Η IRENE είναι τραγουδίστρια και μουσικοσυνθέτρια και κατέχει μια από τις πιο ξεχωριστές χροιές στην εγχώρια αγγλόφωνη μουσική σκηνή. Μέσα από την ερμηνεία της μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει το λυρικό ύφος αφού η ίδια μετρά στο βιογραφικό της αρκετά χρόνια κλασικών μουσικών σπουδών ως λυρική σοπράνο και performer στο musical theater, κερδίζοντας αρκετά βραβεία στην Ν. Υόρκη αλλά και στο Λονδίνο. Προσθέτοντας σε όλα αυτά μια soul αισθαντικότητα υπηρετεί πιστά τα μονοπάτια της Soulful pop και δίνει σε αυτή το προσωπικό της στίγμα. 
 
Μέσα από τις μουσικές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το Λονδίνο η IRENE χαρακτηρίζεται ως μια αρκετά δραστήρια καλλιτέχνιδα και μας παρουσιάζει την δίκη της μουσική κοσμοθεωρία γύρω από τις ανησυχίες και τα κοινωνικά ζητήματα του πλανήτη, αλλά και τον έρωτα όπου στο πρώτο της προσωπικό Εp με τίτλο “The RainbowSoul” σε στίχους και μουσική του Ian Ikon που κυκλοφορεί από την Universal ταυτίζεται με τα χρώματα και την διάθεση ενός ουρανίου τόξου.
 
 Μέσα από την πρώτη αυτή δισκογραφική δουλειά ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν τα singles “Like A Rainbow” και “Invisible Love” αφού εκτός από την ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσαν κατάφεραν να μπουν και σε δυο παγκόσμιες συλλογές ( NOW 2016 ) με τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες επιτυχίες του 2016. Συνοδευόμενη από την δυνατή nu soul μπάντα της αλλά και από ταλαντούχους guests ( μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές ) η IRENE αντλεί στοιχεία από τον χώρο της Soul, της funk και των Blues ανεβάζοντας την δυναμική και το groove.
 
Αυτή την Κυριακή έρχεται στο Fill the bracket για ένα απογευματινό after brunch Unplugged Live!