Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς και το Netflix ενθουσίασαν τους fans σε όλον τον κόσμο με μία ανακοίνωση-έκπληξη: την πρεμιέρα όχι μόνο του πολυαναμενόμενου trailer για Το Παράδοξο του Cloverfield, σε σκηνοθεσία της Τζούλιους Όνα, αλλά και της ίδιας της ταινίας που είναι διαθέσιμη τώρα, μόνο στο Netflix.

Μπορείτε ακόμη να πάρετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με την ταινία μέσα από το hashtag #thecloverfieldparadox.

Στην ταινία, στο εγγύς μέλλον, μια ομάδα αστροναυτών βρίσκεται σε έναν διαστημικό σταθμό που επιχειρεί να δώσει τέλος στη μαζική περιβαλλοντολογική κρίση που πλήττει τη Γη. Στο πλαίσιο του τεχνολογικού τους πειράματος στο διαστημικό σταθμό, μια απρόσμενη εξέλιξη αφήνει όλη την ομάδα μετέωρη να αγωνίζεται για την επιβίωση της.

Το Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με περισσότερα από 109 εκατομμύρια μέλη σε πάνω από 190 χώρες που απολαμβάνουν περισσότερες από 140 εκατομμύρια ώρες τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών ημερησίως, μεταξύ άλλων πρωτότυπων σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινιών μεγάλου μήκους. Τα μέλη του μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, σχεδόν από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: