ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑΤης Γυναίκας ο Οργασμός Είναι Μια Άβυσσος. Ποτέ Κόλαση και Πάντα ο Παράδεισος…

Της Γυναίκας ο Οργασμός Είναι Μια Άβυσσος. Ποτέ Κόλαση και Πάντα ο Παράδεισος…

Η Λίνα Ρόκου προσγειώνει: δεν μπορείτε καν να φανταστείτε με πόσα πράγματα τελειώνει μια γυναίκα. Γιατί δεν μπορεί ούτε η ίδια, η γυναίκα...
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

popaganda_gomenika_gynaikeios_orgasmos_1

«Τι εννοείς; Δεν σου αρέσei να σε γλείφουν;». Αυτήν την απάντηση σε μορφή ερώτησης έλαβε η Δήμητρα όταν τόλμησε να πει στο Ξανθό Αγόρι, με το οποίο βρισκόταν στο κρεβάτι για δεύτερη φορά, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσει όλο του βράδυ με το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της.

«Τι έγινε μετά;», ρώτησα γιατί αναρωτιόμουν αν το Ξανθό Αγόρι ήταν μια άλλη απόδειξη του κανόνα. «Έμεινε να με κοιτά αποσβολωμένος για κάνα δυο δευτερόλεπτα και μετά είπε ότι αποκλείεται, κάτι έκαναν λάθος οι προηγούμενοι κι αυτός θα τα καταφέρει να με κάνει να τελειώσω έτσι», απάντησε η Δήμητρα κι έτσι κατέταξε κι αυτόν στην κατηγορία των ανδρών που απλώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κάθε μια μας έχει τον τρόπο της και αυτά τα «δεν παίζει να μην τελειώνεις όταν σε γλείφουν» ισχύουν μόνο στο μυαλό τους.

Για να είμαστε δίκαιοι δεν είναι παράξενο που οι άνδρες έχουν τόσα στερεότυπα στο κεφάλι τους για τον γυναικείο οργασμό. Η κορύφωση ήταν κάτι που δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες επί αιώνες, δεν είχαν το δικαίωμα να ευχαριστιούνται το σεξ, ούτε καν με τον σύζυγο. Η αποστολή του σεξ ολοκληρωνόταν με τη γονιμοποίηση, αυτό και τέλος.

Ο οργασμός μας είναι ακόμη υπό διερεύνηση. Και το κακό είναι ότι οι τσόντες και τα ψεύτικα κατορθώματα φιλενάδων («έχυσα ενώ ο Λάκης έπαιζε με το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού την κλειτορίδα μου, ενώ ταυτόχρονα του πιπιλούσα τον αριστερό όρχι») – μαζί την άγνοια μας έχουν κάνει κι εμάς τις ίδιες να ντρεπόμαστε που τελειώνουμε με συγκεκριμένους τρόπους. Κι όχι αλλιώς, όπως πιθανόν φαντασιώνονται οι άντρες γιατί έτσι τους φτιάχνει.

Πάμε να δούμε κάποια δεδομένα που αλίευσα από το medicaldaily.com περασμένα μέσα από το φίλτρο της καθημερινής, απλής, λιτής, σεξουαλικής μας ζωής

Το σεξ μπορεί να είναι τρομερά ηδονικό και χωρίς οργασμό. Πιστέψτε μας.

Δεν το λέμε για να χρυσώσουμε το χάπι. Μου έχει τύχει να ευχαριστηθώ περισσότερο σεξ που δεν έχει οδηγήσει σε οργασμό, παρά σεξ με “happy ending”. Και κοίτα να δεις που ορισμένες φορές δεν το έχουμε καν στόχο να τελειώσουμε. Η Άννα εξηγούσε στον Τάκη ότι υπάρχουν περιπτώσεις που προτιμά ένα στα γρήγορα. «Μα αφού δεν τελειώνεις έτσι. Το κάνεις επειδή γουστάρω εγώ», της έλεγε αυτός. Όχι, η Άννα όντως μερικές φορές πέθανε για ένα στα γρήγορα, γιατί της έδινε αδρεναλίνη, την έκανε να νιώθει πιο επιθυμητή και γιατί αποτελεί την ιδανική προθέρμανση για ένα πιο μακράς διαρκείας σεξ που θα οδηγήσει σε οργασμό. Ναι, αν θέλετε να κάνετε σεξ με την Άννα καλό είναι να πάρετε βιταμίνες. Τι περίεργο, της αρέσουν οι άνδρες με αντοχή.

