ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗShiny Party People: 45 Φωτογραφίες από το Μεγάλο Πάρτυ της Popaganda στη Θεσσαλονίκη

Shiny Party People: 45 Φωτογραφίες από το Μεγάλο Πάρτυ της Popaganda στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 14/11 κάηκε το Bord de l' Eau. Δείτε πώς, ποιοι, τι και γιατί...
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Είχε φάνει από τον περασμένο Μάιο. Στην πρώτη απόβαση της Popaganda στον Βορρά με το παρθενικό PopΣαλόνικα πάρτυ. Η Θεσσαλονίκη μας ταιριάζει, το Bord de l’ Eau είναι εξαιρετικό μέρος με έναν αγαπημένο μας οικοδεσπότη, η πόλη ήταν έτσι κι αλλιώς στα πάνω της – όπως κάθε Νοέμβρη – λόγω του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει χαμός στο πρώτο από τα 2 πάρτυ με τα οποία η Popaganda γιορτάζει αυτές τις 2 εβδομάδες τα 2 της χρόνια σε 2 πόλεις.

Η στοά στην Εγνατία γέμισε από τις 10 το βράδυ. Ο Σταύρος Διοσκουρίδης ζέστανε το κλίμα με disco, ο Γιάννης Δρίζης και η Nadja – οι local DJ heroes – πήραν τα ηνία ως headliners της βραδιάς και χόρεψαν τον κόσμο που ξεδιψούσε με τα δωρεάν κοκτέιλ της Jose Cuervo, ακολούθησε ο Παναγιώτης Μένεγος για να δυναμώσει λίγο την electro/disco ένταση και το Bord de l’ Eau έκλεισε μετά τις 5 το πρωί μισογεμάτο με party tunes και πάλι από τον Σταύρο.

Ο Αλέξανδρος Αβραμίδης ήταν εκεί. Κι έκλεισε τη βραδιά σε 45 στιγμιότυπα. Μήπως είσαι σε κάποιο απ’ αυτά;

Ραντεβού αυτό το Σάββατο στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, για το μεγάλο μας αθηναϊκό πάρτυ. Όλες οι λεπτομέρειές του εδώ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.