Στα γρήγορα: Ενδέκατο studio album με αυθεντικό υλικό για τον βετεράνο τραγουδοποιό στη Nonesuch, εννέα χρόνια μετά το Harps and Angels.

Την ακούσαμε: O Randy Newman σας προσκαλεί στην ιλαροτραγική, κοινωνικοπολιτική και συνάμα διασκεδαστική μουσική παράστασή του. Μέσα από τους στίχους των κομματιών ξεδιπλώνονται πολλοί και διαφορετικοί καλεσμένοι: πρώτοι μερικοί επιστήμονες σε ανοιχτό διάλογο με πιστούς (“The Great Debate”). Τα αδέρφια Kennedy σε περιπέτειες στον κόλπο των Χοίρων (“Brothers”). Από την αντίπερα όχθη και κάποιος Βλάντιμιρ (“Putin”). Ένας τύπος που υποστηρίζει πως λέγεται Sonny Boy Williamson (“Sonny Boy”). Η σπαρακτική μνήμη μιας νεκρής συζύγου (“Lost Without You”). Κι η συγκινητική αναπόληση ενός παιδιού που σοουλάτσαρε στην παιδική γειτονιά του καλλιτέχνη (“Wandering Boy”). Ίσως θέλετε να ακούσετε κάτι για να περάσετε καλά. Εδώ όμως ο παραμυθάς Randy Newman με μία σατιρική και θεατράλε τραγουδοποιία έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η τραγωδία με την κωμωδία δεν διαφέρουν και πολύ και πως η ζωή είναι ένα αστείο “dark matter”.

Τρέξε μακριά: Γιατί με έφερες σε παράσταση, δεν πάμε για κάνα ποτό;

Τ’ είπες τώρα; «Ο μόνος τρόπος να υπάρξει ένα καλύτερο album το 2017 είναι αν εμφανιστεί μία ιδιοφυΐα που θα ενώνει το κόμμα των Δημοκρατικών σε ένα τραγούδι που έρχεται από τα αριστερά, αλλά όχι…τέλος πάντων, αυτό είναι απλά μία κριτική ενός δίσκου». –Noisey

Να τ’ αφήσω; 82/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=RR8BBJz416Q