Στα παλιά τα χρόνια αν υποπτευόσουν ότι το έτερον ήμισυ σε απατάει, έπρεπε να δεις τα μηνύματά τους στα κρυφά για να σιγουρευτείς. Οι άπιστοι του σήμερα όμως, έχουν την τεχνολογία με το μέρος τους.

Για την ακρίβεια υπάρχει, πλέον, μια πληθώρα εφαρμογών σχεδιασμένες αποκλειστικά για να καλύπτουν όσους κοιτάνε δεξιά κι αριστερά και συνεχώς «ψάχνονται». Αν δείτε μια από αυτές στο κινητό του/της καλής σας, τότε να αρχίσετε να ανησυχείτε:

Private Photo

Αν ψαχουλεύατε το κινητό της σχέσης σας θα ανοίγατε ποτέ το κομπιουτεράκι; Ακριβώς!

Το εικονίδιο της εφαρμογής αυτής μοιάζει με κομπιουτεράκι αλλά αν βάλετε τον σωστό κωδικό ανοίγει ολόκληρα άλμπουμ με φωτογραφίες που δεν εμφανίζονται ποτέ στις φωτογραφίες του κινητού.

Tiger Text

Αν και δεν είναι επίσημα εφαρμογή για τους άπιστους, το Tiger Text επιτρέπει στους χρήστες του να κρύβουν τα μηνύματα που δέχονται. Μάλιστα, αν κάποιος που δεν θέλετε να σας πάρει (ας πούμε η παράνομη σχέση σας) προσπαθήσει να σας τηλεφωνήσει σε ακατάλληλη στιγμή, τότε η εφαρμογή βγάζει τόνο κατειλημμένου.

Αρχικά το Tiger Text, είχε φτιαχτεί για επιχειρήσεις αλλά όσοι «κερατώνουν» βρήκαν έναν άλλον τρόπο να την χρησιμοποιήσουν.

Nosy Trap

Αν έχετε μια παράνομη σχέση και η επίσημη σχέση σας υποπτεύεται, τότε το Nosy Trap σας βοηθάει να τους πιάσετε εσείς πριν σας πιάσουν αυτοί.

Ενεργοποιείτε την εφαρμογή κάθε φορά που αφήνετε το κινητό σας αφύλαχτο και αν κάποιος πάει να το «ψαχουλέψει» τότε ανοίγει η μπροστινή κάμερα και τον βγάζει φωτογραφία.

Fox Private Message

Αν πιάσετε τον «έρωτα της ζωής» σας να κουνάει το κινητό του κάθε φορά που μπαίνετε στο δωμάτιό, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Το Fox Private Message σβήνει όλα τα μηνύματα κάθε φορά που η συσκευή κουνιέται.

Η εφαρμογή αυτή όμως είναι πιο εξεζητημένη. Με μια ειδική ρύθμιση φροντίζει ώστε μηνύματα από συγκεκριμένες επαφές να πηγαίνουν κατευθείαν σε αυτή και να μην εμφανίζονται ποτέ στην κανονική εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού.

Μην πείτε ότι δεν σας ανοίξαμε τα μάτια.

Πηγή: Independent