Η αρχή της καριέρας του

Η στιχουργική του και ποιητική του σταδιοδρομία άρχισε το 1977, όταν ο Θάνος Μικρούτσικος διάβασε ένα ποίημά του στον «Ριζοσπάστη». Η γνωριμία του και η πρώτη συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο το 1978 στο δίσκο «Τραγούδια της λευτεριάς» με το τραγούδι «Φλεβάρης 1848» άφησε το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι. Το 1980, «Η μπαλάντα ενός φιλήσυχου» συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο «Δελτίο Καιρού» της Μαρίας Δημητριάδη σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1982, ήρθε ο δίσκος «Εμπάργκο» όπου ο στιχουργός υπογράφει όλους τους στίχους. Ο δίσκος αυτός είναι μια μεγάλη σφραγίδα εγγύησης του ποιητή στην ελληνική δισκογραφία και μία από τις πιο σημαντικές δουλειές, που έβγαλε στην επιφάνεια τραγούδια όπως «Το κακόηθες μελάνωμα», την «Πιρόγα» κ.ά. Το 1983 βγαίνει η μόνη ποιητική συλλογή του «Εμπάργκο-Ποιήματα» από τις εκδόσεις ΕΤ.ΝΕ.Μ της οποίας ιδρυτής είναι ο Θάνος Μικρούτσικος.

Μεταγενέστερες δουλειές

Το 1996 βγαίνει ο δίσκος «Στου αιώνα την παράγκα» με τα 8 από τα 14 τραγούδια σε στίχους του ποιητή, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται διάφορα αριστουργήματα: «Σαν πλανόδιο τσίρκο», «Ρόζα», «Πάντα γελαστοί» (Ισαάκ, Σολωμού και Μαρίνου μαρτύρων), «Πατησίων και παραμυθιού γωνία», «Για μια Ντολόρες». Έπειτα κάνει διάφορες μικρές συμμετοχές σε δίσκους:«Αύριο», «13000 μέρες», «Ο Θάνος Μικρούτσικος τραγουδά Θάνο Μικρούτσικο»  κ.ά. Το 1999 συνεργάζεται με το Μάριο Τόκα όπου δημιουργούν έναν πολύ πετυχημένο δίσκο, το «Εντελβάϊς», όπου ερμηνεύει ο Δημήτρης Μητροπάνος και που υπογράφει ο ποιητής όλους τους στίχους.

Έπειτα συμμετέχει χωρίς να κάνει ποτέ ολοκληρωτική δουλειά μέχρι το 2006 όπου βγαίνει ο δίσκος «Υπέροχα μονάχοι» με τα καινούργια του ποιήματα σε μελοποίηση του Θάνου Μικρούτσικου. Ένα χρόνο αργότερα, βγαίνει και ο δίσκος «Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου» όπου όλοι οι στίχοι είναι δικοί του και που αποτελείται από πλήθος καλλιτεχνών: Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Βασίλης Καζούλης, Βαγγέλης Γερμανός, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Διονύσης Τσακνής, Ασπασία Στρατηγού, Μπάμπης Στόκας, Νίκος Ζούδιαρης, Αρλέτα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος, Δημήτρης Ζερβουδάκης,Μιχάλης Κουμπιός, Γιώργος Νταλάρας. Η επόμενη ολοκληρωμένη δουλειά του είναι το 2009 με τον δίσκο «Ουράνια τόξα κυνηγώ» με μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.