Το OUTLOOK FESTIVAL είναι το  Μεγαλύτερο Φεστιβάλ για την κουλτούρα του Μπάσου και των Soundsystems στον κόσμο και πραγματεύεται αποκλειστικά με μουσικά είδη που έχουν την βάση τους στις χαμηλές συχνότητες, όπως Reggae, Dub, Dubstep, Hip Hop, Grime, Breaks, Jungle, Drum’n’Bass.

Πραγματοποιείται στο τέλος κάθε καλοκαιριού, σε ένα εγκαταλειμμένο Ρωμαϊκό οχυρό στα παράλια της Pula στην Κροατία, διαρκεί πέντε ημέρες και αποτελείται από διάφορες σκηνές και πλωτά party σε πλοία, με Highlight το Opening event που γίνεται στο διατηρητέο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο που βρίσκεται μέσα στην πόλη !

Φέτος είναι η 11η χρονιά του OUTLOOK FESTIVAL, θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου και όπως ήταν αναμενόμενο, το Line Up του είναι κάθε χρονιά και μεγαλύτερο, με το φετινό να είναι πραγματικά εντυπωσιακό, φιλοξενώντας πάνω από Τριακόσιους (300) ! κορυφαίους καλλιτέχνες, σε 10 ! Stages και σε 54 party εν πλω. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Bonobo, Goldie, Noisia, David Rodigan, Jah Shaka, Ocean Wisdom, MJ Cole, DJ Marky, Calibre, DRS, Mala, Dub Phizix, Strategy, D-Bridge, Dillinja, Oneman, Loefah, Zed Bias, High Focus Records Showcase, Mungo’s H-iFi, Icicle, Spectrasoul, Skeptical, Randall, Iration Steppas, Doc Scott, Eva Lazarus, Numa Crew, καθώς και τους Έλληνες Junior SP. Και ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ !

Ως OFFICIAL PARTNER του OUTLOOK FESTIVAL στην Ελλάδα, η INNERSENSE PRODUCTIONS παρουσιάζει το OUTLOOK FESTIVAL  – OFFICIAL ATHENS LAUNCH PARTY, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στο Ρομάντσο ( Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια ) Το event θα φιλοξενήσει τον ήχο και το Vibe του Outlook Festival και η είσοδος θα είναι συμβολική στα 5 ευρώ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να γνωρίσουν την κουλτούρα του μπάσου και των Breakbeats.

Special Guests θα είναι δύο καλλιτέχνες από το εξωτερικό :
O DANNY T, εκπρόσωπος ενός εκ των μεγαλύτερων Reggae – Dub – Bass Labels, της Scotch Bonnet, από την Μεγάλη Βρετανία, και ο
ΟΝΕ87, διοργανωτής και Resident DJ των μεγαλύτερων Drum’n’Bass Events στο Βέλγιο και εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη, των Star Warz.

O DANNY T αποτελεί το ήμισυ του δίδυμου παραγωγών “Danny T  & Tradesman”, διάσημου για τον Dancehall και UK Steppa ήχο τους. Resident DJ στις βραδιές “Dancehall Science” και στο Outlook Festival, o Danny T θα κάνει Demonstrate ότι καλύτερο παίζει τώρα αλλά και μελλοντικά Releases της Scotch Bonnet Records, κορυφαίου Label που φιλοξενεί κάποιους από τους μεγαλύτερους Reggae – Dub – Dancehall παραγωγούς, όπως  οι Mungos HiFi μεταξύ πολλών άλλων.

Ο ΟΝΕ87 ( One Eighty Seven ), είναι ο πιο σημαντικός Βέλγος Drum’n’Bass DJ και Promoter, καθώς είναι ο δημιουργός των Star Warz Events, κορυφαλιων Βέλγικων Drum’n’Bass Events, αλλά και Partner και Resident DJ στα Tomorrowland και Outlook Festival, 2 από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο. Έχει παίξει σε βραδιές Metalheadz και Shogun Audio στα Fabric και Cable του Λονδίνου και δικαίως θεωρείται το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην Drum’n’Bass σκηνή του Βελγίου.

Τους Danny T και One87 θα παλισιώσουν με τα Sets τους, 2 από τους κυριότερους εκπρόσωπους του Breaks/Bass ήχου στην χώρα μας, οι JUNIOR SP. και CRYOGENICS, οι οποίοι θα καλύψουν όλο το φάσμα του αστικού Bass ήχου, από Hip Hop μέχρι Drum’n’Bass.

Στα μικρόφωνα, στον ρόλο του οικοδεσπότη, θα βρίσκονται οι FER DE LANCE, εκπροσωπώντας την Bashment Records. Οι FER DE LANCE αποτελούν ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του Underground Ελληνόφωνου HipHop και ήδη έχουν εμφανιστεί σε πληθώρα Ελληνικών φεστιβάλ, αλλά και ως Support Act σε κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες.

Την Βραδιά θα ολοκληρώσει και μια συμμετοχή έκπληξη, η οποία θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν την εκδήλωση, και αναμένεται να δημιουργήσει το αδιαχώρητο.

Outlook Festival Official Athens Launch Party
Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 23:00
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια