Rock N’ Roll: Φάγαμε κάτω από τον διασημότερο πολυέλαιο της Αθήνας

O Χριστόφορος Πέσκιας ανέλαβε την κουζίνα και παρουσιάζει ένα μενού μεταξύ comfort foοd και ντελικάτων γαστρονομικών επιλογών.

To νέο μενού του Sense Restaurant

Ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με θέα ... την Ακρόπολη!

Οι μαύρες ταλιατέλες του School Pizza Bar θα σε κάνουν να αναφωνήσεις, Mamma Mia!

Τα πιο νόστιμα «θρανία» της πρωτεύουσας βρίσκονται στην Αγίας Ειρήνης, αλλάζουν μενού κι εσύ θα θες να το μάθεις παπαγαλία.

Στη νέα Taverna της Αθήνας θα βρείτε την ελληνική κουζίνα που έχετε αγαπήσει

Το νέο pop up εστιατόριο του bios είναι μια καταβύθιση στις καλύτερες γευστικές μας αναμνήσεις. Μας ξεναγεί σε αυτές η Γωγώ Δελογιάννη.

Στο Spitjack η Σούβλα Έγινε Γκουρμέ…

Ανταπόκριση από τη νέα ροτισερί στο «γαστρονομικό χωριό» του Συντάγματος που βγάζει τη σούβλα από το πασχαλινό κάδρο και τη φορτώνει με τραγανή πάπια και νόστιμη πορκέτα σε έναν από τους πιο κομψούς μικρούς χώρους της αθηναϊκής εστίασης.

Η Lola της Τρούμπας δεν βγαίνει στο λιμάνι αλλά έχει Tapas Bar

Το πειραιώτικο στέκι που ξεκίνησε την αναβίωση της περιοχής προσέθεσε κουζίνα και πλέον, αποτελεί τον απόλυτο all day προορισμό για καφέ, φαγητό και ποτό που παντρεύει τον Πειραιά του χθες και του σήμερα.

Το Λαΐνι φέρνει όλα τα καλά της Κρήτης σε ένα στενό του Κεραμεικού

Δύο παιδικοί φίλοι από το Τυμπάκι Ηρακλείου έφτιαξαν ένα καφενείο με γνήσιους κρητικούς μεζέδες, άφθονη ρακή, κρασί και κυριακάτικες βεγγέρες που θέλουν να θυμίζει την πατρίδα τους.

the Cellar Athens: Το νέο speakeasy της Αθήνας είναι εστιατόριο και βρίσκεται σε ένα «κελάρι» κάτω από την Συγγρού

Στο νέο εστιατόριο των Fresh, θα πιείτε κρασιά απ' όλον τον κόσμο, θα δοκιμάσετε το μενού του Μιχάλη Μερζένη που δίνει θαλασσινή αύρα σε εξαιρετικά κρέατα και θα νιώσετε σαν να είστε στο σαλόνι που πάντα θέλατε να έχετε.

Ένα εστιατόριο με πολλά Prosopa κλείνει δύο δεκαετίες ζωής στο Γκάζι

Το πιο cozy εστιατόριο της περιοχής διαθέτει ένα μενού εμπνευσμένο από τη μοντέρνα διεθνή κουζίνα, είναι ιδανικό για ποτό μετά τη δουλειά, για prive γεύματα και για κυριακάτικες μεσημεριανές συναντήσεις.

To PΟ’ Boys BBQ φέρνει τη Νέα Ορλεάνη στου Ψυρρή

Το πολυσυζητημένο food truck αφού διέγραψε λαμπρή πορεία στα αθηναϊκά food festivals, απέκτησε μόνιμη στέγη στο κέντρο της πόλης.

Première: Υψηλή γαστρονομία με την Αθήνα «στο πιάτο»

Ένα σπουδαίος Έλληνας σεφ (Μιχάλης Νουρλόγλου) και ένα συναρπαστικό μενού φτιαγμένο από τις εικόνες της μνήμης του.

Στο The Saints Θα Ανακαλύψεις Τον Πιο Αγνό Τρόπο Ζωής

Δίπλα στον Πύργο τον Λευκό, στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε ένα zerowaste, cruelty-free, βιολογικό εστιατόριο, με μπουφέ που σκοπεύει να γίνει πολύ περισσότερα από αυτά. Γιατί η καλοσύνη περνάει απ’ το στομάχι.

Pink Elephant: Το νέο ινδικό του κέντρου σερβίρει σε ένα νεοκλασικό του 1870

Σ' ένα σπίτι των Εξαρχείων σχεδιασμένο από τον Τσίλλερ, το εστιατόριο που ξεκίνησε από το Χαλάνδρι προσφέρει αρωματικά πιάτα της αυθεντικής ινδικής κουζίνας.

Δύο δάσκαλοι yoga δημιούργησαν το Φυτικό Βασίλειο

Εκεί όπου με δυο μπουκιές -ή και περισσότερες- μπορείς να βρεις το «ζεν» σου.

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον θεσμό των FNL Best Restaurant Awards που αξιολογεί τη γαστρονομική σκηνή της χώρας.

Στο Beef Briskers σιγοψήνουν το κρέας για δέκα ώρες, πριν φτάσει στο πιάτο σας

Στο νέο, λιτό και προσεγμένο χώρο της οδού Περικλέους, στο κέντρο της πόλης, θα φάτε αυθεντικό μπρίσκετ με τον τρόπο του Τέξας.

