Θα είναι ένα άλμπουμ με πρωτότυπα τραγούδια Χριστουγέννων. Και θα κυκλοφορήσει πριν από τις γιορτές, από την ”Atlantic/Warner Music Group”.

Συνθέτης; Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sia, μαζί με τον εδώ και καιρό συνεργάτη της, τον Greg Kurstin (που τιμήθηκε φέτος με Grammy για παραγωγό μη κλασικής μουσικής).

«Η Sia είναι ένας καλλιτέχνης που εμφανίζεται μία φορά κάθε γενιά» είπαν, ομόφωνα, οι επικεφαλής της Atlantic Records, Kraig Kallman και Julie Greenwald.

«Τα εξαιρετικά προσόντα της ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η επαναστατική προσέγγισή της στην τέχνη τής περφόρμανς, τα ρηξικέλευθα βίντεό της – το κάθε τι που κάνει προέρχεται από μια βαθιά πηγή έμπνευσης και φαντασίας. Η Sia είναι αυτή η σπάνια καλλιτέχνις που έχει δημιουργήσει το δικό της, μοναδικό και χωρίς όρια μουσικό σύμπαν» τόνισαν.

https://www.youtube.com/watch?v=GKSRyLdjsPA

Πέραν της πολύ επιτυχημένης σόλο καριέρας της, η Sia έχει συνθέσει παγκόσμιες επιτυχίες μαζί με τους Beyonce, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry και άλλους. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε το βορειοαμερικανικό κομμάτι της τουρνέ ”Nostalgic For The Present” και, παράλληλα με την ετοιμασία του άλμπουμ, σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία.