Έχετε ποτέ προσπαθήσει να βρείτε εισιτήρια για να ταξιδέψετε από νησί σε νησί χωρίς απαραίτητα να περάσετε από τον Πειραιά; Το Ferryhopper έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύαμε μέχρι σήμερα με πλοίο και κάνει τις διακοπές μας πιο εύκολες αλλά και πιο περιπετειώδεις, μετατρέποντας την μετακίνηση από νησί σε νησί σε… παιχνιδάκι!

Τι είναι το Ferryhopper;

Το Ferryhopper είναι μια μοντέρνα και εύχρηστη πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα όμορφο, λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον, το Ferryhopper:

Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις συνδέσεις μεταξύ νησιών, καθώς και την ώρα αναμονής μεταξύ των ενδιάμεσων συνδέσεων. Έτσι, κάθε ταξιδιώτης μπορείς με μόλις 4 κλικ να κλείσει τα εισιτήριά του όχι για 1 αλλά για 4 νησιά!
 Επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν πολλαπλά ταξίδια και να κλείνουν τα εισιτήριά τους για όλες τις επιλεγμένες διαδρομές με μία και μόνο κράτηση.
Βάζει τέλος στην αναμονή στο γκισέ, προσφέροντας την έκδοσης e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές, εταιρείες και δρομολόγια και να αγοράσουν ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους στην καλύτερη τιμή χωρίς καμία επιπλέον χρεώση.
Δίνει την επιλογή αποθήκευσης των στοιχείων του ταξιδιώτη, διευκολύνοντας έτσι τις μελλοντικές κρατήσεις.
Δυναμική αρχή με σημαντικές συνεργασίες

Το Ferryhopper μπαίνει δυναμικά στην αγορά των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων,  έχοντας ήδη εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες. Συγκεκριμένα, το Ferryhopper:

Ενώνει τις δυνάμεις του με το Up Festival, ένα από τα πλέον αγαπημένα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, ως επίσημος χορηγός.
Ανήκει πλέον στο δίκτυο προσφορών, Cosmote Deals For You.
Συμμετέχει στο φετινό κύκλο του The Digital Gate, του διαγωνισμού ψηφιακής καινοτομίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ferryhopper, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@ferryhopper.com καθώς και στο Facebook, το Twitter και το Instagram.