Η προκατάληψη που επισκιάζει τον κλάδο της πορνείας και στιγματίζει τις ζωές των ατόμων που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα, οδήγησε τόσο άντρες και γυναίκες όσο και τρανσέξουαλ- διεμφυλικά άτομα να κοινοποιήσουν τις αξιοσημείωτες εμπειρίες τους με στόχο να αφυπνίσουν και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ενημερωθούν σχετικά με αυτό το επάγγελμα.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν ορισμένες από τις καλύτερες «σεξουαλικές περιπέτειες» τις οποίες μοιράστηκαν στα social media εργαζόμενοι στον κλάδο της πορνείας και σας τις παρουσιάζουμε.

Ο χρήστης rocksomesocks αναφέρει:

«Ήταν ένας νεαρός, ελκυστικός άντρας. Όταν ήρθε τον αναγνώρισα από μία μπάντα στην οποία έπαιζε και είχα ακούσει ένα τραγούδι τους στο ραδιόφωνο. Εκείνος ήταν “μεταλάς” και όταν του είπα πως τον αναγνώρισα ξαφνιάστηκε.

Είχαμε μία όμορφη συνομιλία και αναπτύχθηκε μία έντονη οικειότητα. Μου θύμισε τις συζητήσεις που έκανα με τους παλιούς μου φίλους από το Κολλέγιο. Ήταν ιδιαιτέρως ευγενικός και θέλησα να του κάνω μασάζ.

Μπορεί να μην ήταν μία άγρια σεξουαλική εμπειρία, αλλά τουλάχιστον του έκανα μασάζ!

Η αλήθεια είναι πως ήταν ένας πολύ καλός καρδιοκατακτητής για ένα ντροπαλό κορίτσι σαν εμένα…»

The_gal_from_99:

«Ήμουν συνοδός πριν από 20 χρόνια. Δεν θυμάμαι επακριβώς την πρώτη μου εμπειρία με πελάτη, ωστόσο οι περισσότερες από αυτές δεν είναι και ιδιαίτερα αξιομνημόνευτες…

Η διαδικασία είναι απλή και επαναλαμβανόμενη. Ρωτάς τον πελάτη τι θέλει, διαπραγματεύεσαι μαζί του την τιμή, στη συνέχεια κάνει ένα ντους, «κάνετε το πράμα σας», στη συνέχεια σας ευχαριστεί και φεύγει»

Deadcomefebruary:

«Ο πρώτος μου πελάτης μου ανακοίνωσε πως ήθελε ένα κορίτσι το οποίο θα άλλαζε μπροστά του μέσα σε ένα δοκιμαστήριο. Πήγαμε στο εργοστάσιο παλτών του Burlington, αλλά δεν επιτρεπόταν στα αντίθετα φύλα να αλλάζουν στο ίδιο δοκιμαστήριο. Έναντι αυτού, πήγαμε σε ένα parking απέναντι απ’ τον δρόμο. Και ναι λοιπόν…»

Fearthedoodoo:

«’Ήταν τόσο ηλικιωμένος… Αυτή η ανάμνηση με έχει στοιχειώσει»

throwaway5629222:

«Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας μεσήλικας άντρας από την Ασία, περίπου 40 χρονών, λίγο υπέρβαρος, αλλά αρκετά ελκυστικός. Συναντηθήκαμε σε ένα φθηνό ξενοδοχείο στο οποίο είχε πληρώσει ο ίδιος, μιλήσαμε λίγο και έπειτα κάναμε σεξ. Δεν διήρκησε πάνω από πέντε λεπτά. Νομίζω κέρδισα 200 δολάρια και δεν το μετανιώνω καθόλου.»

PurpleRain123:

«Ήμουν έντρομη. Τα χέρια μου είχαν παγώσει. Για καλή μου τύχη ήταν ευγενικός μαζί μου και το ποσό το οποίο του ζήτησα δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, μπορώ να πω πως ήμουν πολύ τυχερή που αυτός ο άντρας ήταν ο πρώτος μου πελάτης.»

V1adTheInhaler:

Ήμουν ένας ερασιτέχνης πορνοστάρ και παραγωγός. Συναντήθηκα με τον πρώτο μου, άντρα πελάτη για την εισαγωγική μας γνωριμία και πήρα απευθείας 75 δολάρια, ενώ μου πλήρωσε και το φαγητό που είχα παραγγείλει. Ήταν πολύ σαφές από τη μεριά μου πως θα χρειαστούν αρκετές ακόμη συναντήσεις προτού προχωρήσουμε στη σεξουαλική μας συνεύρεση.

Αυτό εξακολούθησε να συμβαίνει για κάποιο χρονικό διάστημα, έως την τρίτη- τέταρτη συνάντησή μας, όταν και άρχισε να μου διηγείται για το πως όλοι οι γείτονές του στράφηκαν εναντίον του εξ’ αιτίας του ότι είχε μεθαμφεταμίνη στο σπίτι του. Φυσικά, έπειτα από αυτή τη συζήτηση, δεν εμφανίστηκα ξανά για την 5η συνάντησή μας.

PMme_bad_things

«Ξεκίνησα ως ένα νεαρό αγόρι, όταν εργαζόμουν ως οδηγός λεωφορείου σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία. Η στολή μας αποτελείτο από σφικτά shorts και πολύχρωμα t-shirts.

Ένα βράδυ, βάδιζα προς το σπίτι και ένας άντρας σταμάτησε με το αμάξι και προσφέρθηκε να με πάει σπίτι… Κάναμε σεξ και μου έδωσε 40 δολάρια. Ήταν εύκολα λεφτά. Και μου άρεσε το εύκολο χρήμα.»

Πηγή