Τα τελευταία χρόνια η Marvel κυκλοφορεί την μια υπερηρωική ταινία μετά την άλλη, με το Avengers να είναι η ναυαρχίδα της, καθώς συγκεντρώνει όλους τους σούπερ ήρωες της μαζί.

Εκτός από σούπερ ήρωες όμως, το Avengers έχει στο καστ του και μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ του κινηματογράφου. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Πρατ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τσάντγουικ Μπόουζμαν όλοι σε μια ταινία.

Πώς θα ήταν όμως, τα μπλοκμπάστερ αυτά αν είχαν γυριστεί 25 χρόνια πριν; Ποιος θα υποδυόταν ποιον; Η σελίδα Bochi-Bochi στο facebook δημιούργησε ένα εναλλακτικό Avengers, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μεγαλύτεροι σταρ της δεκαετίας του 1990.

Προφανώς και ο Μπραντ Πιτ με την ολόξανθη κώμη, θα ήταν ο Captain America, ενώ τον ρόλο του Black Panther θα είχε ο βραβευμένος με δυο Όσκαρ, Ντενζέλ Ουάσινγκτον και την Black Widow, αντί της Σκάρλετ Γιόχανσον, θα την υποδυόταν η Μίλα Γιόβοβιτς.

Είναι άραγε πολύ αργά να γυριστεί μια τέτοια ταινία; Θα ήταν ψέματα αν λέγαμε πως δεν θα τρέξουμε σαν τρελοί να την δούμε.

Πηγή