Το πετυχημένο μοντέλο της Dacia Duster ξεκινά τις πωλήσεις του στην Ελλάδα. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου συνεχίζει να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης, όσον αφορά την αντοχή, προσφέροντας κορυφαία πρακτικότητα, εργονομία και αναβαθμισμένη απτή ποιότητα.

   Το μοντέλο προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές, όμως πλέον είναι το ίδιο άνετο, ασφαλές και πρακτικό και στην καθημερινή χρήση. Είναι ένα αυθεντικό Crossover σε επίπεδο ευκολίας χρήσης και ένα αυθεντικό SUV, όσον αφορά στις δυνατότητες του να κινηθεί με εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε όλα τα εδάφη. 

   Παρά τη σημαντική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, το νέο Dacia Duster διατίθεται στις δημοφιλέστερες εκδόσεις του στην ελληνική αγορά χωρίς απολύτως καμία αύξηση της τιμής σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενες γενιάς. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί στο ακέραιο τον κορυφαίο Value for Money χαρακτήρα του, καθώς είναι διαθέσιμο από τις 13.670 ευρώ, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση 1.5 dCi 110 4Χ4 Sportive παραμένει σταθερά στις 17.350 ευρώ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)