Στο Βουρκάρι Κέας δημιουργήθηκε ένας παράδεισος παγωτού. Το νέο κατάστημα Kayak δεσπόζει με απέριττη μεγαλοπρέπεια πάνω από τη θάλασσα σαν πραγματικό στολίδι μέσα στην απλότητα και τις λιτές γραμμές του που δίνουν έμφαση στα πλούσια παγωτά και τα απολαυστικά γλυκά που εισάγουν στο νησί μια εντελώς νέα γευστική πρόταση.

Είτε βρίσκεστε σε καλοκαιρινές διακοπές , είτε σε μία γρήγορη απόδραση από την πόλη στη γνωστή περατζάδα, χαρίστε στον εαυτό σας μια γλυκιά επιβράβευση παγωτού φτιαγμένο με αληθινά φρούτα, πραγματική σοκολάτα, ελληνικό φρέσκο γάλα και φρέσκια κρέμα γάλακτος. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη νέα γεύση Tζιώτικο με τοπικό παστέλι που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το νησί.

 

Στο Φισκάρδο Κεφαλλονιάς ακριβώς δίπλα από το σπίτι του Καββαδία, στον υπέροχο γραφικό πεζόδρομο υψώνεται ένα διατηρητέο κτίριο που κλείνει μέσα του το μαγικό κόσμο της Κayak. Υπέροχες γεύσεις παγωτών, δροσερά σορμπέ, μεγάλη ποικιλία γλυκών και μία ξεχωριστή χαριτωμένη βιτρίνα Κid’s Corner με λαχταριστές γεύσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά.

 Είτε βρίσκεστε στο Αιγαίο, είτε στο Ιόνιο, ζήστε και φέτος το πιο ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι, συντροφιά με το παγωτό Κayak !