Υπάρχουν γυναίκες που φαντάζονται την ημέρα του γάμου τους από μικρά κοριτσάκια. Έχουν αποφασίσει τι νυφικό θα βάλουν από τα 12 και κάθε φορά που μπαίνουν σε εκκλησία σκέφτονται αν οι σκάλες της θα ταιριάζουν με την ουρά του φορέματός τους. Για όλες αυτές τις γυναίκες, ειδικά αν έχουν βρει και κάποιον που τις αγαπάει και τον αγαπάνε πραγματικά, ο γάμος είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Αυτή η μέρα όμως, εκτός από απέραντη χαρά γεμίζει πολλές γυναίκες και με απέραντο άγχος και ερωτηματικά της τελευταίας στιγμής.

Πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες εκμυστηρεύτηκαν τους βαθύτερους τους φόβους ανώνυμα σε εφαρμογή του ίντερνετ.

«Έχω τον καλύτερο αρραβωνιαστικό στον κόσμο και τον αγαπάω όσο δεν πάει, για κάποιον λόγο όμως έχω αμφιβολίες για τον γάμο μας. Φοβάμαι ότι εκείνος δεν με αγαπάει το ίδιο πολύ».

«Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να παντρευτώ την μνηστή μου. Με πιέζει συνέχεια να ορίσουμε ημερομηνία, αλλά πάντα καταλήγουμε να τσακωνόμαστε».

«Πλησιάζει η μέρα του γάμου μου και τα ετοιμάζω όλα με τον αρραβωνιαστικό μου. Όλο αυτό με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη. Έχω αρχίσει και έχω αμφιβολίες».

«Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θέλω να παντρευτώ την μνηστή μου. Είμαστε τόσο διαφορετικοί».

«Παντρεύομαι σε λίγο αλλά έχω αρχίσει και αμφιβάλλω. Οι προετοιμασίες μας έχουν αγχώσει πολύ και βλέπω μια πλευρά που δεν την είχα δει μέχρι τώρα».

«Η μνηστή μου θέλει να κάνουμε προγαμιαίο συμβόλαιο και τώρα έχω αρχίσει και αμφιβάλω αν θέλω να παντρευτώ. Ο γάμος πλησιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω».

«Με τον αρραβωνιαστικό μου είμαστε μαζί δυο χρόνια και τώρα αρχίσαμε τις ετοιμασίες του γάμου. Εκείνος  όμως, το μόνο που θέλει να κάνει είναι να παίζει όλη μέρα ηλεκτρονικά. Δεν ξέρω αν θα πετύχει αφού δεν μιλάμε καθόλου πια».

«Ο αρραβωνιαστικός μου μου παραδέχτηκε χτες πως δεν με θεωρεί πλέον ελκυστική, αλλά θέλει ακόμα να με παντρευτεί. Δεν ξέρω τι να κάνω».

«Έχω πει επανειλημμένα στον αρραβωνιαστικό μου ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια  πράγματα στην σχέση μας πριν πουμε Ναι. Ο γάμος απέχει μόλις τρεις μήνες και δεν είμαι πια σίγουρη αν θέλω να τον παντρευτώ».

«Μετά το διαζύγιο των γονιών μου έχασα την πίστη μου στην αγάπη και τον έρωτα. Δεν ξέρω πια αν θέλω να παντρευτώ τον αρραβωνιαστικό μου».

Πηγή