Την ώρα που χιλιάδες Χαβανέζοι έτρεχαν να σωθούν από βαλλιστικούς πυραύλους, ο κυβερνήτης της πολιτείας, αντιμετώπιζε ένα δικό του χάος. Δεν θυμόταν τον κωδικό του στο τουίτερ για να μπορέσει να ενημερώσει τους πολίτες ότι το μήνυμα που τους έχει σταλεί πριν λίγα λεπτά από επίσημη υπηρεσία της πολιτείας και τους έλεγε να βρουν άμεσα καταφύγιο, καθώς κινδυνεύουν, ήταν λάθος και δεν ίσχυε.

Το μήνυμα που πήραν  οι κάτοικοι του νησιού του Ειρηνικού έλεγε με κεφαλαία γράμματα, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ, ο λογαριασμός του Ντέιβιντ Ίγκε όμως, έμεινε σιωπηλός για 17 ολόκληρα λεπτά, καθώς όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε, δεν θυμόταν τον κωδικό και δεν μπορούσε ούτε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τα social media του. Όταν κατάφερε επιτέλους να συνδεθεί, ενημέρωσε ότι ο πανικός είχε προκληθεί από ανθρώπινο λάθος και ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. 

Είναι πολύ πιθανό βέβαια, οι κάτοικοι να μην κοιτούσαν τα social media του κυβερνήτη, την ώρα που έτρεχαν να κρυφτούν σε καταφύγια και μέσα σε μπανιέρες. 

Πηγή