Αν θες ωραίες, μοσχοβολιστές, κατακόκκινες ντομάτες, με γεμάτη γεύση και σωστή υφή, ο κανόνας είναι ένας και είναι απλός: δεν βάζεις ποτέ τις ντομάτες σου στο ψυγείο. Ποτέ! Το ψυγείο αλλοιώνει τη γεύση τους, “καίει” τη σάρκα τους και δημιουργεί μικρούς, ενοχλητικούς κρυστάλλους. Οι ντομάτες αγαπούν τη ζέστη, γι’αυτό εξάλλου μεγαλώνουν μέσα στο καλοκαίρι ,και μισούν το κρύο. Εξάλλου, δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά οι νοστιμότερες χωριάτικες σαλάτες που έχετε φάει ήταν φτιαγμένες με ντομάτες σε θερμοκρασία δωματίου.

Και αφού τελειώσαμε με αυτό, πάμε να δούμε τώρα πώς θα τις συντηρήσεις τέλεια εκτός ψυγείου.

Διαβάστε την συνέχεια στο madameginger.com