Ο Justin Timberlake πρόσφατα έγραψε στο Twitter μια φαινομενικά απλή ερώτηση με σκοπό να λάβει αστείες απαντήσεις από τους followers του. 

Συγκεκριμένα, έγραψε «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη φράση ”θέλεις το κέικ σου και θέλεις και να το φας”; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με ένα κέικ;» για να συμπληρώσει λέγοντας «επίσης, προτιμώ τις πίτες».

Μπορεί ο Timberlake να έλαβε αρκετές αστείες απαντήσεις, όμως έλαβε απάντηση και από τη θετή κόρη του Woody Allen, τη Dylan Farrow, η οποία έχει κατηγορήσει τον πατέρα της ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. Η κόρη του γνωστού σκηνοθέτη απάντησε στον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό λέγοντας του ότι «Η φράση σημαίνει ότι δε μπορείς να υποστηρίζεις το TIME’S UP και ταυτόχρονα να εγκωμιάζεις ανθρώπους που έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά. Δε μπορείς να διατηρήσεις την αξιοπιστία σου ως ακτιβιστής όταν το κάνεις αυτό».

Ο Timberlake πρωταγωνίστησε στην ταινία Wonder Wheel του Woody Allen ενώ εμφανίστηκε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών με μία καρφίτσα TIME’S UP ως ένδειξη στήριξης προς τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. 

Η αντίδραση της Farrow απέσπασε πολλά θετικά σχόλια στο Twitter.

https://twitter.com/LindseyLaurenH/status/955834151311060992?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fmichaelblackmon%2Fdylan-farrow-calls-out-justin-timberlake

https://twitter.com/InLWithLBeingL/status/955834431486513152?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fmichaelblackmon%2Fdylan-farrow-calls-out-justin-timberlake

Πηγή