Το αγαπημένο μπαρ της οδού Κολοκοτρώνη διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά για την ημέρα της γυναίκας. 6 δυναμικές γυναικείες παρουσίες από το αθηναϊκό bar scene θα μπουν πίσω από τα τρία μπαρ του Noel και θα “μοιραστούν το ίδιο boudoir”. Με πηγή έμπνευσης σπουδαίες γυναικείες φιγούρες του προηγούμενου αιώνα, η κάθεμια εξ’ αυτών, θα παρουσιάσει τις δικές της ευφάνταστες δημιουργίες, αξιοποιώντας τα μοναδικά αποστάγματα του Diageo Reserve portofolio!

Η Λωρέττα Τόσκα από το Theory Bar, η Δήμητρα Αντωνακοπούλου από το 360, η Χριστίνα Φωκά από το Peace of Mind, η Μυρσίνη Σπανέλη από το Blends, η Χριστίνα Δαλιάνη από το Bella Vespa, και η Άντζελα Μαριδάκη, Diageo Reserve Brand Ambassador, θα βρίσκονται από τις 21:00 πίσω από την μπάρα έτοιμες να σερβίρουν τη δική τους ιστορία.

Σχετικά με το Worldclass:

Από την ίδρυσή του το 2009, το WORLD CLASS των Reserve Brands της Diageo, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking. Ανεξαρτήτως αν επιλέγει κανείς να απολαύσει ένα καλό ποτό στο σπίτι ή στο αγαπημένο του μπαρ, το WORLD CLASS φέρνει στο προσκήνιο το fine drinking, τάση εξίσου σημαντική όσο και το fine dining. Το WORLD CLASS είναι επίσης ο θεσμός – αυθεντία σε ότι αφορά στην κουλτούρα των cocktail, από όπου μπορεί κάνεις να αντλήσει γνώσεις και στοιχεία για όλες τις νέες τάσεις, συνταγές και νέα για τον κόσμο των cocktails. Παράλληλα, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, έχει αποτελέσει πόλος έμπνευσης, εκπαίδευσης και γνώσης για περισσότερους από 250.000 bartenders από όλον τον κόσμο, μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης και προβολής. To WORLD CLASS διοργανώνει κάθε χρόνο το «WORLD CLASS Bartender of the Year», το θεσμό που αναγνωρίζεται από bartenders και κοινό ως η κορυφαία διάκριση που μπορεί να λάβει ένας επαγγελματίας του χώρου. Φέτος, μετά από τη διοργάνωση όλων των επιμέρους τοπικών διαγωνισμών, οι καλύτεροι bartenders στον κόσμο θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Βερολίνο!