attachment-1-1

Γι’ αυτό ακριβώς, μην αγχώνεστε για τον οργασμό μας περισσότερο από ότι εμείς

Είναι ωραίο να ακούς τον Γιάννη να σου λέει «θέλω να σε δω να τελειώνεις», βασικά δεν είναι απλώς ωραίο, είναι εξαιρετικά ερεθιστικό, αλλά αν το ο Γιάννης το επαναλαμβάνει κάθε 3 λεπτά ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι θέλεις απλώς να του κλείσεις το στόμα και να μην τον αφήσεις να το ανοίξει ξανά μέχρι να σηκωθείτε από αυτό. Όταν γίνεστε πιεστικοί σε αυτό το ζήτημα –και τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου να έχετε-  το πιθανότερο είναι να εισπράξετε έναν προσποιητό οργασμό μπας κι έτσι σταματήσετε. Γιάννη, μετά την τρίτη φορά που θα το πεις, καίγεται. Κι αυτό κι εσύ μαζί. Είναι σαν το «στα τρία κόρνερ, πέναλτι» που παίζατε μικροί, αν το καταλαβαίνεις καλύτερα.

Δεν τελειώνουν όλες οι γυναίκες αποκλειστικά με τη διείσδυση

Στην πραγματικότητα μόνο των 30% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό με την είσοδο (κι έξοδο) του πέους στον κόλπο χωρίς αυτή να συνοδεύεται από παράλληλες δράσεις για παράδειγμα, ερεθισμός της κλειτορίδας που είναι η συνηθέστερη πρακτική. Αυτό δεν έχει απαραίτητα να κάνει με την τεχνική σας όσον αφορά του χειρισμό του οργάνου σας, δεν είναι κάποιου είδους λάθος που κάποιος πρέπει να αναλάβει το φταίξιμο. Οι οργασμοί μπορεί να είναι απίθανα έντονοι ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιτυγχάνονται. Το έζησε στο πετσί του αυτό ο Γιώργος όταν γλείφοντας τις ρώγες τις κοπέλας του, ενώ της μιλούσε πρόστυχα «τελείωσε, ενώ εγώ νόμιζα ότι ακόμη ήμασταν στα προκαταρκτικά». Δεν τον χάλασε.

orgasm_new

Δεν υπάρχει στάνταρ τρόπος που μια γυναίκα αυνανίζεται και ούτε ο αυνανισμός είναι σόου

Μπορεί να είναι πολύ ωραίο να χαϊδεύεσαι μόνη σου μπροστά του. Βασικά του αποκαλύπτεις πόσο καλά γνωρίζεις το σώμα σου και πώς ξέρεις να το ερεθίζεις και να το ικανοποιείς. Αλλά: «Ο Δημήτρης μου ζήτησε να αυνανιστώ μπροστά του κι αυτός κοιτώντας με να κάνει το ίδιο. Μου φάνηκε σούπερ ιδέα μέχρι που απαίτησε να χρησιμοποιήσω τα δάχτυλα μου, μέσα μου . Μόνη μου δεν το κάνω ποτέ αυτό, το δοκίμασα επιτόπου χωρίς καμιά ιδιαίτερη επιτυχία αλλά ο Δημήτρης συνέχιζε να δίνει εντολές. Σου είπα εγώ φίλε μου πώς να παίξεις το πουλί σου; Μείνε σε αυτά που ξέρεις».

Υπάρχουν απίθανοι τρόποι για να φτάσει σε οργασμό μια γυναίκα

Έχω ακούσει: «Τελείωσα κάνοντας ντους μόνο με την πίεση του ζεστού νερού πάνω στην κλειτορίδα μου, κι από τότε είμαι η πιο καθαρή γυναίκα στον κόσμο», «έφτασα σε οργασμό όταν μου διηγήθηκε ο φίλος μου πώς του έκανε στοματικό ένας φαντάρος στον στρατό, ίσα που αγγιζόμουν», «έχω τελειώσει μόνο με spanking σε ένα ερωτικό φεστιβάλ του Λονδίνου», «έχω τελειώσει πάνω σε μηχανή σε χωμάτινο δρόμο ενώ ψάχναμε να βρούμε μια παραλία στα Κύθηρα», «έχω τελειώσει στον ύπνο μου βλέποντας ερωτικό όνειρο, μαζί σου».

Μην προσπαθείτε να βγάλετε άκρη. Άλλωστε όσο πιο απροσδόκητα και ανεπάντεχα προκύπτει ο οργασμός κι όσο περισσότερα μυστικά ανακαλύπτεις κάθε φορά που φτάνεις σε αυτόν τόσο πιο έντονα τα αποτελέσματα. Δεν το λέω εγώ, μια φίλη.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.