Πάνω από 20.000 άνθρωποι έχουν παραπονεθεί σε γαλλικό κανάλι για μια φάρσα που θεωρήθηκε το λιγότερο κακόγουστη και προσβλητική προς την LGBT κοινότητα.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Cyril Hanouna, αλλάζοντας τη φωνή του και κάνοντας την πιο λεπτή προσποιήθηκε τον bisexual και μπήκε σε ιστοσελίδα γνωριμιών για γκέι άνδρες. Μετέπειτα και ενώ βρισκόταν ζωντανά στην τηλεόραση τηλεφώνησε σε μερικούς από αυτούς και τους ξεγέλασε κάνοντας τους να αποκαλύψουν τις φαντασιώσεις τους ζωντανά στην τηλεόραση, χωρίς να το γνωρίζουν.

Gay Men Humiliated on Live TV

Using a fake dating site profile, this French presenter humiliated gay men on live TV.

Posted by AJ+ on Dienstag, 23. Mai 2017

Ένα από τα θύματά του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως, ήταν αναμενόμενο το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο πρόεδρος, μάλιστα, της γαλλικής LGBT κοινότητας τηλεφώνησε ζωντανά την ώρα της εκπομπής και κατηγόρησε τον γνωστό παρουσιαστή ότι σπέρνει την ομοφοβία και το μίσος και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο ίδιος ο Χανουνά υποστήριξε πως ήταν απλά ένα αστείο σκετς.

Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που ο γάλλος παρουσιαστής προκαλεί και δέχεται πυρά. Στον παρελθόν έχει κατηγορηθεί πολλάκις για ομοφοβία και σεξισμό, με πιο πρόσφατο παράδειγμα μια εκπομπή του Οκτώβρη, όπου ένας από τους καλεσμένους του φίλησε μια γυναίκα στο στήθος, εν ώρα εκπομπής, χωρίς την συγκατάθεσή της, με τον κύριο Χανουνά να μην επεμβαίνει και απλά να γελάει.