Ο Τζέιμς Φράνκο ο οποίος στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία The Disaster Artist, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Late Show του Στίβεν Κολμπέρ. 

Εκεί, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τις κατηγορίες προς το πρόσωπο του επειδή φορούσε την κονκάρδα ”Time’s Up” κατά τη διάρκεια της απονομής ως ένδειξη συμπαράστασης προς τις γυναίκες που έχουν δεχθεί σεξουαλική βία.

Η ηθοποιός Άλι Σίντι, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Φράνκο το 2014 για ένα θεατρικό έργο έγραψε στο Twitter κατά τη διάρκεια της απονομής, «Ο Τζέιμς Φράνκο κέρδισε, παρακαλώ μη με ρωτήσετε ποτέ γιατί έφυγα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο» για να συνεχίσει με νέο tweet λέγοντας «Γιατί παρουσιάζει ένας άντρας; Γιατί άφησαν τον Τζέιμς Φράνκο να παραστεί; Είπα πολλά» ενώ στη συνέχεια διέγραψε αυτά τα tweets. Εκτός όμως από την Άλι Σίντι και άλλοι στο Twitter έκαναν λόγο για μία φωτογραφία που έδειχνε ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Φράνκο με μία 17χρονη. 

Ο Στίβεν Κολμπέρ τον ρώτησε αν θα ήθελε να αναφερθεί σε αυτές τις κατηγορίες και ο ηθοποιός απάντησε ότι «δεν έχω ιδέα για το τι έκανα στην Άλι Σίντι, σκηνοθέτησα ένα έργο που έπαιζε στο Off-Brodway και πέρασα πολύ καλά μαζί της, τη σέβομαι απόλυτα. Δεν έχω ιδέα γιατί στενοχωρήθηκε».

Ο παρουσιαστής συνέχισε ρωτώντας για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Φράνκο ώστε να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος που δημιούργησε με τον ηθοποίο να απαντά ότι «αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να επανορθώσω, θα το κάνω. Αν έκανα κάτι λάθος, θα το φτιάξω».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=GpEuHHMy-Z8