ΑΓΟΡΑΥπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που το ίντερνετ πάει σφαίρα

Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που το ίντερνετ πάει σφαίρα

Το WIND Fiber είναι το Internet του αύριο και το έχεις σήμερα, με δεδομένα που ταξιδεύουν στο σπίτι σου… με την ταχύτητα του φωτός. Δες που θα το γνωρίσεις.

Το προηγμένο σαλόνι του WIND Fiber Home της AIRBNB, παρέχει τη δυνατότητα downloading και παρακολούθησης ταινιών σε ταχείς ρυθμούς στην προηγμένης τεχνολογίας τηλεόραση της Samsung, καθώς και online gaming.

Κάθε νέα εμπειρία βιώνεται και αφομοιώνεται καλύτερα όταν μας συστήνεται με τον πιο διαδραστικό τρόπο. Οι νέες, συναρπαστικές ταχύτητες της WIND, με 100Μbps & 200Mbps, ακούνε στο όνομα Fiber και μας προσκαλούν να τις γνωρίσουμε μέσω του AIRBNB σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέα με τους αγαπημένους μας YouΤubers.

Η Popaganda βρέθηκε στον φιλόξενο χώρο προηγμένης τεχνολογίας του WIND Fiber Home της AIRBNB, εκεί που το μέλλον συστήνεται με ταχείς ρυθμούς στο παρόν και βίωσε την ξεχωριστή και καινοτόμο εμπειρία του WIND Fiber.

To WIND Fiber Home είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τη Samsung και μας παροτρύνει να έρθουμε σε επαφή με τις μοναδικές ταχύτητες του WIND Fiber. Με έξυπνα gadgets να πλαισιώνουν τον χώρο, η εμπειρία του πιο smart σπιτιού γίνεται απόλαυση, σε συνδυασμό με ντιζαϊνάτα έπιπλα κορυφαίας σχεδίασης.

Από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου, όσοι επιθυμούν να ζήσουν την άμεση και διασκεδαστική εμπειρία του WIND Fiber στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της AIRBNB, έχουν τη δυνατότητα μπαίνοντας στο wind.gr να κλείσουν μία θέση μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας AIRBNB και να γνωρίσουν στην καρδιά της Αθήνας τον κόσμο των συναρπαστικών ταχυτήτων του WIND Fiber μαζί με κορυφαίους YouTubers.

Έπιπλα κορυφαίας σχεδίασης από την Design Plaza και έξυπνα gadgets από την Xiaomi & την TP-Link στην κουζίνα του WIND Fiber Home

Ο Vibrator με τον Ζήσση Ρούμπο, «συστήνονται στο μέλλον» στις 2 Δεκεμβίου και περιμένουν τους νικητές του πρώτου γύρου της κλήρωσης (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) για να δοκιμάσουν τις μοναδικές ταχύτητες WIND Fiber, ενώ η Youtuber Katerinaop22, θα μυήσει τους τρεις τυχερούς του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού στον κόσμο του Wind Fiber, μέσα από ένα hi-tech beauty vlog στις 5 Δεκεμβρίου.

Η κουζίνα του μέλλοντος στο smart σπίτι της AIRBNB, περιμένει με τη σειρά της εκείνον που θα την «ταρακουνήσει» με τις συνταγές του, στα πλαίσια μίας πρωτόγνωρης, και θεότρελης εμπειρίας. Στις 9 Δεκεμβρίου λοιπόν, οι The Eaters αναμένουν τους νικητές του 3ου γύρου του διαγωνισμού της WIND, προκειμένου να μαγειρέψουν μαζί τους με εκπληκτικά -κατασκευασμένα στο πνεύμα της προηγμένης τεχνολογίας- gadgets.

Εκπληκτικά gadgets στο WIND Fiber Home από την Samsung, την Xiaomi & την TP-Link

Ο YouΤuber CaptainPanez, είναι εκείνος που περιμένει τους νικητές του τελευταίου γύρου για να τους ρίξει στο πεδίο μάχης του online gaming, μέσα από μία άκρως διασκεδαστική εμπειρία στις 12 Δεκεμβρίου.

Το WIND Fiber, όντας διαθέσιμο σε περίπου 800.000 σπίτια και επιχειρήσεις, ανάλογα με την υποδομή της περιοχής, μας λύνει τα χέρια στη διαδικασία του “multitasking” και των παράλληλων δραστηριοτήτων στην οθόνη μας. Uploading, downloading, gaming, παρακολούθηση σειρών, βίντεο και ταινιών «συγχρονίζονται» σε μία εμπειρία απαλλαγμένη από δυσκολίες, αργές ταχύτητες και «κολλήματα».

Με το WIND Fiber, τα δεδομένα ταξιδεύουν στο σπίτι μας… με την ταχύτητα του φωτός.

Πάρε μέρος εντελώς δωρεάν στην κλήρωση μπαίνοντας στο wind.gr και κλείσε θέση μέσω της πασίγνωστης πλατφόρμας AIRBNB. Μια ξεχωριστή εμπειρία WIND Fiber με αγαπημένους YouTubers σε περιμένει. Ο Διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 7 Δεκεμβρίου. Οι νικητές ανακοινώνονται μέσω της πλατφόρμας του AIRBNB με γραπτό μήνυμα.

Όροι και προϋποθέσεις στο wind.gr

2/12 σε περιμένουν ο Vibrator με τον Ζήσση Ρούμπο για να δοκιμάσεις τις μοναδικές ταχύτητες WIND Fiber (ο διαγωνισμός έληξε)

5/12 η Katerinaop22 για hi-tech beauty vlog

9/12 οι The Eaters μαγειρεύουν με εκπληκτικά gadgets

12/12 ο CaptainPanez στο πεδίο μάχης του online gaming

 Χρήσιμα links:

https://www.facebook.com/WindHellas/

https://www.airbnb.gr/rooms/21857892

https://www.wind.gr/

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.