Στην πιο όμορφη «κρυμμένη» πλατεία του ιστορικού κέντρου, το feedέλ συνδυάζει αστική γαστρονομία και signature cocktails

Βραβευμένη σύγχρονη ελληνική κουζίνα κι ευφάνταστη μπάρα σε ένα κομψό μέρος που θέλει να λέγεται gastro μεζεδοπωλείο.

Η Επανάσταση του Κρέατος ξεκινά από τη Φάρμα Μπράλου

Επισκεφθήκαμε το χασάπικο-εστιατόριο στο δεύτερο όροφο του Yolenis στη Σόλωνος και καταλάβαμε τι σημαίνει καλό κρέας.

Ο πιο διάσημος χασάπης του κόσμου θα ψήνει στην Αθήνα την Τσικνοπέμπτη

Με μουσική υπόκρουση AC/DC και απαγγελίες στίχων του Δάντη, ο εκκεντρικός Ιταλός χασάπης/σεφ Dario Cecchini επιστρέφει στην Ελλάδα για μια βραδιά γκουρμέ τσίκνας και σουρεαλισμού στο Vezene.

Cascara: H Λατινική Αμερική βρίσκεται στα Μελίσσια

Δοκιμάσαμε το μενού του νέου industrial-vintage εστιατορίου και μεταδίδουμε.

10+1 σεφ μας λένε τι θα μαγειρέψουν και τι θα δοκιμάσουν στο 2o Dine Athens Restaurant Week

Για 12 ημέρες, 120 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές και σας καλούν να τα γνωρίσετε από κοντά. Εσείς, θα μείνετε μέσα;

Για δυό στιγμές στου «Γιώργου»

Αν ο Τζάρμους βόλταρε στο κέντρο της Αθήνας θα ‘χωνε μέσα σίγουρα τον Ίγκι και τον Τομ για να τα πουν με την ησυχία τους πίνοντας (γενναίο) ροζέ κρασί και τρώγοντας (αμίμητους) λαχανοντολμάδες από τα χεράκια της κυρίας Γιώτας.

Η «μαγειρική ποίηση» του Carlo Mirarchi προσγειώνεται για ένα βράδυ στο Vezene

Ένας από τους σπουδαιότερος σεφ της Νέας Υόρκης, εγκαινιάζει στις 19 Ιανουαρίου το Embrace, μια σειρά από φιλανθρωπικά events με καλεσμένους τα δυνατότερα μυαλά της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής.

Οι Κυβερνήσεις Πέφτουνε, Μα ο Οικονόμου Μένει…

Το στέκι του Κωστή Παπαγιώργη και του Αλέκου Φασιανού, εκεί που ο Σημίτης έτρωγε παρέα με τον Βέλτσο και ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός, είναι η ταβέρνα με τα πιο ξακουστά λαδερά της Αθήνας και τον κύριο Κώστα, τον πιο αγαπητό οικοδεσπότη.

Μπορεί η Σαμ να Τα Έχει Με Λάθος Αγόρι, αλλά μαγειρεύει υπέροχα

Ένα νέο εστιατόριο, με το πιο πρωτότυπο όνομα στην αθηναϊκή εστίαση, σερβίρει στο Μεταξουργείο υπέροχα πιάτα σε λογικές τιμές ενσαρκώνοντας την έννοια του ελληνικού μπιστρό.

Chapeau: Τρώγοντας σαν την Amelie στο Χαλάνδρι

Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου καταθέτει την εμπειρία της στη γαλλική κουζίνα με απογειωτικές τάρτες αλλά και μια επιλογή με τα καλύτερα πιάτα από το εστιατόριό της στο Παρίσι.

Μέχρι και άγιο κολάζουν τα φαγητά της Φάμπρικας του Ευφρόσυνου

Το deli restaurant που βρίσκεται στο Κουκάκι βασίζεται σε μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και διαμορφώνει τις συνταγές του επηρεασμένο από την λιτότητα της αγιορείτικης κουζίνας.

Nikkei: Η αθηναϊκή απογείωση της Περουβιανής κουζίνας 

Το εστιατόριο του Κολωνακίου αφουγκράζεται την γαστρονομική τάση που σαρώνει τον πλανήτη και παρουσιάζει μια πεντανόστιμη περιπετειώδη κουζίνας που αγαπάει ταυτόχρονα τον μινιμαλισμό της Ιαπωνίας και τον μαξιμαλισμό της Λατινικής Αμερικής.

Τις Κυριακές το ΙΤ δεσμεύεται σοβαρά με τα αυγά

Το αγαπημένο brunch επέστρεψε στο στέκι της οδού Σκουφά με νέες προτάσεις κάνοντας μας να δηλώσουμε πως “We Are Eggaged”.

Το Bill & Harry’s φτιάχνει αυθεντική carbonara και ριζότο με γαρίδες και bresaola στη γειτονιά της Αργυρούπολης

Ένα εστιατόριο - cocktail bar με βιομηχανική αισθητική που τιμά τις βέρες ιταλικές συνταγές στα Νότια Προάστια.

Γιατί δεν βρίσκουμε ποτέ τραπέζι στο Μαύρο Πρόβατο;

Ο θρίαμβος ενός χώρου σύγχρονης, ελληνικής κουζίνας με value for money φιλοσοφία και θαμώνες από τον Τζέρεμι Άιρονς μέχρι τον φοιτητή της διπλανής γκαρσονιέρας.

Alpino Cucina Italiana: Το πιο ιστορικό, ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας, κλείνει τα 44.

Και το γιορτάζει με νέο μενού, που υπογράφει ο βραβευμένος με δύο Χρυσούς Σκούφους, executive chef, Mauro Peressini

Nobu Matsuhisa- O αυτοκράτορας του σούσι μιλάει στην Popaganda

O θρυλικός Ιάπωνας σεφ μιλάει στην Γιώτα Παναγιώτου για τη μαγειρική ως πράξη αγάπης, τη επιρροή των μαμάδων και των γιαγιάδων στην γαστρονομία και την Ακαδημία που ονειρεύεται να ιδρύσει. 

Υπάρχει ένα εστιατόριο στην Πλάκα που σερβίρει γάλα μαύρου πάνθηρα

Το Pantera Negra του σαμουράι-σεφ Δημήτρη Κατριβέση έχει ένα μενού με αυθεντική περουβιανή καρδιά και μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης.

Ergon: Το «μπακάλικο» που θα ήθελε κανείς να είναι η κουζίνα του

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας που άνοιξε στο Σύνταγμα.

Υπάρχει ένας Αθηναίος που μετέτρεψε το σαλόνι του στο Μπουένος Άιρες σε speakeasy εστιατόριο με ελληνική κουζίνα

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης ζει κάνοντας αυτό που αγαπά σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.

Η γεύση της Κέρκυρας και ένας σπουδαίος σεφ

Η Γιώτα Παναγιώτου παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Αριστοτέλη Μέγκουλα να ανεβάσει το γαστρονομικό επίπεδο της αριστοκράτισσας του Ιονίου και μεταδίδει ενθουσιασμένη.

Fuga: Πώς να δειπνήσεις σαν Ιταλός στην καρδιά ενός κήπου

To γαστρονομικό μυστικό του Μεγάρου Μουσικής και η καλύτερη καρμπονάρα της πόλης.


Η Popaganda και το INYAMA στη Μύκονο σου κάνουν δώρο ένα γεύμα για δύο

Εκλεκτές γεύσεις από τον βραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ένα συγκλονιστικό cocktail bar και διάσημοι DJs βρίσκονται φέτος στο ΙΝΥΑΜΑ της Μυκόνου.

IT: Mια γαστρονομική εμπειρία που δεν κοστίζει ακριβά

Σερβίροντας ταρτάρ τόνου και τραχανότο με αυγοτάραχο, το φιλόξενο στέκι του Κολωνακίου καταρρίπτει τα κλισέ της περιοχής και μας παρουσιάζει τον νέο του καλοκαιρινό κατάλογο.

Το Yoko στο Κολωνάκι ξέρει από καλό και οικονομικό sushi

Στην περαντζάδα της Πατριάρχου Ιωακείμ τo Yoko Sushi & Bento ήρθε για να βάλει το sushi στην καθημερινή μας διατροφή.

Gazi College: Aνανεώνεται και εμπλουτίζεται συναρπαστικά!

Για δείτε τον καινούριο του κατάλογο.

Amici: Μια γευστική βουτιά στη Μεσόγειο με αναβατήρα το πιάτο σας

Μαγείρεμα sous-vide, λογικές τιμές, θαλασσινή αύρα κι ευφάνταστα παντρέματα υλικών. Σε έναν όμορφο χώρο στην πειραιώτικη Ακτή Θεμιστοκλέους.

Hokyo: Όταν το Τόκιο ήρθε στο Χολαργό

Ένας asian street food χώρος που θέλει να σε πείσει ότι υγιεινό σημαίνει και νόστιμο. Και τα καταφέρνει.

Two Guys – Μια αυθεντική αμερικάνικη diner στο Μαρούσι

Λαχταριστά burger, Philly Style steaks and Subs, hot dogs και pancakes από δύο φίλους που σπούδασαν στην Αμερική και είναι παθιασμένοι με το -born in the USA- φαγητό.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.