Το Samsung Galaxy S8 παρουσίασε επίσημα η Samsung Electronics Hellas χθες σε εορταστικό κλίμα, με καλεσμένους δημοσιογράφους, συνεργάτες και καταναλωτές. Με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη θέση του παρουσιαστή και υπό τους  ήχους της ομάδας κρουστών Batala, αποκαλύφθηκε το νέο smartphone, που ενθουσίασε για το καινοτόμο design και τις δυνατότητες του.

Samsung Galaxy S8 Presentation (4)

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, ανέφερε ότι: «To  Galaxy S8 ανοίγει μια νέα εποχή στον κόσμο των smartphones και  θέτει στο επίκεντρο την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Το νέο smartphone είναι σχεδιασμένο για έναν κόσμο χωρίς όρια στην επικοινωνία, έτσι όπως τον διεκδικούν ήδη οι επόμενες γενιές, και μας προσκαλεί να ζήσουμε και να μοιραστούμε συναρπαστικές εμπειρίες.»

Samsung Galaxy S8 Presentation (1)

Την παρουσίαση διαδέχτηκε πάρτι με τους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού «Pepper», όπου με τις μουσικές τους επιλογές διασκέδασαν τους περισσότερους από πεντακόσιους καλεσμένους της Samsung.

Samsung Galaxy S8 Presentation (8)

Guest της βραδιάς η Katerine Duska, η οποία με την αισθαντική της φωνή ανέβασε τη διάθεση του κοινού. Δύο τυχεροί καταναλωτές κέρδισαν το Galaxy S8Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν η Τζένη Θεωνά, η Θωμαής Απέργη και ο Μύρωνας Στρατής. Οι προσκεκλημένοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την οθόνη «χωρίς όρια» και επικεντρώθηκαν στις εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις της κάμερας.