Alpino Cucina Italiana: Το πιο ιστορικό, ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας, κλείνει τα 44.

Και το γιορτάζει με νέο μενού, που υπογράφει ο βραβευμένος με δύο Χρυσούς Σκούφους, executive chef, Mauro Peressini

Nobu Matsuhisa- O αυτοκράτορας του σούσι μιλάει στην Popaganda

O θρυλικός Ιάπωνας σεφ μιλάει στην Γιώτα Παναγιώτου για τη μαγειρική ως πράξη αγάπης, τη επιρροή των μαμάδων και των γιαγιάδων στην γαστρονομία και την Ακαδημία που ονειρεύεται να ιδρύσει. 

Υπάρχει ένα εστιατόριο στην Πλάκα που σερβίρει γάλα μαύρου πάνθηρα

Το Pantera Negra του σαμουράι-σεφ Δημήτρη Κατριβέση έχει ένα μενού με αυθεντική περουβιανή καρδιά και μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης.

Ergon: Το «μπακάλικο» που θα ήθελε κανείς να είναι η κουζίνα του

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας που άνοιξε στο Σύνταγμα.

Υπάρχει ένας Αθηναίος που μετέτρεψε το σαλόνι του στο Μπουένος Άιρες σε speakeasy εστιατόριο με ελληνική κουζίνα

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης ζει κάνοντας αυτό που αγαπά σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.

Η γεύση της Κέρκυρας και ένας σπουδαίος σεφ

Η Γιώτα Παναγιώτου παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Αριστοτέλη Μέγκουλα να ανεβάσει το γαστρονομικό επίπεδο της αριστοκράτισσας του Ιονίου και μεταδίδει ενθουσιασμένη.

Fuga: Πώς να δειπνήσεις σαν Ιταλός στην καρδιά ενός κήπου

To γαστρονομικό μυστικό του Μεγάρου Μουσικής και η καλύτερη καρμπονάρα της πόλης.


Η Popaganda και το INYAMA στη Μύκονο σου κάνουν δώρο ένα γεύμα για δύο

Εκλεκτές γεύσεις από τον βραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ένα συγκλονιστικό cocktail bar και διάσημοι DJs βρίσκονται φέτος στο ΙΝΥΑΜΑ της Μυκόνου.

IT: Mια γαστρονομική εμπειρία που δεν κοστίζει ακριβά

Σερβίροντας ταρτάρ τόνου και τραχανότο με αυγοτάραχο, το φιλόξενο στέκι του Κολωνακίου καταρρίπτει τα κλισέ της περιοχής και μας παρουσιάζει τον νέο του καλοκαιρινό κατάλογο.

Το Yoko στο Κολωνάκι ξέρει από καλό και οικονομικό sushi

Στην περαντζάδα της Πατριάρχου Ιωακείμ τo Yoko Sushi & Bento ήρθε για να βάλει το sushi στην καθημερινή μας διατροφή.

Gazi College: Aνανεώνεται και εμπλουτίζεται συναρπαστικά!

Για δείτε τον καινούριο του κατάλογο.

Amici: Μια γευστική βουτιά στη Μεσόγειο με αναβατήρα το πιάτο σας

Μαγείρεμα sous-vide, λογικές τιμές, θαλασσινή αύρα κι ευφάνταστα παντρέματα υλικών. Σε έναν όμορφο χώρο στην πειραιώτικη Ακτή Θεμιστοκλέους.

Hokyo: Όταν το Τόκιο ήρθε στο Χολαργό

Ένας asian street food χώρος που θέλει να σε πείσει ότι υγιεινό σημαίνει και νόστιμο. Και τα καταφέρνει.

Two Guys – Μια αυθεντική αμερικάνικη diner στο Μαρούσι

Λαχταριστά burger, Philly Style steaks and Subs, hot dogs και pancakes από δύο φίλους που σπούδασαν στην Αμερική και είναι παθιασμένοι με το -born in the USA- φαγητό.

Βραδιές με πίτσα από κάνναβη και jazz σε ένα απίθανο ιστορικό κτίριο του Παγκρατίου

Το Mystic Pizza μας υποδέχεται στον καινούριο υπέροχο χώρο του, εκεί που κάποτε στεγαζόταν η θρυλική ταβέρνα Μεγαρίτης.

