Έπειτα από αρκετές κοινές εμφανίσεις σε μουσικά σχήματα στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη, ο Στέφανος Χυτήρης (τύμπανα) και Bram De Looze (πιάνο) συμπράττουν, αυτή τη φορά, ως ντουέτο στην Αθήνα, στις 14 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Ecozone, στις 8 το βράδυ. Οι δύο μουσικοί, αναπτύσσοντας ένα πολύχρωμο διάλογο, συνθέτουν τη στιγμή και αυτοσχεδιάζουν τη σιωπή.

Ο Bram De Looze είναι πιανίστας από το Βέλγιο. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς από την Ευρώπη και την Αμερική. Τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ο προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Septych”, ενώ την άνοιξη του 2017 κυκλοφόρησε το Piano e Forte (solo).

Ο Στέφανος Χυτήρης είναι ντράμερ. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα, ενώ ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του στην Αμερική. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλά σχήματα της αυτοσχεδιαστικής σκηνής της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις προσωπικές του δουλειές, σε συνεργασίες με τους Bram De Looze, Luca Rosenfeld, Daniel Carter, Ingrid Laubrock, Todd Neufeld, Pascal Niggenkemper, Billy Mintz, Tony Malaby. To Flux Project – Pyr|n είναι ο πρώτος του δίσκος που ηχογραφήθηκε το 2014, με παραγωγό τον ντράμερ Michael Carvin. Τον Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το βινύλιο Egata.

Η είσοδος είναι 7 ευρώ στο Μοναστηράκι.

Περισσότερα εδώ:
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)