Μέσα από το τουίτερ αποφάσισε ο Κάνιε Γουέστ να ευχαριστήσει τον Ίλον Μασκ για το καινούργιο του αυτοκίνητο.

«Πραγματικά αγαπώ το Τέσλα μου. Είμαι στο μέλλον. Σ’ ευχαριστώ, Ίλον» τουίταρε ο Κάνιε εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη του στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Οι δυο τους έγιναν φίλοι όταν, πριν τρία χρόνια, στην περίφημη λίστα του Time για τα πρόσωπα που, τη συγκεκριμένη χρονιά, ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή, ο Ίλον Μασκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ράπερ.

«Αλλά ο Κάνιε σκέφτεται. Συνεχώς. Για τα πάντα. Και θέλει να κάνουν όλοι το ίδιο: να εμπλέκονται, να διερωτώνται, να σπρώχνουν πιο πέρα τα όρια. Τώρα που είναι μια χιονοστιβάδα της ποπ κουλτούρας, έχει την πλατφόρμα για να το καταφέρει αυτό. Δεν φοβάται να τον κρίνουν ή να τον γελοιοποιήσουν, στη διαδικασία να το πετύχει» είχε γράψει, το 2015, ο Ίλον Μασκ.

Η δημοσιότητα που, με καλές προθέσεις, πρόσφερε ο Κάνιε Γουέστ στην Tesla, δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Πρόσφατα, ο Ίλον έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρείας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας σειρά πρωτοβουλιών για αύξηση της παραγωγικότητας με στόχο την επίτευξη, έως το τέλος της φετινής χρονιάς, του στόχου της βιώσιμης κερδοφορίας. Η εταιρεία θέλει να είναι σε θέση, τον Ιούνιο, να συναρμολογεί 6.000 μονάδες του σεντάν Model 3, την εβδομάδα. Η τιμή της μετοχής της Tesla στο χρηματιστήριο έχει υποχωρήσει κατά σχεδόν 7% και όλα αυτά συμβαίνουν την περίοδο που διεξάγεται έρευνα για εργατικά ατυχήματα στις εργοστασιακές μονάδες της αυτοκινητοβιομηχανίας.