Γιατί αυτές τις γιορτές, ένας Santa αλλιώτικος από τους άλλους έκανε την εμφάνισή του στην πόλη. Δεν ήταν ο κλασικός Santa που έχεις συνηθίσει, αλλά ένας χαλαρός dude που μοίραζε πίτσες στα cool παιδιά, naughty or nice!

Πρωί-μεσημέρι-βράδυ, πού τον έχανες πού τον έβρισκες, να τσατάρει στο WhatsApp και να μοιράζει τα δώρα του. Και εδώ μιλάμε για ένα δώρο που όλοι λατρεύουν… πίτσα και όχι οποιαδήποτε πίτσα, αλλά Domino’s Pizza!

To σακί του ήταν γεμάτο Domino’s barbecue, pepperoni, limited xmas edition pizzas, meat passion, pizza party, you name it! Το μόνο που έπρεπε να κάνεις για να τις κερδίσεις ήταν να πείσεις τον Domino’s Santa ότι τις αξίζεις! Εκείνος αναλάμβανε τα υπόλοιπα συνομιλώντας μαζί σου σε πραγματικό χρόνο, από το Santa-mobile του!

Τα αποτελέσματα;

Περισσότερες από 1.000 συνομιλίες!

Πάνω από 12.000 ανταλλαγμένα μηνύματα μεταξύ Domino’s Santa και παικτών

1.000 -και βάλε- λαχταριστά δώρα Domino’s

11 ποιήματα αφιερωμένα στον Domino’s Santa

Και κυρίως, ξεκαρδιστικές ατάκες, σουρεαλιστικοί διάλογοι, απολαυστικά τσατ και πίτσα… πολλή πίτσα!

Μέχρι του χρόνου, να είστε naughty, nice και ό,τι άλλο θέλετε, να απολαμβάνετε τις πίτσες σας και, όπως θα έλεγε κι ο Domino’s Santa… καλοχόου-χόουνευτες!

Tην ευφάνταστη ενέργεια σχεδίασε και υλοποίησε η Cambo για λογαριασμό της Dominos Pizza. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε το WhatsApp για την προώθηση ενός brand, σε έναν διαγωνισμό, που όμοιος του δεν έχει ξαναγίνει.