Η Ηπιόνια Θεραπευτική Τέχνη μέσω Αναπνοής & Ήχου διοργανώνει ένα βιωματικό σεμινάριο πάνω στην Εσωτερική Σημασία της Αναπνοής, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 10:30 έως τις 14:00 στο Βιβλιοπωλείο Πύρινος ΚόσμοςΙπποκράτους 16 Σόλωνος.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες μέσα από αναπνευστικές τεχνικές, διαλογισμό, οραματισμό και mindfulness να έρθουν σε βαθύτερη επικοινωνία με την Αναπνοή τους και να βιώσουν τα πλούσια μοναδικά οφέλη της συνειδητής αναπνοής.

Η ζωή μας δεν γίνεται καλύτερη με την τύχη, αλλά με την αλλαγή. Και η αλλαγή στον τρόπο που αναπνέουμε είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις πτυχές της ζωής μας. Η Αναπνοή είναι ένας τρόπος να φέρουμε στην ζωή μας περισσότερη συνειδητότητα, χαρά, υγεία και ευεξία. Αρκεί να δώσουμε την σημασία που χρειάζεται και θα ανακαλύψουμε την μαγεία που κρύβει. Η εκπαίδευση της προσοχής μας στην αναπνοή είναι απλή αλλά πολύ αποτελεσματική. Το ερώτημα είναι πιστεύουμε στην δύναμή της;

Ποια είναι η συμβολή της Αναπνοής ώστε να ζήσουμε μια εμπνευσμένη ζωή που ξεπερνά την απλή ύπαρξη;

Το Σάββατο μαζί θα μάθουμε να αναπνέουμε από την αρχή και θα το χαρούμε!

Εισηγήτρια: Ελένη Αστεριάδη

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αριθμό 6906026014 ή μέσω email στο elasteri10@gmail.com

Η Ελένη Αστεριάδη είναι Ολιστική Θεραπεύτρια, Ρεφλεξολόγος, Ηχοθεραπεύτρια και έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες φυσικές θεραπευτικές τεχνικές τις οποίες έχει ενσωματώσει στην Ηπιόνια θεραπευτική τέχνη. Το όνομα εμπνεύστηκε από την σύζυγο του Ασκληπιού Ηπιόνη που εκπροσωπούσε την ήπια ιατρική τέχνη.