Την Δευτέρα, η Lena Dunham έβαλε 169 ρούχα της στο The Real Real, μία ιστοσελίδα για αποστολές μόδας. Ανάμεσα στα κομμάτια τα οποία κοστολόγησε από 35 μέχρι 4.000 δολάρια, ήταν και ένα Kenzo φόρεμα, το οποίο φορούσε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ, νικώντας τη Χίλαρι. Το κομμάτι πωλείται στα 125 δολάρια σε «πολύ καλή» κατάσταση. Στην συλλογή είναι επίσης και τα ρούχα που φορούσε όταν φωτογραφήθηκε με το αγόρι της Jack Antonoff, καθώς και το φόρεμά της από το περσινό Met Gala, με μία προσωπική σημείωση από την ίδια που αφηγείται την ιστορία πίσω από το κομμάτι.

Η Dunham είπε στους New York Times «τα ρούχα μου έφεραν πολλά πίσω. Υπάρχει μια φωτογραφία μου τραβηγμένη από παπαράτσι, όπου τρώω quesadilla. Δεν θέλω να την θυμάμαι!». Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα ότι κουβαλούσα πολλές βλακείες, εσωτερικά και εξωτερικά. Μου αρέσει που είμαι μια γυναίκα που δεν είναι στο τυπικό μέγεθος του Χόλιγουντ.»

Για την δωρεά στο Planned Parenthood σχολίασε «Ζούμε σε μια πολύ πολύ απαιτητική στιγμή στην Αμερική. Το Planned Parenthood είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Η δουλειά που έχω κάνει μαζί τους έχει πάρει πολύ σπουδαίο ρόλο στην ζωή μου, όπως και η τέχνη μου.»

https://twitter.com/lenadunham/status/884414346989785089?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dazeddigital.com%2Fartsandculture%2Farticle%2F36709%2F1%2Flena-dunham-is-selling-her-clothes-for-planned-parenthood

https://www.instagram.com/p/BWXmVdDFuHM/