Αν σήμερα στις 07:30 κάνατε σεξ τότε μπράβο σας. Νέα έρευνα σε 1000 υγιείς και δραστήριους νέους έδειξε ότι αυτή είναι η σωστή ώρα.

Ξεκινήστε την μέρα σας κάνοντας σεξ στις 07:30 ή τουλάχιστον 45 λεπτά αφού ξυπνήσετε. (Σε αυτά τα 45 λεπτά μπορείτε να ξεφορτωθείτε την πρωινή ανάσα και τις τσίμπλες)

Το σεξ θα απελευθερώσει μεταξύ άλλων ενδορφίνες και αν το κάνετε το πρωί θα χαμηλώσει την πίεση του αίματος και τα επίπεδα στρες για το υπόλοιπο της μέρας.

Οι 1000 νέοι που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν και στο ποιά είναι η καλύτερη ώρα για άλλες δραστηριότητες όπως το γεύμα, η γυμναστική και το πότε να πέφτεις για ύπνο.

Παρακάτω είναι μερικές από τις απαντήσεις.

06:45 Ξύπνημα, δεδομένου ότι έχετε κοιμηθεί γύρω στις 22:10 την προηγούμενη νύχτα.

07:15 Πρωινό περίπου ένα μισάωρο αφού ξυπνήσατε.

07:30 Τα είπαμε και παραπάνω. Είναι η ώρα του σεξ.

12:15 Μεσημεριανό. Πρέπει να γευματίζουμε περίπου τέσσερις ώρες μετά το πρωινό. Αν τρώτε σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, χάνετε πιο εύκολα βάρος.

18:10 Ώρα για ένα ποτάκι. Θα πρέπει να δίνετε στο συκώτι σας ένα χρονικό περιθώριο τεσσάρων ωρών ανάμεσα στο αλκοόλ και στον ύπνο.

22:10 Ύπνος. Το 56% των συμμετεχόντων παραπονέθηκαν ότι δεν κοιμούνται αρκετά.

Ανάμεσα στις 15:30 και στις 20:15 που συνήθως χαλαρώνουμε μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή, είμαστε πιο επιρρεπείς στα σνακ.

«Σκοπός μας ήταν να βρούμε ποιές είναι οι ιδανικές ώρες, για να δουλέψουμε, να ξεκουραστούμε και να παίξουμε. Αν και οι άνθρωποι διαφέρουν πολύ ο ένας από τον άλλο, βρήκαμε ότι αυτές είναι οι ιδανικές ώρες για έναν μέσο άνθρωπο, να κάνει αυτές τις δραστηριότητες, που είναι το κλειδί για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Το να κάνετε μικρές μετατροπές στο πρόγραμμά σας μπορεί να σας κάνει πιο δραστήριους, υγιείς, καλύτερους στη δουλειά σας, ακόμα και καλύτερους εραστές», δήλωσε ο υπεύθυνος της μελέτης.

Πηγή: Indepedent