Με το «Αιόλου 68» μύρισε θάλασσα μέχρι την Ακρόπολη

Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας παίρνει τις καλύτερες ψαριές και προτείνει παραδοσιακούς μεζέδες αλλά και αναπάντεχα πιάτα που θα σας κεντρίσουν τον ουρανίσκο.

Το Gilly φέρνει γεύσεις και μυρωδιές Ιταλίας στον Πειραιά

Με αισθητική που θυμίζει ιταλική πόλη περασμένων δεκαετιών και προσεκτικά διαλεγμένα προϊόντα που μυρίζουν Ιταλία, το Gilly έκανε την πιο ιστορική γωνιά του Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου και Καραΐσκου) να θυμίζει Φλωρεντία.

BoBo: Ένας ρινόκερος που ερωτεύτηκε το κρασί προσφέρει 180 ετικέτες στο Κουκάκι

Στον χώρο ενός πρώην καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μια παρέα φίλων δημιούργησε με bohème- bourgeois αισθητική, εκλεκτές ετικέτες κρασιών και πιάτα με ελληνικές ρίζες ένα wine bar αξιώσεων.

Στο Bollywood Masala για ινδικό σουβλάκι που το συζητά όλο το κέντρο

Το νέο ινδικό της πόλης είναι γεμάτο με χρώματα και αρώματα που αναδεικνύουν την πληθωρική κουζίνα της χώρας.

Brunch στο IT restaurant: Το νέο μενού από τον σεφ Ηλία Σταυρόπουλο τα έχει όλα

Το στέκι του Κολωνακίου ανανέωσε τις Κυριακές του και σερβίρει από pancakes με τηγανητό αυγό και croque monsieur, μέχρι μιλφέιγ με τραγανό φύλλο wonton και κρέμα από φρούτα του πάθους.

Healthy Bites: Εκεί που το χορτοφαγικό hot dog είναι νοστιμότερο από το κανονικό

Ο green chef Νίκος Γαϊτάνος βάζει όλη του την μαεστρία στις βιολογικές επιλογές ενός φυτικού μενού (με άχαστο το χορτοφαγικό hot dog), στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που η Μόνα Λίζα πλαισιώνεται με πρασινάδες.

Όμικρον: ένας γαστρονομικός γάμος μεταξύ Κέρκυρας και Ισπανίας

Η Γιώτα Παναγιώτου δοκίμασε το νέο μενού του Ελληνο-Ισπανού σεφ Μίλτου Αρμένη στο γνωστό εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας και ενθουσιάζεται με το "Σαν παστίτσιο" - μια κροκέτα από μακαρόνια με κιμά και μπεσαμέλ με μοσχαρίσιο ταρτάρ.

Σε ένα παλιό σπίτι του Χαλανδρίου, η Ονειρία προσφέρει αρώματα και γεύσεις Ελλάδας

Ένα νέο μεζεδοπωλείο σερβίρει γνώριμα πιάτα με μοντέρνες πινελιές, ελληνικό στην χόβολη και γλυκό νερατζάκι, προϊόντα μικρών παραγωγών που μπορείτε να πάρετε σπίτι σας δίνοντας ένα νέο νόημα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Mama Fuga: Φαγητό από τα βάθη της ιταλικής παράδοσης

Μια βαθιάς νοστιμιάς σπιτική ιταλική κουζίνα που εφάμιλλή της δεν υπάρχει στην Ελλάδα, από τα χέρια του «μάγου» Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι.

Το 333 & Chef’s Workshop προσφέρει gourmet εμπειρίες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Σερβίρει beignet μαζί με τον καφέ, brunch αμερικάνικου τύπου, μεσογειακές fusion συνταγές και cocktails με μαρμελάδες από την Ικαρία.

Το Italus μετατρέπει την Καλλιθέα σε all day προορισμό

Το μαγαζί της Ελευθερίου Βενιζέλου μας χορταίνει με pizzeta, foccacia και smoothie bowls, μας τονώνει με σπιτικούς χυμούς και μας επιτρέπει να φάμε το φλιτζάνι του καφέ μας αφού είναι φτιαγμένο από βάφλα με επικάλυψη σοκολάτας.

Στο Λάιμ bistro πασπαλίζουν το βιολογικό vegan φαγητό με όλη τους την αγάπη

Η πιο φιλική -μακροβιοτική- κουζίνα προς το σώμα σου, τον πλανήτη και τα ζώα, βάζει όλη την δημιουργικότητά της για να παρέχει οργανικές, vegan και raw επιλογές στους Αθηναίους.

Επί 50 χρόνια, ο Νικήτας στο Ψυρρή σερβίρει τα πιο νόστιμα ψητά της ώρας

Από το 1967 κρατάει ψηλά τον πήχη στο παραδοσιακό ψήσιμο σε μια γειτονιά που όλο αλλάζει αλλά δείχνει να ξαναβρίσκει τον χαρακτήρα της.

«Ξυπόλητος» στη Λούτσα

Μια ψαροταβέρνα με φημισμένη ψαρόσουπα, προϊστορία γλεντιών με τον Τσιτσάνη και τη Μπέλλου και με τη θαλασσινή αύρα να νοτίζει το δέρμα σου.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.