όλα τους φτιαγμένα με τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Από αστροναύτες μέχρι πρωθυπουργοί, όλοι λαχταρούν τα μπριζολάκια του Τέλη

Ο βασιλιάς της οδού Ευριπίδου σερβίρει μπριζολάκια - «λουκούμι» από το 1977.

Γιατί έχεις τόσο μεγάλο στόμα; Για να τρώω τα σάντουιτς από το Big Mouth

Μια επίσκεψη-αστραπή στο καινούριο σαντουιτσάδικο που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας.

Το Mama Roux καπνίζει τα κρέατα όπως στη Νέα Ορλέανη

Το αγαπημένο πολυεθνικό εστιατόριο της Αιόλου κατεβαίνει στον Αθηναϊκό Νότο και σερβίρει τις συνταγές του Αμερικάνικου (Νότου).

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα αθηναϊκή γαστρονομική κίνηση

Οι ουρανίσκοι της πρωτεύουσας θα γευτούν και φέτος σπουδαία πιάτα.

Τα καλύτερα γερμανικά λουκάνικα ψήνονται κάθε βράδυ στο Γκάζι

Το Schweinchen Dick σερβίρει δυσπρόφερτα μεν, πεντανόστιμα δε hot dog.

Sideways: Το νέο wine bar της πόλης σε ταξιδεύει στην Ιταλία

Όνομα εμπνευσμένο από την ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, ποιήματα στην μπάρα, 80 ετικέτες κρασιού και μεγάλη ποικιλία σε μπρουσκέτες σε μια όμορφη vineria στις παρυφές της Πλάκας.

Το συνεταιριστικό τσιπουράδικο «Φορμάικα» συνδυάζει το τραπέζι της γιαγιάς σου με τσίπουρα και τζαζ μουσικές

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου ένα τσιπουράδικο ξεφεύγει από την μονοτονία και γίνεται στέκι για όσους αγαπούν το αναπάντεχο.

Ο Άρης Βεζενές έμαθε τους Έλληνες να τρώνε το μοσχάρι από την κορφή ως τα νύχια

Ο σπουδαίος Έλληνας σεφ που από το Σικάγο στο Μεγανήσι και μετά στην Αθήνα χάραξε μια βαθιά γραμμή στο χάρτη της ελληνικής γαστρονομίας μιλά στην Popaganda.

Δεν θα σου πάει η καρδιά να φύγεις από το Bains Mixtes

Ένα εστιατόριο που σε μαγεύει αυτοστιγμεί, στην Παλιόχωρα Αβίας.

Inyama: Η απόβαση του Έκτορα Μποτρίνι στη Μύκονο

Με την ούγια του Food Fund International, το Inyama φέρνει στη Μύκονο το concept surf & turf, με τα καλύτερα κρέατα από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία να συνυπάρχουν στο μενού με αιγαιοπελαγίτικους θησαυρούς. Δοκιμάζει και γράφει ο Θεοδόσης Μίχος.

Μalabar: Από τη φάρμα στο τραπέζι

Το αγαπημένο εστιατόριο του Margi Hotel της Βουλιαγμένης εγκαινιάζει ένα νέο μενού βασισμένο στα προϊόντα οργανικής καλλιέργειας, τα οποία προμηθεύει σε αφθονία η φάρμα του ξενοδοχείου.

Η Popaganda στη Μασσαλία (της Θεσσαλονίκης)

Σταύρος Διοσκουρίδης, Παναγιώτης Μένεγος και Θεοδόσης Μίχος γεύτηκαν και μαγεύτηκαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της «μόνης πόλης που μετράει» στο φαγητό.

Κρέπα, βάφλα και με τη Βούλα

Ο Ανδρέας και ο Σπύρος Κατσαγάνης άνοιξαν πριν λίγους μήνες το Circa. Την κρεπερί που φτιάχνει μία πεντανόστιμη κρέπα cheesecake.

Στο αυθεντικό στέκι του burger

Βρεθήκαμε στα Goody's Burger House και δοκιμάσαμε τα νέα Angus Burgers.

Το Budoo Urban Thai φέρνει ταϋλανδέζικες μυρωδιές στο κέντρο της Αθήνας

Χρωματιστά curry και φλογερά κοκτέιλ στη σκιά μιας μπανανιάς λίγα βήματα από την Πλατεία Συντάγματος.

Στο Belle Amie η ζωή είναι ωραία

Το ιστορικό μαγαζί του Πειραιά, έχει μεταμορφωθεί σε ένα σπουδαίο διακοσμητικά και γαστρονομικά εστιατόριο.

Στο Ρακούν το βολιώτικο “know how” συναντά την αγάπη για το καλό φαγητό

Απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, στον πεζόδρομο της Νικολαΐδου, βρίσκεται το τσιπουράδικο που άνοιξαν τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Δημήτρης Κατσιώτης, η Πέγκυ Τσολακάκη και ο Δημήτρης Λιάσκος.

Πίσω από αυτήν την κόκκινη πόρτα κρύβεται το νέο talk of the town. H Popaganda την άνοιξε πρώτη!

Μπήκαμε στο Underdog στο Θησείο και σας το παρουσιάζουμε λίγο πριν τα εγκαίνια του.

Η νέα (γενναία) εποχή του Balthazar – του πιο ωραίου κήπου της πόλης

Εγκαινιάζεται στις 8 Μαΐου με την ηχηρή μεταγραφή του Χριστόφορου Πέσκια στην κουζίνα και την προσθήκη ενός sushi bar (με την υπογραφή του Freud Oriental).

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.