Στη Βραζιλία, κάθε μέρα που περνά, βλέπουν ολοένα και πιο κοντά την μεταγραφή του Νεϊμάρ την Παρί Σεν Ζερμέν. Στις αρχές της εβδομάδας, αποκάλυψαν ότι η Παρί Σ. Ζ. θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 222 εκατ. ευρώ για τη  ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού. Τώρα, πάνε ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας ότι ο  «Νεϊμάρ έχει πει σε συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα (Μαρκίνιος, Λούκας Μούρα, Τιάγκο Σίλβα και Ντάνι Άλβες) ότι την επόμενη σεζόν θα είναι συμπαίκτες και στην Παρί Σ.Ζ».  

 Όπως αναφέρουν, οι Παριζιάνοι προσφέρουν στον Νεϊμάρ ένα μεγάλο σχέδιο, χωρίς να χρειάζεται να είναι στη σκιά του Μέσι. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αμέσως, μετά την επιστροφή της Μπαρτσελόνα από την περιοδεία στις ΗΠΑ. 

 Όταν ο πατέρας του Νεϊμάρ, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, «Μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το παιδί σας θα συνεχίσει με Μπαρτσελόνα;», δεν υπήρξε καμία απάντηση.  

 Χθες η εφημερίδα της Βαρκελώνης Sport, κάνοντας υπολογισμούς, ανέφερε ότι  η μεταγραφή θα στοιχίσει στην Παρί Σ.Ζ  528 εκατ ευρώ: 222 εκατ η ρήτρα και 61,2 εκατ ευρώ οι ακαθάριστες ετήσιες αποδοχές (30 εκατ ευρώ καθαρά)  του Νεϊμάρ για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.