Μήπως θες να δεις το Suntan δωρεάν στον υπολογιστή σου; Η ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, μαζί με άλλους 9 πολυταξιδεμένους ευρωπαϊκούς τίτλους, συμμετέχουν στο δωρεάν online φεστιβάλ ArteKino, που διοργανώνει το εμβληματικό γερμανικό κανάλι Arte σε συνεργασία με την εξαιρετική πλατφόρμα του FestivalScope. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι μια εγγραφή! Ε, κι ύστερα να περιμένεις μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δέκα ταινίες από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων ο Θάνατος του Λουδοβίκου XIV που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο περασμένο φεστιβάλ των Κανών, το νέο ντοκιμαντέρ του Ulrich Seidl, Safari, φρέσκο απ’ το φεστιβάλ Βενετίας, η βραβευμένη με τρία Σεζάρ Fatima του Philippe Faucon, το Κορίτσι Χωρίς Χέρια που αποτέλεσε την αποκάλυψη του περασμένου φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων του Annecy, αλλά και το Wild της Nicolette Krebitz που αναστάτωσε το περασμένο φεστιβάλ του Sundance με την ιστορία του για τον έρωτα ανάμεσα σ’ ένα κορίτσι κι έναν λύκο, θα είναι διαθέσιμες εντελώς δωρεάν για δέκα μέρες, διεκδικώντας το βραβείο των €50.000, που θα κερδίσει όποια απ’ τις δέκα επιλέξει το κοινό.

Προσοχή όμως: τα εισιτήρια δεν είναι απεριόριστα! Γι’ αυτό γράψου τώρα στο ArteKino Festival, και μέτρα αντίστροφα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.