«Το projectξεκίνησε όταν η γιαγιά της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και ψάχναμε έναν τρόπο να κρατηθούμε απασχολημένοι».


«Όταν τα μαλλιά της γιαγιάς άρχισαν να πέφτουν, η Scout ανησύχησε και ήθελα να μας ηρεμήσω και τις δύο. Χρειαζόταν να της μάθω και να θυμίσω στον εαυτό μου ότι οι γυναίκες είναι πολεμιστές! Διαλέξαμε διάσημες και δυνατές γυναίκες για να της μάθω για την δύναμη που έχουν οι γυναίκες»

«Είχαμε συγκεντρώσει μια λίστα ανθρώπων και την δίδαξα λίγο για κάθε άτομο. Στη συνέχεια επιλέξαμε τη φωτογραφία που θέλαμε να αναπαράγουμε μαζί. Εργαστήκαμε για το έργο για λίγο λιγότερο από ένα χρόνο – σε όλη τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής.»

«Η Nonnie διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2016 και είχε 6 κύκλους έντονης χημειοθεραπείας από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους. Αφού τελικά είχε ανακτήσει κάποια δύναμη, υπήρξε μια άλλη χτύπημα στο δρόμο … μια διπλή μαστεκτομή.»

«Η Scout έμαθε από πρώτο χέρι πόσο εκπληκτικές και δυνατές είναι οι γυναίκες. Συνεχίσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες. Σχεδιάσαμε ότι στο τέλος όλων, θα κάνουμε ένα βιβλίο για την Scout και την Nonnie. Φροντίσαμε να διαλέξουμε μερικά από τα αγαπημένα της Nonnie, όπως η Ellen. Και η Scout έχει μια λίστα με τους ήρωες της Disney που επίσης θα τραβήξουμε!»

«Το όλο έργο ήταν ένα θείο δώρο για την Scout και τον εαυτό μου. Και δείχνοντας στη μαμά μου το τελικό αποτέλεσμα – ανεκτίμητο. Κάθε λεπτό που περνούσα στον σχεδιασμό, το στυλ, το γύρισμα και το μοντάζ αξίζει τον κόπο 100%.

«Αυτό το εγχείρημα μάλλον μου έμαθε τόσο πολλά ίσως και περισσότερα από ό, τι δίδαξε η κόρη μου. Θέλω πραγματικά η Scout να είναι σε θέση να κοιτάξει πίσω σε αυτό και να γνωρίζει ότι οι γυναίκες είναι εξίσου ισχυρές με κάθε άνθρωπο. Και για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι  ότι από την στιγμή που είναι αρκετά μεγάλη για να καταλάβει τη δύναμη που απεικονίζει – ούτως ή άλλως, οι γυναίκες δεν θα θεωρούνται αδύναμες και εύθραυστες. Και ελπίζω ότι όταν η Scout ανατρέχει σε αυτό, θα είναι περήφανη για το ποια είναι και ποια θα γίνει.»

«Παρόλο που η Scout έχει μιμηθεί τόσους καταπληκτικούς ανθρώπους, την ενθαρρύνω να γίνει ο άνθρωπος που θέλει να είναι. Νομίζω ότι είναι καταπληκτική.»

«Ω και η Nonnie; Ξεπέρασε τον καρκίνο! Φυσικά .. έπρεπε να μπει στις φωτογραφίες! Είναι μια τέτοια έμπνευση και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε στη ζωή μας! Είσαι ο ήρωάς μας!»

ΠΗΓΗ: borepanda