Τι όμορφο! Μια γυναίκα παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της μετά από 36 χρόνια. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Η σύζυγός της είναι ένας σταθμός τρένου. 

Η Carol Santa Fe, 45 ετών, είναι ερωτευμένη με έναν σταθμό τρένου στην Καλιφόρνια (τον οποίο αποκαλεί Daidra) και τώρα είναι πλέον ζευγάρι… Κάποιος μπορεί κάλλιστα να αναρωτηθεί πως θα κάνουν σεξ. Υπάρχουν βίτσια και βίτσια αλλά κάπου φτάνουμε στα όρια της λογικής. Ένας εθελοντής υποστηρίζει ότι μπορεί να το κάνουν «πνευματικά».

Η Carol εξηγεί: «Υπάρχει ένα ιδιωτικό σημείο όπου δυο τοίχοι συναντώνται, πηγαίνω εκεί για να την αγγίξω, γέρνοντας το κορμί μου απέναντί της με τα ρούχα μου. Όταν την αγγίζω, νιώθω σαν να με κρατάει και να με φιλάει.»

«Δεν κάνω σεξ μαζί της δημοσίως, θέλω να σέβομαι. Δεν θα το έκανα με κάποιον άνθρωπο δημοσίως, οπότε γιατί να το κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Αλλά κάνω σεξ μαζί της και πνευματικά. Ειδικά όταν ακούω τα τρένα να περνούν, ερεθίζομαι…»

Λέει ότι παίρνει ένα τρένο για 45 λεπτά κάθε μέρα για να πάει στον σταθμό και είναι ερωτευμένη από όταν ήταν 9 χρονών. Ο γάμος μπορεί να μην είναι νόμιμος, αλλά την Carol δεν τη νοιάζει, της αρκεί η βέρα στο χέρι της και ότι έχει πάρει το επίθετό της. «Την αγαπώ πολύ, είναι πολύ ρομαντική», λέει.