Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο. Πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 4μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος σε γενικές γραμμές. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και αναμένεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και από το απόγευμα δυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια μεταβλητοί 3-4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι, ενώ στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.