Ο Κουέντιν Ταραντίνο ζήτησε συγνώμη από την Σαμάνθα Γκάιμερ για τις δηλώσεις του το 2003 στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν όταν αμφισβήτησε το βιασμό της από τον σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι.

«Θέλω να απολογηθώ δημόσια στη Σαμάνθα Γκάιμερ για το γεγονός ότι αμφισβήτησα του έγκλημα που διαπράχθηκε εναντίον της. Μετά από 15 χρόνια καταλαβαίνω πόσο λάθος έκανα και ότι η κυρία Γκάιμερ όντως βιάστηκε από τον Ρόμαν Πολάνσκι. Όταν ο Χάουαρντ αναφέρθηκε στο θέμα, έκανα το λάθος να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου απλά για να είμαι προκλητικός δίχως να λάβω υπόψιν τα συναισθήματα της κυρίας Γκάιμερ και πραγματικά λυπάμαι για αυτό. Άρα, κυρία Γκάιμερ, ήμουν αλαζονικός, αναίσθητος και πάνω από όλα, λάθος», δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Ταραντίνο είχε χαρακτηρίσει την Γκάιμερ ως ”party girl” που ήθελε να βγει με τον 42χρονο Ρόμαν Πολάνσκι λέγοντας ότι δεν τη βίασε, απλά έκανε σεξ με ένα κορίτσι μικρότερης ηλικίας.

Ο Πολάνσκι είχε συλληφθεί το 1977 μετά από πέντε περιστατικά σεξουαλικής βίας με την κατηγορία του βιασμού και αφού δήλωσε ένοχος για μη συνεναιτικό σεξ με ανήλικη, έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.