Στο studio με τον B.D.Foxmoor

VIDEO: Ο B.D.Foxmoor μιλάει στην Popaganda για την απόφασή του να συνεχίσει να τραγουδάει τραγούδια των Active Member, την Αριστερά, την ελληνική hip-hop, τις πρωτόγνωρες πρόβες και τα projects που έρχονται.

Δημήτρης Χριστόπουλος: «Δεν μιλάμε πια για κρίση αλλά για ένα νέο καθεστώς»

VIDEO: Το προσφυγικό, η ακροδεξιά, και τ' ανθρώπινα δικαιώματα μέσα από τη ματιά του πρόεδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

INTERVIEWS 01.10.2016 FOSPHOTOS

Το όνειρο των Dragons από τα Χανιά ήταν να παίξουν στο Schoolwave. Και τα κατάφεραν. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήσαμε την rock blues μπάντα τεσσάρων αγοριών από την Κρήτη να ροκάρουν στο Schoolwave.

Αυτά τ’ αγόρια θα μας εξηγήσουν τι είναι αυτό το EDM (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού τα ξεσήκωσαν όλα στο CU ONSTAGE που έγινε στο six d.o.g.s, ήρθαν από το γραφείο της Popaganda για να μας τα πούνε από την καλή και από την ανάποδη.

ΝΥΧΤΕΣ 04.08.2016 POPAGANDA

Ένας Από Εμάς Έγραψε Βιβλίο Και Του Κάναμε Συνέντευξη

Μόλις κυκλοφόρησε το «Κράτα το Σόου» του Θεοδόση Μίχου και οι συνεργάτες του στην Popaganda είπαν να του κάνουν ένα βίντεο για να μάθουν πολλά περισσότερα για το βιβλίο.

INTERVIEWS 25.07.2016 POPAGANDA

Νικόλα, θα μας λείψεις ρε φίλε

Ένα βράδυ που στο Gagarin είχε ησυχία, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έδωσε την τελευταία του on camera συνέντευξη στον Θεοδόση Μίχο. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. He did it his way.

Στο studio με τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Η ατμοσφαιρικότητα του ION, ο νέος δίσκος των εκ των πραγμάτων σκοτεινών Mechanimal, και ένα θηλυκό κόκερ που το λένε Joy. (BINTEO)

Στο studio με τον Νικήτα Κλιντ

Λίγο πριν οι Ρόδες United παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο στο Gagarin 205, ο Νικήτας Κλιντ μιλάει στον Θεοδόση Μίχο για «πολιτική και άλλα σκατά». Και τι έγινε δηλαδή που δε συμφωνείς μαζί του; (BINTEO: Δημήτρης Κουλελής)

Στο studio με τους Thee Holy Strangers

Δεν είναι απλά η μπάντα μερικών από τα πιο έγκριτα μέλη της «σκηνής». Είναι ένας «ισοσταθμιστής διαθέσεων, καταστάσεων, προβλημάτων», όπως λέει ο Alex K στον Θεοδόση Μίχο. Γιατί τώρα; Μα γιατί η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία. (ΒΙΝΤΕΟ: Δημήτρης Κουλελής)

Paul Mason: «Η Αριστερά πρέπει να διεκδικήσει μερικές πλατείες στην Αθήνα, η Δεξιά έχει τις δικές της» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φιλέλληνας δημοσιογράφος του Channel 4 γυρίζει στην Αθήνα ντοκιμαντέρ για τις πρώτες 100 ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ. Πέρασε από τα γραφεία της Popaganda για μια αυθόρμητη συνέντευξη με τον Παναγιώτη Μένεγο.

Monika: «Αυτή τη φορά ήθελα να μιλήσω με το σώμα μου»

Η Monika μιλάει στην κάμερα της Popaganda και τον Παναγιώτη Μένεγο για το πιο «σωματικό» της άλμπουμ μέχρι τώρα, τη Νέα Υόρκη και το αν τελικά όλα της ήρθαν γρήγορα (την Παρασκευή 12/6 εμφανίζεται στον Κήπο του Μεγάρου).

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.