Μυστίλλη – Ένα all day γαστρονομικό στέκι κρύβεται πίσω από τα τείχη του Τοπ Χανέ

Νέα άφιξη στη Θεσσαλονίκη με δημιουργική μεσογειακή κουζίνα, εξαιρετικό brunch και υποδειγματικά κοκτέιλ.

Μodern Restaurant – Υψηλή γαστρονομία με την Ακρόπολη στο πιάτο

Στην οροφή του υπέροχα vintage ξενοδοχείου Athens Was με μαγική θέα και σπουδαία πιάτα όπως το μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα κρασιού και πουρέ από παστινάκι και η σαλάτα με κροκέτες Pigore και σάλτσα chorizo.

Mentaleaty: Ένα ολοκαίνουριο ασιατικό εστιατόριο που βασίζεται πάνω στην ιδέα του κοινωνικού συνεταιρίζεσθαι

Με εξαιρετικό φαγητό εμπνευσμένο από την Κίνα, τις Φιλιππίνες, την Ταυλάνδη και την Πολυνησία.

Zampano: Φ-ελληνική κουζίνα και σιτσιλιάνικη ατμόσφαιρα

Καλλιτέχνες, ταξιδιώτες και θεατρόφιλοι συγκεντρώνονται στο πανέμορφο νέο εστιατόριο του Ψυρρή με όνομα εμπνευσμένο από τον τσιρκολάνο στο «La Strada» του Φελίνι και κουζίνα με βάση την ελληνική παράδοση.

Το Divino Wine Case είναι το πρώτο wine bar του Θησείου

Και σερβίρει 90 ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα αλλά και πολύ νόστιμο φαγητό.

Το «Τριφύλλι» σερβίρει τα πιο τραγανά κεφτεδάκια της Αθήνας σε Βάζελους και μη

Στο ιστορικό οινομαγειρείο των Αμπελοκήπων οι τιμές και η ατμόσφαιρα έχουν μείνει σε περασμένες δεκαετίες και ανάμεσα στα βαρέλια με το κρασί αντηχούν οι φωνές από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

L’ Abreuvoir: Το παλιότερο Γαλλικό εστιατόριο της Αθήνας έχει σήμα του ένα άλογο

Με γαλλικό προσανατολισμό και αστική κουλτούρα συνεχίζει να σερβίρει εδώ και 50 χρόνια μια καθησυχαστικά κλασική κουζίνα που σε διακτινίζει στο Παρίσι.

Uberness: To νέο εστιατόριο του Βασίλη Καλλίδη αναβιώνει τις καλτ βραδιές στο παράλληλο σύμπαν της Λαχαναγοράς

Hot dog, τηγανητό κοτόπουλο, κεφτεδάκια, πλαστικές καρέκλες, νταλίκες και σουρεάλ ατμόσφαιρα σε ένα εστιατόριο με ημερομηνία λήξης.

Ένα Kiku δεν φέρνει την άνοιξη. Πέντε όμως;

Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ανδρίτσος έχουν σκοπό να γεμίσουν τον τόπο με Kiku. Γιατί όχι;

10 εστιατόρια (και μια έξτρα πρόταση) που κάνουν το «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» πράξη

Του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα 10 αθηναϊκά εστιατόρια σας ανοίγουν κι άλλο την όρεξη για το αντικείμενο του πόθου σας.

Σαράντα χρόνια Πειναλέων: ζυμωμένος με μεράκι και μνήμες

Ο Μακάριος Αβδελιώδης, ο άνθρωπος πίσω από την ιστορική ταβέρνα, αφηγείται πώς έκανε δεύτερη πατρίδα του την οδό Μαυρομιχάλη

Το πρώτο Restaurant Week της Αθήνας είναι γεγονός

Για μία εβδομάδα, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές και σας καλούν να τα γνωρίσετε από κοντά. Εσείς, θα μείνετε μέσα;

H 7 Food Sins είναι η πρώτη gastro pub της Αθήνας

Στο νούμερο 1 της Πλατείας Φιλομούσου Εταιρείας στην Πλάκα ένα όμορφο νεοκλασικό στεγάζει εδώ και λίγους μήνες αυτή την pub που μοιάζει με εστιατόριο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.