Η νέα συλλογή του Summer Me! για το καλοκαίρι 2017 είναι εμπνευσμένη από τη μόδα και το ατέλειωτο μπλε της Ελλάδας. Έντονα prints με τροπικά φυτά, εξωτικά πουλιά και άγρια ζώα σε ταξιδεύουν σε ονειρεμένους κόσμους. Εντυπωσιακά κοράλλια, αστερίες και κοχύλια σε βουτάνε σε γοητευτικά υποβρύχια τοπία. Έθνικ μοτίβο και κομψά λαχούρια στυλιζάρουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία συνθέτοντας έναν εντυπωσιακό καλοκαιρινό καμβά.

Το μπλε του Αιγαίου έχει την τιμητική του με διαφορετικές αποχρώσεις σε μάτια, καλοκαιρινές ρίγες, στη δυναμική των Diagonal σχεδίων, και φυσικά στις μεγάλες στρογγυλές βελουτέ πετσέτες με κρόσσια στο κυκλαδίτικο μπλε και όχι μόνο.

Οι στυλάτες premium πετσέτες παραλίας “Summer Me!” αφήνουν το ίχνος τους στην άμμο, με την εξαιρετική τους ποιότητα και τα ευρηματικά σχέδιά τους. Σχεδιάζονται και φτιάχνονται στην Ελλάδα,  από κορυφαίο ελληνικό βαμβάκι 480 gr/m2, έχουν εξαιρετική απορροφητικότητα, και χάρη στην ειδική τους επεξεργασία αντέχουν στον ήλιο, το θαλασσινό νερό και το χλώριο. 

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε όλες τις πετσέτες παραλίας “Summer me!” μπορείτε να τις δείτε και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας σχέδια στο e-shop, στη σελίδα τους στο Facebook, και σε επιλεγμένες μπουτίκ.

 

Boho Chic: To δώρο του διαγωνισμού